De beste wasmachine huren voor de laagste prijs in Utrecht!

Huur een Miele vanaf EUR 14,95 per maand in Utrecht en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

De beste wasmachine deal in Utrecht

Bij Bundles huur je een Miele wasmachine van topkwaliteit. Je hebt de keuze tussen de Miele Classic wasmachine of de Miele W1Deze huur je vanaf 14,95,- per maand.

 Beste prijs/kwaliteitsverhouding volgens de consumentenbond

 Gratis levering, installatie en onderhoud

 Besparen op energie en wasmiddel

 800+ tevreden klanten

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

En wasmachine huren in Utrecht doe je bij Bundles! Uit een onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat Bundles 50% goedkoper is dan vergelijkbare verhuurders.

Hoe dat kan? Bij Bundles geloven we in kwaliteit. We maken gebruik van Miele wasmachines die ontzettend lang mee gaan. Daarom kunnen we de prijs per maand laag houden.

Naast een laag maandbedrag bespaar je ook op andere kosten. Onze wasmachines hebben het energielabel A+++. Dit is de hoogste energie-efficiëntieklasse.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Utrecht. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Bekijk abonnementen
Wasmachine huren Leeuwarden

Miele wasmachine huren in Utrecht

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken, ook als je kiest voor een wasmachine huren! Waarom? Het is beter voor jou en voor het milieu! 

Bij Bundles bieden we wasmachines en wasdrogers aan in een circulair concept. Wij geloven dat dit de toekomst is! Dit is waar we met zijn allen naartoe moeten. Wereldwijd is er te veel verspilling.

Wasmachine huren Utrecht

Ik hoor je denken, “Circulair concept, oké maar wat betekent dat dan?”. Dat betekent gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Onze wasmachines zijn heel zuinig, ze hebben het A+++ label. Daarmee bespaar je: stroom, water en wasmiddel.

Wij zorgen voor onderhoud en reparatie van onze wasmachines. Ze gaan daardoor enorm lang mee. De wasmachines zijn zo gebouwd dat alle onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Daarnaast zijn de onderdelen gemaakt van duurzame materialen. Deze materialen kunnen makkelijk gerecycled worden. Wij zorgen ervoor dat alle oude onderdelen terug gaan naar de Miele fabriek, waar ze vandaan komen. Daar worden ze gebruikt om nieuwe wasmachines van te maken. Dit is hoe het werkt:
Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom een wasmachine huren of leasen bij Bundles als je in Utrecht woont?

In Utrecht wonen veel studenten die het liefst niet te veel van hun studentenbudget uitgeven aan een wasmachine. Heel begrijpelijk! Maar ook als je een wasmachine wilt huren of leasen in Utrecht is Bundles de perfecte partij. 

Wasmachine huren Utrecht

Bij ons kan je de beste wasmachines huren voor EUR 14,95,- per maand. Je betaalt dan EUR 0,40,- cent extra per wasje. Woon je in een studentenhuis in Utrecht? Dan kan je dit met je huisgenoten verdelen. Je kan er ook voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Dan betaal je EUR 20,95,- per maand.

Dit is misschien net iets meer dan het huren van een echte budget wasmachine. Toch krijg je er veel voor terug.

  • Je wast met de allerzuinigste en beste wasmachine
  • Je kleding wordt beter schoon en blijft langer mooi
  • Onderhoud en reparatie is inbegrepen
  • De bezorging is gratis
  • Je kan iedere maand opzeggen

En, je draagt bij aan circulaire en duurzame wereld! Je voorkomt verspilling van: stroom, water, wasmiddel en grondstoffen.

Miele W1 huren

Bundles verhuurt 2 modellen wasmachines, de Miele W1 is de luxe versie en huur je vanaf 14,95,- per maand. Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik. Eén van de slimste functies van de wasmachine is de Softcare trommel. Hierdoor blijft jouw kleding veel langer mooi. Ook heeft deze Miele wasmachine een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

Miele Classic huren

Het standaard model dat wij verhuren is de Miele Classic (Miele wdd 020 wcs). Dit model huur je vanaf 14,95,- per maand. Ook de Miele Classic heeft het hoogste energielabel (A+++). Daarmee bespaar je op energie, water en wasmiddel. Het verschil met de Miele W1 is dat de Miele Classic minder speciale wasfuncties heeft en geen automatische wasmiddel dosering. Daarnaast is de Miele Classic ook iets minder zuinig dan de Miele W1.

Wasmachine huren Utrecht: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk en we verhuren in heel Nederland.

Dit is hoe het werkt:

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service
Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
418 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9