De beste wasmachine huren voor de laagste prijs in Rotterdam!

Huur een Miele vanaf EUR 14,95 per maand in Rotterdam en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Voordelig

De beste wasmachine huren in Rotterdam

Bij Bundles huur je een Miele wasmachine van topkwaliteit. Je hebt de keuze tussen de Miele Classic wasmachine of de Miele W1Deze huur je vanaf 14,95,- per maand.

 Beste prijs/kwaliteitsverhouding volgens de consumentenbond

 Gratis levering, installatie en onderhoud

 Besparen op energie en wasmiddel

 800+ tevreden klanten

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Een wasmachine huren in Rotterdam doe je bij Bundles! Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat wij tot wel 50% goedkoper zijn dan verhuurmaatschappijen die vergelijkbare modellen aanbieden. Hoe dat kan? Omdat wij geloven in kwaliteit. De apparaten gaan enorm lang mee waardoor wij de kosten per maand laag kunnen houden.

Daarnaast maken wij alleen gebruik van energiezuinige apparaten waardoor je bespaard op: energie, water en wasmiddel en je zit niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste verhuurders.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Rotterdam. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Dat is een enorme verspilling van grondstoffen en bovendien onnodig. Bij Bundles geloven we in een circulaire economie! We maken gebruik van topkwaliteit apparaten die lang mee gaan. We hergebruiken apparaten en onderdelen en recyclen zoveel mogelijk.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Wasmachine huren bij Bundles

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken, ook als je kiest voor een wasmachine huren! Waarom? Het is beter voor jou en voor het milieu! 

Bij Bundles bieden we wasmachines en wasdrogers aan in een circulair concept. Wij geloven dat dit de toekomst is! Dit is waar we met zijn allen naartoe moeten. Wereldwijd is er te veel verspilling.

wasmachine huren Rotterdam

Ons circulaire model betekent dat we gebruik maken van apparaten die lang meegaan. We hergebruiken zoveel mogelijk apparaten, onderdelen en grondstoffen. Op die manier voorkomen we onnodige verspilling. Dit heeft voor iedereen voordelen! Het is beter voor het milieu en jij gebruikt een wasmachine van topkwaliteit voor een voordelig maandbedrag. Zo werkt het:

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom huren in Rotterdam?

In Rotterdam wonen veel studenten die het liefst niet te veel van hun studentenbudget uitgeven aan een wasmachine. Heel begrijpelijk! Daarom is bij ons de bezorging in Rotterdam helemaal gratis! Installatie betaal je ook niets extra’s voor!

wasmachine huren Rotterdam

Bij ons kan je de beste wasmachines huren voor EUR 14,95,- per maand. Je betaalt dan EUR 0,40,- cent extra per wasje. Woon je in een studentenhuis in Rotterdam? Dan kan je dit met je huisgenoten verdelen. Je kan er ook voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Dan betaal je EUR 20,95,- per maand.

Dit is misschien net iets meer dan het huren van een echte budget wasmachine. Toch krijg je er veel voor terug.

  • Gratis bezorging en installatie
  • Nooit meer kosten voor reparatie of onderhoud
  • Onze wasmachines hebben het A+++ label en zijn super zuinig!
  • De waskwaliteit is uitstekend, kleding blijft dus langer mooi
  • Het contract is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast!

Bovendien draag je bij aan een circulaire wereld! Je voorkomt verspilling van: stroom, water, wasmiddel en grondstoffen.

De Miele WKG 120 WCS

Bij Bundles kan je kiezen voor 2 modellen wasmachines. De luxe versie: Miele WKG 120 WCS of ook wel de Miele W1 huur je vanaf EUR 14,95 per maand.  Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik. Eén van de slimste functies van de wasmachine is de Softcare trommel. Hierdoor blijft jouw kleding veel langer mooi. Ook heeft deze Miele wasmachine een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

De Miele WDD 020 WCS

Je kan ook kiezen voor de Miele WDD 020 WCS, ook wel de Miele Classic. Deze wasmachine huur je vanaf EUR 14,95,- per maand. De Miele Classic heeft in tegenstelling tot de Miele W1 geen gespecialiseerde vlekken functies. Ook heeft de classic geen automatische wasmiddeldosering. Verder lijkt het model erg op zijn luxere broertje. Het is de topkwaliteit die je van een Duitse fabrikant gewend bent! De wasmachine beschikt over het A+++ label en is zuinig met: stroom, water en wasmiddel.

Hoe werkt het?

Bij Bundles kan je heel gemakkelijk een wasmachine huren of leasen in Rotterdam. Dit is hoe het werkt:

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service
Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
339 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Riet Van der Sta / 02-09-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie | Bundels krijgt van mij een 10.