Wasmachine huren particulier: de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Huur een Miele wasmachine voor particulieren vanaf EUR 14,95 per maand en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk wasmachine
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste service

Wasmachine huren particulier

Consumentenadviesprijs € 899,- (Miele Classic wasmachine) / € 1.299,- (Miele W1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Geen geknoei en nooit te veel wasmiddel door TwinDos Systeem (alleen Miele W1)

Minder strijken door de SoftCare trommel

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wil je goedkoop een wasmachine huren voor particulieren? Wij zijn meer dan 50% goedkoper dan een vergelijkbare wasmachine bij andere verhuurders in de particulieren markt.

Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit moet gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is. Ook als je als particulier kiest een wasmachine te huren.

Je bespaart kosten voor energie, water en wasmiddel en je zit niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste verhuurders.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de huur en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Wasmachine huren particulier: heel voordelig met een Bundles abonnement

Voordelig een wasmachine huren voor particulieren kan het beste bij Bundles. Je huurt al een wasmachine vanaf EUR 14,95- per maand. Miele wasmachines zijn van uitstekende kwaliteit. Ze gebruiken minder water, stroom en wasmiddel dan een gemiddelde wasmachine. Door een ruime keuze aan wasprogramma’s blijft jouw wasgoed ook nog eens langer mooi.

wasmachine huren particulier

 

Normaal gesproken is een Miele wasmachine een flinke investering en dat is logisch. Je krijgt er een hoge kwaliteit en een lange levensduur voor terug.

Toch is die investering niet voor iedereen een goede optie. Door onze unieke samenwerking met Miele kunnen wij de beste kwaliteit wasmachines toch goedkoop aanbieden. Dit doen wij in de vorm van een abonnement.

Is een wasmachine huren voor particulieren hetzelfde als een wasabonnement?

Niet helemaal. Een wasabonnement van Bundles verschilt met een wasmachine huren voor particulieren op een aantal punten.

 1. Een Bundles abonnement is goedkoper dan huren. Wij hebben een unieke samenwerking met Miele. Daardoor kunnen wij Miele wasmachines goedkoop aanbieden.
 2. Ons abonnement kun je iedere maand opzeggen. Wij geven het apparaat een opknapbeurt en plaatsen het bij een nieuwe klant. Jij betaalt alleen een bijdrage voor het verhuizen (EUR 89,-).
 3. De service van Bundels is meer dan een wasmachine. Je kunt bij ons makkelijk en met korting wasmiddel bestellen. Ook geven we je persoonlijke tips om schoner en zuiniger te wassen.
 4. Gaat de wasmachine kapot? Dan komen wij hem geheel kosteloos repareren. Als dit niet meer lukt krijg jij gewoon een nieuwe. De oude Miele wasmachine gaat terug naar de fabriek waar de goede onderdelen hergebruikt worden.

 

wasmachine huren particulier

Wasmachine huren particulier: de samenwerking met Miele

Bundles heeft een unieke samenwerking met Miele. Die samenwerking is ontstaan vanuit een probleem. Wereldwijd produceren we met zijn allen steeds meer afval. Dat komt door een groeiende wereldbevolking maar ook door de populariteit van ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn goedkope apparaten die snel kapot gaan. Deze apparaten zijn moeilijk te repareren en over recyclen is vaak niet nagedacht. Enorm schadelijk voor het milieu!

 

wasmachine huren particulier

 

Een Miele wasmachine huren is een goede oplossing voor particulieren! De apparaten gaan heel lang mee en alle onderdelen kunnen hergebruikt of gerecycled worden. We snappen dat een Miele wasmachine een grote investering is. Bij Bundles maken wij die kwaliteit toegankelijk en Miele helpt ons daarbij. Bundles kan de apparaten heel voordelig inkopen bijvoorbeeld.

Waarom ons abonnement goedkoper is voor particulieren dan een wasmachine huren

Een Bundles abonnement is goedkoper dan het huren van een wasmachine. Dat komt door onze samenwerking met Miele maar er zijn meer redenen. We gebruiken bijvoorbeeld alleen wasmachines van de beste kwaliteit. Wij zorgen voor onderhoud en reparatie. Dit zorgt voor een optimale levensduur van de apparaten. Omdat de wasmachines zo lang meegaan zijn de afschrijvingskosten laag. De maandelijkse kosten voor het abonnement dus ook!

 

wasmachine huren particulier

 

De wasmachines die wij aanbieden zijn zuinig. wij hebben alleen wasmachines met de hoogste energie-efficiëntieklasse. Wassen is gemiddeld verantwoordelijk voor 4% van onze energierekening. Een wasmachine met het A+++ gebruikt 20% minder energie dan een wasmachine met het A+ label. Door het besparen van energie kun je dus ook flinke geldbedragen besparen.

Huren van Miele wasmachine is duurzaam voor particulieren

Onderhoud en reparatie is inbegrepen bij Bundles. De wasmachines kunnen daardoor lang gebruikt worden. Ook zorgen wij ervoor dat de goede onderdelen van oude wasmachines hergebruikt worden. Een Miele wasmachine huren voor particulieren is ook duurzaam omdat:

 1. Een Miele wasmachine is zuinig. De apparaten hebben het hoogste energielabel (A+++). Ze gebruiken weinig energie, wasmiddel en water.
 2. Kleding slijt minder snel. Dit komt door innovatieve toepassingen en programma’s. 
 3. Alle onderdelen kunnen makkelijk vervangen worden. Ook als het apparaat echt kapot is kunnen de goede onderdelen nog steeds hergebruikt worden.

wasmachine huren particulier

Wasmachine huren voor particulieren? Doe dat dus niet bij een traditionele partij. Neem een Bundles abonnement! Dat is voordeliger, duurzaam en je krijgt een betere service.

Wasmachine huren particulier: wassen met de beste service

Met een Bundles abonnement geniet je van de beste service. Na de bestelling maken we binnen 3 dagen een afspraak voor de levering. We komen de wasmachine kosteloos brengen en installeren. Je oude wasmachine? Die nemen we voor je mee. Alleen als je dit wilt natuurlijk. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

We verbinden de wasmachine met het internet. Daardoor hebben we samen meer inzicht in het gebruik van de wasmachine. We kunnen het apparaat beter onderhouden en reparaties vroegtijdig voorkomen. Ook geven we je tips om nog zuiniger en schoner te kunnen wassen en drogen.

 

wasmachine huren particulier

 

Ten slotte is een wasmachine leasen bij Bundles super flexibel. Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Je betaald alleen een bijdrage aan de verhuiskosten van EUR 89,-.

Wasmachine huren particulier: hoe het werkt

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk. We hebben de stappen hieronder op een rij gezet:

 1. Kies het abonnement dat bij jou past
 2. Bezorging en installatie: Binnen 3 dagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in.
 3. Betaal maandelijks
 4. Ervaar de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

De wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
322 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Frederik / 30-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Everything's perfect, thx.
Wiim / 20-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie, met betekenis!
sandra / 19-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview ster

Helemaal top
Anneke / 19-03-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ga zo door een super concept..
ibrahim / 22-02-2019 Drogen, Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

super bedrijf geweldig