Een wasmachine huren in Nijmegen?

Huur een Miele vanaf EUR 14,95 per maand en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Voordelig

De beste wasmachine huren in Nijmegen

Vanaf EUR 14,95 per maand een Miele wasmachine t.w.v. EUR 899,-

✓ Contract is maandelijks opzegbaar

✓ Gratis levering én installatie

✓ Nooit meer kosten voor onderhoud en reparatie

Bekijk wasmachines
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wil je een wasmachine huren in Nijmegen? Dan is Bundles de perfecte partij! Ook in Nijmegen komen wij de wasmachine gratis bezorgen én installeren. Een A Merk wasmachine huren kan nergens voordeliger. Uit een onderzoek van de consumentenbond is zelfs gebleken dat wij tot wel 50% goedkoper zijn dan bij vergelijkbare verhuurders.

Hoe dat kan? Wij maken gebruik van Miele wasmachines die enorm lang meegaan. Omdat wij de wasmachines lang kunnen gebruiken zijn de kosten per maand voor jou lager.

 

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Nijmegen. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we ieder jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan een gemiddelde wasmachine. Bovendien zorgen wij dat ervoor dat de apparaten en onderdelen worden hergebruikt. Wanneer reparatie niet mogelijk is gaan de onderdelen terug naar de Miele fabriek waar ze worden gebruikt voor het maken van nieuwe wasmachines. Onnodige verspilling wordt tegen gegaan en de afvalberg blijft een stuk kleiner.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Miele wasmachine huren Nijmegen

Wil je een wasmachine huren in Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken. Daarom lease je bij ons een wasmachine tegen een voordelig maandbedrag. Huren of leasen heeft een aantal voordelen. Ten eerste is het flexibel. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar. Veranderd er iets in je situatie en heb je geen wasmachine meer nodig? Geen probleem! Wij komen de wasmachine gewoon ophalen. Je betaald alleen een verhuisbijdrage van EUR 89,-. 

wasmachine huren Nijmegen

Voor een voordelig maandbedrag gebruik je de beste apparaten. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over onderhoud of reparatie en bespaart op: energie, water en wasmiddel. Onze wasmachines hebben namelijk het energielabel: A+++. Dit is de zuinigste energie-efficiëntieklasse. Daarnaast werken we met ons model aan een circulaire economie. Dat is een economie waarin we alleen de beste spullen gebruiken én hergebruiken.

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom huren in Nijmegen?

In Nijmegen wonen veel studenten die het liefst niet te veel van hun studentenbudget uitgeven aan een wasmachine. Heel begrijpelijk! Daarom komen wij de wasmachine gratis bezorgen én installeren. Je betaalt een laag maandelijks bedrag en hebt nooit meer onverwachte kosten voor reparatie en onderhoud.

wasmachine huren Nijmegen

 

Het verschil tussen huren en leasen

Een huurovereenkomst is een overeenkomst tussen twee partijen. De partij die een goed gebruikt betaalt voor het gebruik een periodiek bedrag. De partij die het goed aanbiedt blijft verantwoordelijk voor reparatie en ook voor schade die door gebreken van het product ontstaat. Leasen lijkt sterk op huren. Er zijn verschillende soorten lease. Echter worden de termen leasen en huren in de witgoed sector voor dezelfde situaties gebruikt.

Miele Classic

De Miele Classic (Miele WDD 020 WCS) is ons standaard model. Deze wasmachine van topkwaliteit beschikt over het energielabel A+++. De wasmachine heeft een consumentenadviesprijs van EUR 899,-. Je huurt hem bij ons vanaf EUR 14,95 per maand. De machine beschikt over een zogenoemde Softcare trommel waardoor jouw kleding langer mooi blijft.

Miele W1

De Miele W1 (Miele WKG 120 WCS) is ons Luxe model . Dit model heeft een consumentenadviesprijs van EUR 1299,-. Bij Bundles lease je dit model vanaf EUR 14,95 per maand. Net als de Miele Classic beschikt de wasmachine over een A+++ energielabel. Een slimme functie van de wasmachine is de Softcare trommel waardoor kleding langer mooi blijft. Ook heeft het apparaat een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

Hoe het werkt

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk, vergelijkbaar met een wasmachine huren of een wasmachine leasen.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.2
Klantenvertellen
357 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9