Greengood blog

Lancering Greengood!

Amsterdam, 13 december 2018 – Nederland telt ongeveer 60.000 studentenhuizen. Jaarlijks vervangen deze huizen zo’n 19.000 wasmachines, drogers en koelkasten. Helaas wordt vaak gekozen voor lage kwaliteit apparaten met hoge verbruikskosten. Voor studenten (en starters) die hun was toch graag ‘groen’ willen doen, komen Greenchoice en Bundles nu met een oplossing: een slim en voordelig abonnement op witgoed van Miele.

Duurzame energieleverancier Greenchoice en aanbieder van abonnementen op spullen Bundles roepen studenten op om duurzamer én comfortabeler te gaan leven door hun stroomslurpende apparaten te vervangen door energiezuinige en luxe opties. “Duurzame energie en een circulair gebruiksconcept gaan hand in hand”, aldus Wouter Buijze, cofounder van Bundles. “Door samen te werken met een mooi bedrijf als Greenchoice, dat duurzaamheid in hun DNA heeft zitten, kunnen we meer mensen bereiken en uiteindelijk meer impact maken”.

Het Greengood-abonnement
Studenten betalen alleen voor het gebruik van hun apparaat en niet voor het bezit ervan. Het onderhoud is inbegrepen en een handige app biedt inzicht in het verbruik. Bovendien geeft de app gebruik- en bespaartips. Zo kan een slimme student nóg meer energie en water besparen, dat kan oplopen tot een jaarlijkse besparing van €50 aan stroom. Voor studenten die hun was extra groen willen doen, is er een speciaal aanbod op groene stroom van Greenchoice.

Brigitte Nederhof, voormalig studente uit Rotterdam: “In ons studentenhuis hadden we een mega oude wasmachine staan, die bij elke wasbeurt meer ging piepen en kraken. Niemand van de meiden had natuurlijk zin om een nieuwe kopen. Niet alleen omdat ze superduur zijn, maar ook omdat niemand hier heel lang blijft wonen. Via Bundles huren we er nu samen één. Superhandig, goedkoop en ook nog eens goed voor het milieu!”

Speciale win-actie: witgoed en een make-over
Om de lancering van Greengood te vieren geven Greenchoice en Bundles een ‘home-make-over’ ter waarde van €3.000,- weg aan het studentenhuis die dit het hardst nodig heeft! Deze speciale win-actie loopt tot eind december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *