De beste lease wasmachine voor de laagste prijs!

Vanaf EUR 14,95 per maand de beste Miele wasmachine en besparen op energie, water en wasmiddel. Bekijk wasmachines!
witgoed leasen beste service

Kwaliteit

wasmachine leasen voordelig

Voordelig

wasmachine leasen op een duurzame manier

Duurzaam

wasmachine leasen - de beste kwaliteit

Kwaliteit

De beste wasmachine

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic wasmachine) / € 1.299,- (Miele W1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Automatische wasmiddel dosering met het TwinDos Systeem (Miele W1)

Minder kreukels en slijtage door de SoftCare trommel

Bekijk beoordelingen
Lease wasmachine Miele Classic en Miele W1

De beste prijs

 Lease een wasmachine voor een lage maandelijkse prijs: 50% goedkoper dan andere lease bedrijven

Gratis plaatsing, installatie én afvoer oud apparaat

 Gebruik weinig energie, water en wasmiddel met zuinige apparaten

Geen lange wurgcontracten: maandelijks opzegbaar

 

Bekijk prijzen
wasmachine lease voordelig zonder aanschafkosten

Hoe het werkt

Stap 1: Kies voor een Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging én installatie in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Lease de zuinigste wasmachine en bespaar direct op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Nooit meer gedoe met onderhoud of reparaties! Allemaal inbegrepen bij een abonnement.

Lees hoe het werkt
wasmachine leasen gratis verzenden

Draag bij aan een schone wereld

1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers belanden jaarlijks op de Nederlands afvalberg. Wij willen daar wat aan doen!

Daarom willen we dat iedereen de beste kwaliteit Miele apparaten gaat gebruiken. Dat is leuker en beter voor het milieu.

Zo doen we dat
Leasen wasmachine Miele wasmachine in gebruik

De goedkoopste wasmachine lease

Wil je een goedkope wasmachine leasen? Dat kan nu! Met een Bundles abonnement kun je een wasmachine huren vanaf 14,95 per maand.

Deze handige Miele wasmachine leasen?
Deze handige Miele wasmachine leasen?

Een wasabonnement is in grote mate vergelijkbaar met wasmachine lease. Toch is een Bundles abonnement veel voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer. Hoe dat kan leggen we je precies uit op deze pagina!

Leasen wasmachine een goede deal?

Kan witgoed leasen aantrekkelijk zijn? Jazeker, maar wel met een aantal verschillen ten opzichte van de conventionele lease concepten. Wij noemen onze abonnementen ook wel wasmachine huren en droger huren 2.0. Dit zijn de verschillen:

Goedkoper dan leasen wasmachine

Als je een Bundles abonnement vergelijkt met een wasautomaat leasen bij een verhuurbedrijf dan is een Bundles abonnement vaak meer dan twee keer goedkoper. Weet je hoe dat kan?

Bij Bundles gebruiken we alleen de beste kwaliteit. Omdat de wasmachines lang meegaan is het bedrag dat we maandelijks in rekening brengen minder hoog.

Het maandelijkse bedrag kunnen we verder beperkten door dure reparaties te voorkomen. Dat doen we door de wasmachine continue te monitoren met behulp van onze online technologie. Zo zien we bijvoorbeeld tijdig dat er een filter verstopt is en vervangen moet worden. Op die manier kunnen we échte schade voorkomen en worden er  kosten en gedoe met monteurs bespaard.

 

De beste kwaliteit wasmachine leasen
Goede materialen zoals deze trommels met honingraatstructuur

 

Samen met Miele zorgen we dat apparaten lang en slim gebruikt kunnen worden. Om dit te realiseren bundelen we onze kennis. Wij monitoren de apparaten en Miele helpt bij duurzaam en effectief onderhoud.

 

Wasmachine leasen: alleen de beste kwaliteit

 

Flexibeler: geen lange wurgcontracten

Of je de wasmachine nou hebt gekocht of geleased, soms wil je van je wasmachine af. Bijvoorbeeld als je gaat samenwonen met je partner of als je naar het buitenland gaat verhuizen. Dit is vaak een probleem. Een gekochte wasmachine moet je dan verkopen via bijvoorbeeld marktplaats. Bij een lease wasmachine zit vaak vast aan een lange contractduur.

 

Lease wasmachine
De Miele wasmachine & droger

 

Bij een Bundles abonnement heb je hier geen last van. Je hoeft niets te verkopen en niemand te regelen die je contract overneemt. Je kunt het contract gewoon maandelijks opzeggen. Wij geloven namelijk in onze service. We gaan er vanuit dat onze klanten graag klant willen blijven. Als een contract toch wordt opgezegd regelen wij gewoon een nieuwe gebruiker voor het apparaat.

De beste service

De beste kwaliteit is pas het begin. Een Bundles abonnement betekent de beste service. Vanaf de bezorging tot het moment dat je contract beëindigt zorgen wij dat jij je nergens druk over hoeft te maken en dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Omdat wij de prestaties van het apparaat monitoren – onder andere om zo effectief onderhoud te kunnen uitvoeren – zien wij precies hoe het apparaat gebruikt wordt. Op basis van deze informatie kunnen we je op de hoogte houden van tips om je wasmachine zuiniger en efficiënter te gebruiken. Bovendien ontvang je tips over het besparen van energie, water en wasmiddel en kan je profiteren van voordelige prijzen via één van onze partners.

 

wasmachine leasen

 

Het duurzaamste abonnement

Eén van onze belangrijkste doelstellingen is om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij en de wereld een stukje schoner achter te laten. Eén van de belangrijkste oorzaken van vervuiling zijn apparaten die snel kapot gaan en veel energie, water en wasmiddel gebruiken. Wij noemen dat ‘wegwerpapparaten’.

 

De afvalberg zonder wasmachine leasen
Per jaar belanden 1 miljoen apparaten op de afvalberg

 

Door het gebruik van de beste kwaliteit Miele wasmachines ben je niet alleen goedkoper uit, maar beperk je ook de milieu-impact van jouw wasgedrag. Omdat Miele apparaten lang meegaan en goed gerepareerd kunnen worden, wordt voorkomen dat ze snel moeten worden weggegooid. Ook geld, hoe langer een apparaat meegaat, hoe minder grondstoffen gebruikt hoeven te worden voor een nieuw apparaat.

Hoe werkt het met een lease wasmachine?

Het afsluiten van een Bundles wasabonnement is een fluitje van een cent. Hieronder beschrijven we de stappen die je doorloopt als je een abonnement afsluit.

  1. Kies de wasmachine die geschikt is voor jou
  2. Sluit het abonnement online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een overzicht van je kosten
  4. Ontvang tips om schoner en zuiniger te wassen. Als je vragen hebt kun je altijd terecht bij onze Wassistente

Ook het contract beëindigen hebben we makkelijk gemaakt. Stuur een mailtje of bel even en wij komen de wasmachine snel weer ophalen. We vragen alleen een bijdrage van EUR 89,- voor het verhuizen en herplaatsen van het apparaat.

 

Lease wasmachine volgens het Bundles concept

 

Een Miele wasmachine leasen

Miele maakt wasmachines van geweldige kwaliteit. De Miele WKG 120 WCS heeft een TwinDos systeem, Thermo-Softcare-trommel, CapDosing en 23 verschillende soorten vlekken functies. Dit klinkt misschien technisch maar komt neer op iets heel simpels. Een wasmachine die al jouw verwachtingen overtreft. Met deze wasmachine kan een kind de was doen.

 

Miele Twindos wasmachine lease

 

Eén van onze favoriete functies is het automatische wasmiddeldosering systeem, TwinDos. Te veel wasmiddel gebruiken is één van de belangrijkste oorzaken van milieuvervuiling en schade aan de wasmachine. Bovendien zorgt het dat er zeepresten achterblijven in je kleding. Met het TwinDos systeem wordt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd op het juiste moment. Makkelijk en voordelig!

Een andere belangrijke eigenschap van de Miele wasmachine is de Thermo-SoftCare-trommel. Door de honingraatstructuur ontstaat er een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Dit functioneert als bescherming zodat je kleding minder snel slijt. Bovendien heb je een optie om de trommel te verwarmen waardoor je kleding minder kreukt en het veel makkelijker wordt om te strijken.

 

Leasen wasmachine met Thermo-Softcare-trommel

Lease een wasmachine volgens het Bundles concept

Wij zijn begonnen vanuit de visie om een circulaire economie te realiseren waarin iedereen gebruik kan maken van de beste apparaten waarvan de materialen kunnen worden hergebruikt. Wij geloven dat dit voor iedereen betere en leuker is en de schade op het milieu hierdoor binnen de perken blijft.

 

Bundles abonnement voordeliger en leuker dan een wasmachine leasen
Een Bundles abonnement is voor iedereen voordeliger en leuker

 

Naast kwaliteit speelt het ‘slim’ gebruiken van apparaten een belangrijke rol in ons concept. Door wasmachines te verbinden met het internet leren wij hoe de apparaten gebruikt worden en wat wij kunnen doen om te zorgen dat de apparaten duurzamer en zuiniger gebruikt worden. Onze slimme algoritmes herkennen opkomende gebreken en zorgen dat onze klanten gepersonaliseerde tips ontvangen op basis van hun gebruiksgegevens.

Net als bij een wasautomaat leasen weet je bij een Bundles abonnement waar je aan toe bent. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten met betrekking tot onderhoud en reparatie. Je betaalt alleen voor gebruik.

 

Bekijk wasmachines

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf