Huur voordelig witgoed in Rotterdam

Vanaf EUR 11,95 per maand het beste Miele witgoed en direct besparen op energie, water en wasmiddel. Bekijk wasmachines!

Het beste witgoed

 Gebruik de beste kwaliteit Miele apparaten

 Bespaar op energie door hoge energie efficiëntieklasse (A+++)

 Profiteer van het beste bedieningsgemak

 Zorg goed voor je spullen en kleren met een top behandeling

Bekijk beoordelingen
witgoed huren W1 and Classic

Bundles voordelen

 50% goedkoper dan andere traditionele lease bedrijven

Gratis plaatsing, installatie én afvoer van oud witgoed

 Gebruik weinig energie, water en wasmiddel met zuinig witgoed

Geen lange wurgcontracten: maandelijks opzegbaar

 

Bekijk prijzen
witgoed huren voordelig

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het witgoed dat bij jou past.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging én installatie in. We nemen de oud witgoed mee als je dat wilt.

Stap 3: Lease het zuinigste witgoed en bespaar direct op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Nooit meer gedoe met onderhoud of reparaties! Allemaal inbegrepen bij een abonnement.

Lees hoe het werkt
witgoed huren beste service

Draag bij aan een schone wereld

Per jaar gooien we 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg in Nederland. Dat is een onhoudbare hoeveelheid. Met Bundles hebben we daarom besloten hier iets aan te doen.

We hebben gekozen voor een circulair concept. Dat betekent gebruik maken van alleen de beste apparaten en zorgen dat alle materialen en grondstoffen worden hergebruikt. Zo wordt verspilling voorkomen.

Zo doen we dat
witgoed huren

Het beste witgoed huren in Rotterdam

Bij Bundles huur je al een wasmachinedroger of vaatwasser vanaf 12,95 per maand. Voor deze lage prijs komen we het apparaat brengen én installeren in Rotterdam. Je krijgt ook nog eens een apparaat van topkwaliteit. Bij Bundles maken we alleen gebruik van Miele apparatuur. Deze machines gaan lang mee en houden je wasgoed en vaatwas lang mooi. 

Huur nu het beste witgoed!
De hoogste kwaliteit witgoed huren in Rotterdam

Witgoed huren bij Bundles lijkt op het huren van apparaten bij andere verhuurmaatschappijen. Toch zijn er een aantal verschillen. De belangrijkste verschillen tussen Bundles en traditionele verhuurmaatschappijen zijn als volgt:

  • Witgoed huren bij Bundles is voordelig. Je hebt topkwaliteit apparaten vanaf EUR 11,95 per maand
  • Een Bundles abonnement is maandelijks opzegbaar, je zit dus nooit ergens aan vast
  • Een Bundles abonnement draagt bij aan een schonere wereld en minder afval

Bij Bundles is witgoed huren voordelig

Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat het huren van een wasmachine, droger of vaatwasser bij Bundles tot wel 50% goedkoper is dan traditionele verhuurbedrijven. 

Woekertarieven bij verhuurmaatschappijen is in Nederland niet ongewoon. Het probleem is dat het niet altijd opvalt. Soms lijken bedragen niet zo hoog maar komt dat omdat het gaat om de verhuur van goedkope apparaten. Deze goedkope apparaten zorgen juist voor veel afval en een slechte ervaring. Daarom kiezen we bij Bundles alleen voor witgoed van topkwaliteit. De De apparaten gaan lang mee en kleding of vaatwas ook. Bovendien bespaar je met onze zuinige apparaten op: stroom, water en wasmiddel. 

De beste kwaliteit witgoed leasen
Goede materialen zoals deze trommels met honingraatstructuur

Samen met Miele zorgen we dat apparaten lang en slim gebruikt kunnen worden. Om dit te realiseren bundelen we onze kennis. Wij monitoren de apparaten en Miele helpt bij duurzaam en effectief onderhoud.

Witgoed leasen: alleen de beste kwaliteit

Flexibeler dan witgoed huur: geen lange wurgcontracten

Of je witgoed nou hebt gekocht of geleased, soms wil je ervan af. Bijvoorbeeld als je gaat samenwonen met je partner of als je naar het buitenland gaat verhuizen. Dit is vaak een probleem. Je moet dan je witgoed verkopen via bijvoorbeeld marktplaats. Bij lease witgoed zit vaak vast aan een lange contractduur.

Het beste witgoed: de Miele wasmachine & droger
Het beste witgoed: de Miele wasmachine & droger

Bij een Bundles abonnement heb je hier geen last van. Je hoeft niets te verkopen en niemand te regelen die je contract overneemt. Je kunt het contract gewoon maandelijks opzeggen. 

Duurzamer dan witgoed leasen

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en de wereld een stukje schoner achter te laten. Eén van de belangrijkste oorzaken van vervuiling zijn apparaten die snel kapot gaan en veel energie, water en wasmiddel gebruiken. Wij noemen dat ‘wegwerpapparaten’. Het voorkomen van deze verspilling is simpel. Neem een Bundles abonnement en laat jouw apparaat gratis bezorgen én installeren in Rotterdam. 

De afvalberg zonder wasmachine leasen
Per jaar belanden 1 miljoen apparaten op de afvalberg

Witgoed huren in Rotterdam en studentensteden

Witgoed is de term die gebruikt wordt voor huishoudelijke apparatuur zoals: wasmachines, drogers, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers en meer. Eigenlijk is het een verzamelterm voor alle standaard huishoudelijke apparaten. Deze apparaten zijn van oudsher vaak wit en heeft daarom deze benoeming gekregen. We verhuren witgoed in Rotterdam maar ook in: Groningen, Amsterdam, Utrecht, LeeuwardenDelft en de rest van Nederland.

Hoe werkt het leasen van witgoed precies?

Het afsluiten van een Bundles wasabonnement is een fluitje van een cent. Hieronder beschrijven we de stappen die je doorloopt als je een abonnement afsluit.

  1. Kies het apparaat dat bij jou past
  2. Sluit het abonnement online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een overzicht van je kosten
  4. Ontvang tips om schoner en zuiniger te wassen, drogen en vaatwassen. Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij onze Wassistente

Ook het contract beëindigen hebben we makkelijk gemaakt. Stuur een mailtje of bel even en wij komen de wasmachine snel weer ophalen. We vragen alleen een bijdrage van EUR 125,- voor het verhuizen en herplaatsen van het apparaat.

 

Witgoed leasen volgens het Bundles concept

 

Bekijk wasmachines