Wasmachine huren studenten

Miele Wasmachine vanaf 14,95 p/m. Makkelijk en voordelig! Bekijk abonnementen
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste service

Het Bundles concept

Veel studenten huren een wasmachine, maar vaak zijn de voorwaarden niet gunstig. Wat doen wij anders?

 Wij werken alleen met de beste Miele wasmachines

 Wij bieden de apparaten aan in een circulair concept

 Studenten kunnen een wasmachine huren voor een eerlijke prijs

wasmachine huren of leasen

Voordelen abonnement

 Lage maandelijkse prijs: 50% goedkoper dan aanbieders wasmachine huren studenten

 Gratis bezorging, plaatsing én installatie

 Bespaar op energie, water en wasmiddel

 Geen lange wurgcontracten: maandelijks opzegbaar

Wasmachine huren Leeuwarden

Wasmachine huren voor studenten: Hoe het werkt

  1. Kies het abonnement dat bij jou past (kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.
  2. Binnen 3 dagen maken we een afspraak voor de gratis bezorging
  3. Je geniet van de beste service

Onderhoud en reparatie is bij ons inbegrepen. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Verder hebben wij vertrouwen in onze producten en dienstverlening. Daarom is ons abonnement maandelijks opzegbaar.

Bekijk abonnementen
wasmachine, wasdroger, vaatwasser - huren of leasen - goedkope wasmachine

Een Bundles abonnement als alternatief voor studenten wasmachine huur

Een Bundles abonnement is vergelijkbaar met wasmachine huur, vaatwasser huur en droger huur. Alleen dan in een circulair concept. We kunnen dit tegen voordelige prijzen doen omdat onze wasmachines van de beste kwaliteit zijn. Ze gaan enorm lang mee. Omdat de apparaten zo lang mee gaan zijn de gemiddelde kosten per maand lager, de kosten voor jou dus ook!

Een bijkomend voordeel is een schonere wereld. Alle onderdelen van onze wasmachines kunnen makkelijk vervangen worden. We gebruiken en hergebruiken alle onderdelen zo veel mogelijk. Als een onderdeel echt kapot is gaat deze terug naar de Miele fabriek. Daar wordt het gerecycled en gebruikt als grondstof voor het maken van nieuwe wasmachines. Dit is hoe het werkt:

Een circulair concept betekent dus gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Een ander voordeel van onze Miele wasmachines zijn de zuinigheid. Ze beschikken over het A+++ label. Je bespaart op: stroom, water en wasmiddel. Zie voor meer informatie ook onze pagina’s over energiezuinige wasmachines en energiezuinige drogers.

Hoe studenten een wasmachine huren

Als student heb je het zwaar genoeg: Colleges, huiswerk, bijbanen, sporten en een druk sociaal leven. Daarom is het afsluiten van een Bundles abonnement heel makkelijk.

 

Wasmachine huren studenten volgens het Bundles concept

Ook studenten hebben recht op een Miele wasmachine

Op dit moment kan je bij ons onder andere de Miele wasmachine WKG 120 WCS huren. Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik. Een coole eigenschap van de wasmachine is de Softcare trommel. Deze innovatieve trommel zorgt voor een dun laagje water tussen je kleding en de trommel. Je kleding kreukt daardoor nauwelijks en slijt minder snel. Ook heeft de Miele WKG 120 WCS een automatisch doseringssysteem, het TwinDos-systeem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Bovendien zorgt het voor gemak omdat je zelf geen wasmiddel en wasverzachter aan een was toe hoeft te voegen. 

 

Ook studenten gebruiken graat het Twindos systeem

Wasmachine huren in alle studentensteden

Voor veel studenten is een Bundles abonnement een geweldige oplossing. Je hoeft geen wasmachine te kopen, zit nergens aan vast maar kan toch wassen met een uitstekende wasmachine. De levering van de wasmachine gaat als volgt in zijn werk. Na het afsluiten van een Bundles abonnement bellen we je binnen 3 dagen voor het maken van een bezorgafspraak. De bezorgafspraak is altijd binnen een tijdvak van 3 uur. Handig. Want, je hoeft dan niet de hele dag thuis te blijven. Vervolgens komen we de wasmachine gratis bezorgen en installeren. lees meer overige andere locaties waar je een wasmachine kan huren. We bezorgen gratis in de grote studentensteden zoals AmsterdamGroningenUtrechtRotterdamLeeuwardenNijmegenDen HaagEnschedeMaastrichtTilburgZwolleBredaEindhovenDelftLeiden, Almere, Apeldoorn, Hilversum, Zeist, Deventer, Oss, Amstelveen, Haarlem en Arnhem.

 

Miele W1 wasmachine leasen in alle studentensteden

Vaatwasser en witgoed huren in alle studentensteden

Witgoed is de term die gebruikt wordt voor huishoudelijke apparatuur zoals: wasmachines, drogers, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers en meer. Eigenlijk is het een verzamelterm voor alle standaard huishoudelijke apparaten. Deze apparaten zijn van oudsher vaak wit en heeft daarom deze benoeming gekregen. Bij Bundles verhuren we naast wasmachines ook vaatwassers. Deze vaatwassers kun je huren in alle grote studentensteden zoals: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leeuwarden en Delft. Drogers vallen ook onder de term witgoed. Ook dit verhuren we in alle grote steden waaronder: Groningen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leeuwarden en Delft.

Waarom studenten kiezen voor een wasmachine huren bij Bundles

Veel studenten willen witgoed huren. Bij Bundles zijn we zelf ook student geweest. We snappen dat prijs erg belangrijk is. Het milieu vinden wij ook erg belangrijk. Daarom is een Bundles abonnement een goede oplossing voor studenten om voordelig een wasmachine te huren. Tip: het is in ieder geval veel beter dan het kopen van een wasmachine op afbetalingachteraf betalen of in termijnen betalen. Ook een vaatwasser wordt vaak op afbetaling gekocht. En tenslotte is ook een wasdroger op afbetaling, achteraf betalen of in termijnen betalen vaak een dure optie waarbij je veel rente betaalt. Bij een tweedehands wasmachine ligt het iets genuanceerder. Dit kan een hele goede optie zijn, maar weegt soms niet op tegen de extra kosten voor energie, water, wasmiddel, reparatie, onderhoud en de korte levensduur. Je kan bijvoorbeeld problemen krijgen met een verstopte afvoer, deur die niet open gaat of een wasmachine die niet centrifugeert. Dus of je nu een tweedehands wasmachine zoekt in Amsterdam, RotterdamDen Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen, Breda, Enschede of Leeuwarden, Bundles kan hierop een goed alternatief zijn.

 

wasmachine huren voor studenten

 

Bij ons kan je een Miele wasmachine huren vanaf EUR 11,95,- per maand. Je betaalt dan EUR 0,40,- cent extra per wasje. Woon je in een studentenhuis? Dan kan je dit met je huisgenoten verdelen. Je kan er ook voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Dan kan vanaf je EUR 20,95,- per maand. Dan maakt het niet uit hoeveel je wast, het maandbedrag is altijd hetzelfde. Wil je een droger leasen dan ben je al voor EUR 11,95 klaar. Ook droogabonnementen leveren we in alle grote steden, zoals AmsterdamGroningenUtrechtRotterdamLeeuwardenNijmegenDen HaagMaastricht en Tilburg

Het bedrag dat je bij Bundles betaalt is misschien net iets meer dan het huren van een echte budget wasmachine. Toch krijg je er veel voor terug.

  • Je wast met de allerzuinigste en beste wasmachine
  • Je kleding wordt beter schoon en blijft langer mooi
  • Onderhoud en reparatie is inbegrepen
  • De bezorging is gratis
  • Je kan iedere maand opzeggen

En, je draagt bij aan circulaire en duurzame wereld! Je voorkomt verspilling van: stroom, water, wasmiddel en grondstoffen.

Bekijk abonnementen

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
432 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Gerben / 08-09-2021 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Gewoon dik in orde | Gewoon dik in orde
Patricia / 20-07-2021 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Goed | Prima, snelle reactie op vragen.

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!