De koffierevolutie in huis: Moyee koffie abonnementen

Moyee en Bundles lanceren samen een revolutie voor koffie drinken in huis: Moyee koffie abonnementen. Alles wat je nodig hebt voor een slim en lekker kopje vol met impact.

 

Waarom

Wanneer we naar de trends in de koffiewereld kijken zien we veel aandacht voor het verhaal achter de koffie, van de boer tot de boon en de branderij. Dit uit zich bijvoorbeeld in hippe koffietentjes, lokale branderijen en ‘Big Coffee’ bedrijven die hun Social Responsibility programma’s uitvoerig toelichten. Maar waarom zien we ondanks deze trend dan een sterke groei van single-serve verpakkingen, zoals de bekende Nespresso cups?

Wij geloven in een wereld zonder afval met een eerlijke beloning voor branders, boeren en werknemers in koffieproducerende landen, maar ook in een comfortabele en leuke koffie ervaring met goede koffie tegen een eerlijke prijs. Wij geloven in een circulaire economie waarin we goede spullen gebruiken én hergebruiken.

Daarom lanceren we samen met Moyee een alternatief. Een alternatief ter vervanging van medium kwaliteit koffie, apparaten die eindigen als e-waste, grote winsten voor Big Coffee bedrijven, weinig toegevoegde waarde in koffieproducerende landen en grote hoeveelheden plastic en aluminium afval door pods en cups.

 

Het Moyee koffie abonnement

Het is een pay-per-cup koffie abonnement, met radically good coffee en een goed koffiezetapparaat waarmee de bonen volledig tot hun recht komen. Je ontvangt de koffie automatisch en gratis door je brievenbus en dat alles zonder investering.

Naast een heerlijk kopje koffie op een makkelijke manier draag je bij aan een mooi verhaal over een eerlijke verdeling van welvaart en een afvalvrije circulaire economie.

 

Hoe we het doen

Door samen te werken kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor Big Coffee bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een steengoede fabrikant van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje koffie voor iedereen makkelijk en bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel kopjes koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Bestel nu je koffieabonnement!

Koffie

Een gedachte over “De koffierevolutie in huis: Moyee koffie abonnementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *