Huur een Miele vanaf EUR 14,95 per maand in Leeuwarden en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Voordelig

De beste wasmachine huren in Leeuwarden

Bij Bundles huur je een Miele wasmachine van topkwaliteit. Je hebt de keuze tussen de Miele Classic wasmachine of de Miele W1Deze huur je vanaf 14,95,- per maand.

 Beste prijs/kwaliteitsverhouding volgens de consumentenbond

 Gratis levering, installatie en onderhoud

 Besparen op energie en wasmiddel

 800+ tevreden klanten

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wasmachine huren Leeuwarden doe je bij Bundles! Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat een wasmachine huren bij Bundles tot wel 50% goedkoper is dan bij andere verhuurders.

Wij geloven namelijk in kwaliteit! Wij gebruiken alleen de beste wasmachines die lang mee gaan. Omdat ze langer meegaan blijven de kosten per maand laag.

Daarnaast zijn de wasmachines ook nog eens enorm zuinig. Je bespaart dus meteen op: energie, water en wasmiddel en je zit niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste verhuurders.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Leeuwarden. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe kan je een wasmachine huren in Leeuwarden?

 1. Kies de wasmachine die bij jou past

  Een Miele is vaak van goede kwaliteit en kan goed bij jou passen

 2. Kies het juiste abonnement

  Kies tussen een vast of variabel bedrag

 3. Plan een bezorging in Leeuwarden

  Binnen drie werkdagen een bezorgafspraak

 4. Verzorg je wasmachine door gebruik te maken van de servicemogelijkheden

  Onderhoud en reparatie inbegrepen

Wasmachine huren in Leeuwarden

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Bundles huur je een Miele wasmachine tegen een voordelig maandbedrag. Op die manier maken we kwaliteit toegankelijk. Dat is beter voor jou én voor het milieu. Ieder jaar worden er namelijk enorm veel apparaten weggegooid en dat is enorm zonde. 

Wasmachine huren Leeuwarden

Wij kiezen daarom apparaten uit van goede kwaliteit en zorgen voor onderhoud en reparatie van onze wasmachines. Ze gaan daardoor enorm lang mee. De wasmachines zijn zo gebouwd dat alle onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Daarnaast zijn de onderdelen gemaakt van duurzame materialen. Deze materialen kunnen makkelijk gerecycled worden. Wij zorgen ervoor dat alle oude onderdelen terug gaan naar de Miele fabriek, waar ze vandaan komen. Daar worden ze gebruikt om nieuwe wasmachines van te maken. Op die manier dragen we bij aan een circulaire economie.

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Wasmachine leasen in Leeuwarden

In Leeuwarden wonen veel studenten die het liefst niet te veel van hun studentenbudget uitgeven aan een wasmachine. Heel begrijpelijk! Daarom komen wij onze wasmachines gratis brengen én installeren. Je betaald maandelijks een laag bedrag en hoeft je nooit meer zorgen te maken over kosten of onderhoud. 

Wasmachine huren Leeuwarden

Bij ons kan je de beste wasmachines huren voor EUR 14,95,- per maand. Je betaalt dan EUR 0,40,- cent extra per wasje. Woon je in een studentenhuis in Leeuwarden? Dan kan je dit met je huisgenoten verdelen. Je kan er ook voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Dan betaal je EUR 20,95,- per maand.

Dit is misschien net iets meer dan het huren van een echte budget wasmachine. Toch krijg je er veel voor terug.

 • Bezorging en installatie is gratis
 • Je maakt gebruik van een zuinige wasmachine
 • Je kleding wordt beter schoon en blijft langer mooi
 • Onderhoud en reparatie is inbegrepen
 • Je kan iedere maand opzeggen

En, je draagt bij aan circulaire en duurzame wereld! Je voorkomt verspilling van: stroom, water, wasmiddel en grondstoffen.

Miele W1

Bij Bundles kan je kiezen voor de Miele W1. Dit is de luxe versie in ons assortiment. De hele naam van het model is de Miele WKG 120 WCS. Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik. Eén van de slimste functies van de wasmachine is de Softcare trommel. Hierdoor blijft jouw kleding veel langer mooi. Ook heeft deze Miele wasmachine een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

Miele Classic

Je kan ook kiezen voor de Miele Classic. Dit is het standaard model in ons assortiment. De wasmachine is iets minder zuinig dan de Miele W1 maar heeft nog steeds de hoogste energie-efficiëntieklasse (A+++). In tegenstelling tot de W1 heeft de Classic geen automatische wasmiddeldosering en minder gespecialiseerde wasprogramma’s. De Miele Classic heeft bijvoorbeeld geen speciale vlekken functies. Verder is het net als de W1 een zuinige wasmachine van topkwaliteit met een uitstekend wasresultaat.

Hoe het werkt

Een wasmachine huren bij Bundles is heel gemakkelijk:

 1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
 2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
 3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.2
Klantenvertellen
357 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9