Huur een Miele wasmachine in Maastricht

Topkwaliteit wasmachine vanaf EUR 14,95 per maand Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Voordelig

De beste wasmachine huren in Maastricht

Bij Bundles huur je een Miele wasmachine van topkwaliteit. Je hebt de keuze tussen de Miele Classic wasmachine of de Miele W1Deze huur je vanaf 14,95,- per maand.

 Beste prijs/kwaliteitsverhouding volgens de consumentenbond

 Gratis levering, installatie en onderhoud

 Besparen op energie en wasmiddel

 800+ tevreden klanten

Bekijk apparaten
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Een wasmachine huren in Maastricht kan bij Bundles! Wij bezorgen in het hele land. Ook in Maastricht komen wij de wasmachine gratis bezorgen en installeren. Bundles is tot wel 50% goedkoper dan vergelijkbare verhuurmaatschappijen die Miele wasmachines aanbieden. Hoe dat kan? Wij geloven in kwaliteit! We gebruiken apparaten die enorm lang mee gaan. Daardoor kunnen we de kosten per maand ook laag houden.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Maastricht. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we ieder jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Dat vinden wij ontzettend zonde. Daarom werken we bij Bundles aan een circulaire economie. Dat is een economie waarin alleen de beste producten worden gebruikt én hergebruikt. Het hergebruik van materialen en grondstoffen moet verspilling tegen gaan. Onze Miele wasmachines gaan bijvoorbeeld twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat alle onderdelen worden hergebruikt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Miele wasmachine huren in Maastricht

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Maastricht? Dan is Bundles de juiste partij! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken. Daarom bieden wij wasmachines aan in een abonnement. Dat abonnement lijkt sterk op een wasmachine huren. Je betaalt maandelijks, wast met de beste wasmachine en hebt nooit meer onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud. 

wasmachine huren Maastricht

Naast een voordelige prijs en goede service is er nog een reden om voor Bundles te kiezen. Met ons team werken we namelijk aan een circulaire economie. Dat betekent gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Dat voorkomt onnodige verspilling van grondstoffen. Onze wasmachines zijn ook heel zuinig, ze hebben het A+++ label. Daarmee bespaar je op: stroom, water en wasmiddel.

Onderhoud of reparatie hoef je je nooit meer zorgen over te maken. De wasmachines gaan enorm lang mee en alle onderdelen zijn zo gebouwd dat ze makkelijk vervangen kunnen worden. Dit is hoe het werkt:

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom zou je een wasmachine huren in Maastricht?

Maastricht is een echte studentenstad. Wanneer je in een studentenhuis woont is het vaak ideaal om een wasmachine te huren. Je bent geen hoog bedrag kwijt voor de aanschaf van een wasmachine en je loopt geen risico op onverwachte kosten. Bovendien kan je de kosten voor een wasmachine vaak delen met je huisgenoten. Een Miele wasmachine huren hoeft je dan nog geen biertje per maand te kosten! 

wasmachine huren Maastricht

 

Natuurlijk zijn er meer redenen om een wasmachine te huren. In Maastricht wonen ook veel Expats. Wanneer je voor een korte periode in Nederland bent heeft het geen zin om een wasmachine te kopen. Huren is dan een goede uitkomst. De maandbedragen zijn relatief laag en wanneer je geen wasmachine meer nodig hebt zeg je jouw abonnement gewoon op! In tegenstelling tot veel andere verhuurmaatschappijen zit je bij Bundles niet vast aan lange contracten. Het abonnement is altijd maandelijks opzegbaar.

Een andere reden om een wasmachine te huren kan zijn dat je geen vaste toekomstplannen hebt. Wanneer je nu in Maastricht woont maar binnenkort wellicht naar het buitenland verhuisd wil je niet vastzitten aan te veel spullen. Door een wasmachine te huren blijf je flexibel! Je zegt het abonnement op wanneer je hem niet meer nodig hebt en wij komen het apparaat ophalen.

De Miele WKG 120 WCS

Op dit kan je bij ons onder andere de Miele WKG 120 WCS huren. Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik. Eén van de slimste functies van de wasmachine is de Softcare trommel. Hierdoor blijft jouw kleding veel langer mooi. Ook heeft deze Miele wasmachine een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

 De Miele WDD 020 WCS

De Miele WDD 020 WCS is ons standaard model. Dit model wordt ook wel de Miele Classic genoemd. In tegenstelling tot het andere model heeft de Miele Classic geen automatische wasmiddel dosering. De wasmachine heeft ook geen speciale functies voor het verwijderen van vlekken. Verder lijken de apparaten sterk op elkaar! De Miele Classic is een wasmachine van topkwaliteit! Hij gaat enorm lang mee, wast goed schoon en is zuinig met het gebruik van: stroom, water en wasmiddel.

Dit is hoe het werkt

Een Bundles abonnement lijkt sterk op een wasmachine huren of  leasen. Het aanschaffen van zo’n abonnement is heel gemakkelijk.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Kies abonnement

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.2
Klantenvertellen
357 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9