Wasmachine in termijnen betalen? Neem een Bundles abonnement!

Je hebt al een Miele wasmachine vanaf EUR 14,95,- per maand. Geen hoge rente, wel de beste kwaliteit. Miele wasmachine

Beste service

wasmachine bestellen in termijnen betalen voordelig

Voordelig

wasmachine bestellen in termijnen betalen op een duurzame manier

Duurzaam

wasmachine betalen in termijnen - de beste kwaliteit

Beste kwaliteit

De beste wasmachine in termijnen betalen

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic wasmachine) / € 1.299,- (Miele W1)

 Zuinige wasmachines: energielabel (A+++)

 Automatische wasmiddeldosering met het TwinDos Systeem (alleen Miele W1)

Minder strijken door de SoftCare trommel

Bekijk beoordelingen
wasmachine in termijnen betalen Miele Classic en Miele W1

De beste prijs

Lagere kosten dan wasmachine gespreid betalen

Gratis bezorging, plaatsing én installatie

Maandelijks opzegbaar, geen wurgcontracten of lange betaaltermijnen

 Lage energie- en waterrekening

Bekijk prijzen
wasmachine betalen in termijnen voordelig zonder aanschafkosten

Hoe het werkt

Stap 1: Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in en installeren het apparaat. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste Bundles service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine betalen in termijnen gratis verzenden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Zonde van de materialen, de kosten en het milieu.

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Wij zorgen dat de apparaten lang meegaan en efficient worden gebruikt.

Zo doen we dat
wasmachine in termijnen betalen Miele wasmachine in gebruik

Wasmachine betalen in termijnen of een abonnement?

Wil je een wasmachine kopen in termijnen betalen? Je betaalt dan hoge rentes die kunnen oplopen van 8 tot wel 15 procent. Een wasmachine op afbetaling is dan ook geen aanrader!

Gelukkig is er een alternatief voor wasmachine termijnen betalen. Met een Bundles abonnement kun je de beste Miele wasmachine gebruiken vanaf € 14,95 per maand.

 

wasmachine in termijnen betalen
wasmachine in termijnen betalen

 

Met een Bundles abonnement ben je voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer uit dan dat je een wasmachine gespreid betalen. Het is vergelijkbaar met een wasmachine huren, alleen dan voordeliger. 

De verschillen met een wasmachine in termijnen

Terwijl een wasmachine of wasdroger op afbetaling duur is door de hoge rente, betaal je bij Bundles alleen voor het gebruik van de wasmachine. Wij blijven eigenaar van de wasmachine. Dit zijn de voordelen van een Bundles abonnement.

Goedkoper
Vergelijk een Bundles abonnement eens met een wasmachine betalen in termijnen. Dan zie je dat een Bundles abonnement aantrekkelijk en goedkoper is!

 

Wasmachine gespreid betalen geeft toegang tot de beste kwaliteit
Wasmachine gespreid betalen geeft toegang tot de beste kwaliteit maar is te duur

 

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit. De wasmachines die we gebruiken gaan lang mee waardoor het bedrag dat we jou in rekening brengen relatief laag is.

De wasmachines gaan niet alleen lang mee, we voorkomen ook nog eens dat die stuk gaat. Dat doen we door de wasmachine te verbinden met het internet en te monitoren. Op die manier kunnen we op tijd zien dat er bijvoorbeeld een filter schoongemaakt zou moeten worden. Dat scheelt reparaties, kosten en gedoe met monteurs.

Net als bij een wasmachine kopen in termijnen betalen kan je bij een Bundles abonnement een Miele wasmachine gebruiken zonder grote investering. Het voordeel van een Miele gebruiken – ten opzichte van een goedkoper alternatief – is dat een Miele wasmachine minder energie, water en wasmiddel gebruikt. Dat scheelt enorm in de gebruikskosten. 

Flexibeler
Als je een wasmachine bestelt en in termijnen betaalt dan wordt je eigenaar van het apparaat. Soms is dat echter niet voordelig. Als je gaat samenwonen met je partner of als je naar het buitenland gaat verhuizen dan wil je het liefst geen wasmachine hebben. 

 

wasmachine kopen termijnen betalen

 

Als je kiest voor een Bundles abonnement blijf je flexibel. Geen wurgcontracten en lange betaaltermijnen, maar maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet aan lange contracten vast zoals bij een wasmachine huren.

De beste service
Vanaf plaatsing tot beëindiging regelen wij alles zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud of reparaties. Door de wasmachine te verbinden met het internet zien we precies hoe het apparaat wordt gebruikt. Daarom kunnen we jouw persoonlijke tips geven om je wasmachine zuiniger en efficiënter te gebruiken. Dat scheelt jou weer kosten voor water, wasmiddel en energie!

Duurzamer
Wij zijn opgericht met één belangrijke reden: de wereld samen een stukje schoner wassen. Wegwerpapparaten zijn een belangrijke oorzaak van milieuvervuiling.

 

Duurzamer dan een wasmachine in termijnen betalen
Duurzamer dan een ‘wegwerp’ wasmachine in termijnen betalen

 

Een hoge kwaliteit Miele wasmachine gebruiken is niet alleen goedkoper, maar ook goed voor het milieu. Deze wasmachines gaan lang mee en kunnen goed gerepareerd worden. Als apparaten lang meegaan hoeven er minder grondstoffen gebruikt te worden omdat er minder nieuwe apparaten in gebruik genomen hoeven te worden.

Onze Miele wasmachines

Het TwinDos systeem, de Thermo-Softcare-trommel, de CapDosing en de 23 verschillende soorten vlekken functies zijn enkele onderscheidende kenmerken van de Miele W1 wasmachine.

Het automatische wasmiddeldosering systeem, TwinDos, is één van onze favoriete functies. Omdat mensen vaak te veel wasmiddel gebruiken ontstaat er vaak milieuvervuiling en schade aan de wasmachine. Dat is onnodig en zonder. Ook zorgt het dat er zeepresten achterblijven in je gewassen kleding. Het TwinDos systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment. 

 

Miele W1 wasmachine in termijnen

 

De Thermo-SoftCare-trommel is één van de andere in het oog springende eigenschappen. Door de honingraatstructuur van de trommel komt er een dun laagje water rond de randen van de trommel. Dit laagje water beschermt je kleding zodat het minder snel slijt. De trommel kan ook verwarmd worden waardoor je kleding minder kreukt zodat strijken makkelijker wordt.

 

Goedkoper dan wasmachine bestellen in termijnen betalen

 

Het Bundles concept in een handomdraai

Wij maken graag van de gelegenheid gebruik om te vertellen waarom we doen wat we doen. Wij willen bijdragen aan het realiseren van een circulaire economie. In een circulaire economie gebruikt iedereen de beste kwaliteit apparaten waarvan de materialen kunnen worden hergebruikt.

Een ander belangrijk onderdeel van ons concept is het ‘slim’ omgaan met apparaten en materialen. Wij verbinden apparaten met het internet zodat we kunnen monitoren hoe ze gebruikt worden en hoe ze presteren. Op basis van die informatie controleren we of het nodig is om onderhoud uit te voeren en onderzoeken we of er mogelijkheden zijn voor onze klanten om schoner en zuiniger te wassen.

 

Daarom is een Bundles abonnement aantrekkelijker dan een wasmachine in termijnen betalen

De Miele wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf