BinBang afval scheiden

Vriendenintroductie: BinBang

Afval bestaat niet!

Hebben wij een afvalprobleem? Juist, afval bestaat niet! Veel nieuwe bedrijven zijn initiatieven aan het opzetten om dat ideaal te realiseren. Vandaag willen we er één aan jullie presenteren: BinBang.

Scheiden in stijl

Mijn vader zei eens, “Afval scheiden zorgt voor een hoop troep”, en daarmee doelde hij niet op de afnemende afvalbergen, maar op zijn eigen woning. En hij had gelijk, alle plastic zakken met plastic restmateriaal die rond slingerden en de drie verschillende prullenbakken waren niet alleen esthetisch onverantwoord, maar ook een lastige geheugentraining voor bezoekers.

Een Bin waar je echt trots op kunt zijn. Niet alleen vanuit een duurzame overtuiging, maar ook gewoon omdat hij er strak uitziet. Een modulair systeem dat je op elkaar kunt stapelen en een stijlvolle bamboe plank om het design af te maken, dat is de BinBang in het kort.

Naast een mooie Bin heeft BinBang ook een fantastisch team dat zorgt voor de Bang. Door challenges, workshops en presentaties zorgen ze dat iedereen bewust wordt van afval en proberen ze restafval te voorkomen. Onlangs lieten ze deelnemers van het Anti-Rest Manifest hun afval terugbrengen van 23 kilo naar minder dan 10 kilo in zes weken. Eén van hun hoogtepunten blijft toch wel deze ode aan de scheider.

Bundles en BinBang

Bundles en BinBang komen al een tijdje bij elkaar over de vloer. We hebben dezelfde vrienden en dezelfde missie, een schonere wereld zonder afval.

Bundles probeert te zorgen dat iedereen de beste duurzame spullen gebruikt die niet snel kapot gaan. Dat scheelt een hoop afval. Helaas kunnen we niet bij elke boodschap kiezen voor een product dat lang meegaat en geen verpakking heeft. Daarom is de BinBang een perfecte oplossing. Al die verpakkingen en spullen die je maar kort kunt gebruiken hebben namelijk nog heel veel waarde, net zoals kapotte apparaten natuurlijk.

actie-bin-bang-2Samen voorkomen we dat waardevolle grondstoffen worden gecremeerd. Hoe? Scheiden! Omdat de Bundles apparaten allemaal vakkundig in elkaar zijn gezet en goede materialen zijn gebruikt zijn ze makkelijk uit elkaar te halen, te repareren en uiteindelijk is het makkelijk om de materialen van elkaar te scheiden en terug te brengen in de productiecyclus. Hetzelfde geldt voor het huishouden. Als we zorgen dat plastic, metalen, verpakkingen en drankenkartons (PMD), glas, GFT en papier goed gescheiden worden kunnen de grondstoffen beter worden hergebruikt.

De Bundles BinBang deal

Omdat wij willen dat iedereen niet alleen de beste apparaten gebruikt, maar ook zijn huishoudelijke afval scheidt hebben we bij het BinBang team een mooie deal weten te onderhandelen voor de Bundles Community.

Gebruik nu de kortingscode BBB2016 op de BinBang site en profiteer van 15% korting!

 

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machine, Nespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetaling of een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachine, goedkope wasmachine of een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

 

 

2 gedachten over “Vriendenintroductie: BinBang

    1. Hi Pascal, met Bundles zijn we vooral bezig met afval voorkomen door te zorgen dat iedereen goede apparaten gaat gebruiken. In tegenstelling tot ‘wegwerpapparaten’ gaan die wel lang mee en kunnen ze (beter) hergebruikt worden. BinBang zorgt dat iedereen zijn afval goed kan scheiden. En gescheiden afval kan weer veel beter hergebruikt worden en is eigenlijk dus helemaal geen afval! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *