Huur de beste wasmachine voor de laagste prijs in Tilburg

Een Miele wasmachine huur je al vanaf EUR 14,95 per maand Bekijk de wasmachine

De beste wasmachine huren in Tilburg

Miele wasmachine t.w.v. € 899,- vanaf €14,95,- per maand

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Gratis bezorging én installatie

 Nooit meer onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud

Bekijk wasmachines
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wil je een wasmachine huren in Tilburg? Dan is Bundles de geschikte partij! Wij komen de wasmachine gratis brengen én installeren. Bovendien zijn we tot wel 50% goedkoper dan andere verhuurmaatschappijen met vergelijkbare wasmachines. Bij Bundles kan je kiezen voor een vast bedrag per maand of te betalen per wasbeurt. Wanneer je betaalt per wasbeurt gebruik je de Miele Classic voor EUR 14,95 per maand + EUR 0,40 per wasje.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Tilburg. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we ieder jaar meer dan 1 miljoen: wasmachines, wasdrogers en vaatwassers weg. Hiermee gaan waardevolle grondstoffen zoals: koper en staal verloren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn dit soort grondstoffen niet oneindig. Bovendien bevatten elektronische apparaten vaak chemische stoffen die het milieu vervuilen. Bij Bundles werken we daarom aan een circulaire economie! Wij gebruiken alleen de beste apparaten. Omdat ze langer meegaan hoeven er ook minder geproduceerd te worden. We zorgen voor goed gebruik, hergebruik en recycling van alle onderdelen en grondstoffen.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Miele wasmachine huren Tilburg

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Tilburg? Dan zit je goed bij Bundles! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken. Daarom bieden wij Miele wasmachines van uitstekende kwaliteit aan tegen een voordelig maandbedrag. De hoge investering voor een nieuwe wasmachine heb je niet maar je wast wel met de beste wasmachine

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goede producten gebruikt. Daar is een goede reden voor. Deze producten gaan namelijk heel lang mee. Dat voorkomt dat er onnodig veel apparaten op de afvalberg belanden en daarmee houden we de wereld een stukje schoner.

 

wasmachine huren Tilburg

 

Bij Bundles voorkomen we niet alleen afval, we werken aan een circulaire economie. Dat betekent gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Wanneer een apparaat echt kapot is gaat deze terug naar de Miele fabriek en worden de grondstoffen gebruikt voor het maken van nieuwe apparaten .

Waarom een wasmachine huren in Tilburg

Tilburg is vaak niet de eerste studentenstad waar Nederlanders aan denken. Toch wonen er bijna 30 000 studenten in Tilburg. Voor studenten is het huren van een wasmachine een handige uitkomst. Wanneer je in een tijdelijke situatie verkeerd wil je het liefste nergens aan vast zitten. Ook heb je als student niet het geld om een dure wasmachine aan te schaffen. Daarom kan je bij Bundles een Miele wasmachine huren van topkwaliteit vanaf EUR 14,95 per maand. Wanneer je in een studentenhuis woont kun je dit bedrag ook nog eens delen met je huisgenoten. 

 

Wasmachine huren Tilburg

 

Er in Nederland meer verhuurmaatschappijen waar je een wasmachine kunt huren. Toch heeft het huren bij Bundles een aantal voordelen.

  • Gratis bezorging én installatie
  • Je krijgt een energiezuinige wasmachine (label A+++)
  • Door de Miele kwaliteit wordt je kleding beter schoon en blijft het langer mooi
  • Het contract is maandelijks opzegbaar
  • Je draagt bij aan een schonere wereld

Miele WDD 020 WCS

De Miele WDD 020 WCS, ook wel de Miele Classic is ons standaard model. Je huurt deze vanaf EUR 14,95 per maand. Deze wasmachine beschikt over de zuinigste energie-efficiëntieklasse (label A+++). De wasmachine beschikt over de revolutionaire Softcare trommel. Door deze trommel blijft de kleding die je ermee wast langer mooi.

Miele WKG 120 WCS

De Miele WKG 120 WCS, ook wel de Miele W1 is ons luxe model. Net als de Miele Classic beschikt de wasmachine over de zuinigste energie-efficiëntieklasse. De Miele W1 is iets stiller dan de Miele Classic en heeft een toerental van 1600. Een hoog toerental zorgt ervoor dat was relatief droog uit de trommel komt. De Miele W1 heeft 16 specifieke wasprogramma’s waaronder ook een aantal programma’s specifiek voor het verwijderen van vlekken. Een groot voordeel van de Miele W1 ten opzichte van de Miele Classic is de automatische wasmiddeldosering. Hiermee hoef je zelf geen wasmiddel meer toe te voegen en voorkom je het gebruik van teveel wasmiddel.

 

Wasmachine huren Tilburg: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk, vergelijkbaar met een wasmachine huren of een wasmachine leasen.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service
Bekijk wasmachine