Wasmachine huren in Eindhoven, beste kwaliteit voor de laagste prijs

Huur een Miele vanaf EUR 14,95 per maand en bespaar op stroom, water en wasmiddel Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

De beste wasmachine huren in Einhoven

Miele wasmachine t.w.v. € 899,- vanaf €14,95,- per maand

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Gratis bezorging én installatie

 Nooit meer onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud

Bekijk wasmachines
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wil je een wasmachine huren in Eindhoven? Een Bundles abonnement is de perfecte oplossing! Wij komen de wasmachine gratis brengen én installeren. Bovendien zijn we tot wel 50% goedkoper dan andere verhuurmaatschappijen met vergelijkbare wasmachines. Bij Bundles kan je kiezen voor een vast bedrag per maand of te betalen per wasbeurt. Wanneer je betaalt per wasbeurt gebruik je de Miele Classic voor EUR 14,95 per maand + EUR 0,40 per wasje.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in, bv in Eindhoven. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Dit is een ontzettende hoeveelheid elektronisch afval. Het is natuurlijk zonde dat deze grondstoffen niet optimaal hergebruikt worden. Grondstoffen zoals staal en koper zijn er niet oneindig veel. Bovendien zorgen chemische stoffen in de apparaten voor vervuiling van het milieu bij onjuiste verwerking. Bij Bundles werken we daarom aan een circulaire economie. Dit is een economie waarin alleen de beste apparaten worden gebruikt en hergebruikt.

 

Zo doen we dat
Washing machine, tumble dryer, dish washer Miele rental leasing - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - The Hague 3

Miele wasmachine huren Eindhoven

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Eindhoven? Dan zit je goed bij Bundles! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken. Daarom bieden wij Miele wasmachines van uitstekende kwaliteit aan tegen een voordelig maandbedrag. De hoge investering voor een nieuwe wasmachine heb je niet maar je wast wel met de beste wasmachine

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goede producten gebruikt. Daar is een goede reden voor. Deze producten gaan namelijk heel lang mee. Dat voorkomt dat er onnodig veel apparaten op de afvalberg belanden en daarmee houden we de wereld een stukje schoner.

wasmachine huren Eindhoven

Bij Bundles voorkomen we niet alleen afval, we werken aan een circulaire economie. Dat betekent gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Wanneer een apparaat echt kapot is gaat deze terug naar de Miele fabriek en worden de grondstoffen gebruikt voor het maken van nieuwe apparaten. Dit is hoe het werkt:

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom een wasmachine huren in Eindhoven

Eindhoven is vaak niet de eerste studentenstad waar Nederlanders aan denken. Toch wonen er bijna 30 000 studenten in Eindhoven. Voor studenten is het huren van een wasmachine een handige uitkomst. Wanneer je in een tijdelijke situatie verkeerd wil je het liefste nergens aan vast zitten. Ook heb je als student niet het geld om een dure wasmachine aan te schaffen. Daarom kan je bij Bundles een Miele wasmachine huren van topkwaliteit vanaf EUR 14,95 per maand. Wanneer je in een studentenhuis woont kun je dit bedrag ook nog eens delen met je huisgenoten. 

Wasmachine huren Eindhoven

Er in Nederland meer verhuurmaatschappijen waar je een wasmachine kunt huren. Toch heeft het huren bij Bundles een aantal voordelen.

  • Gratis bezorging én installatie
  • Je krijgt een energiezuinige wasmachine (label A+++)
  • Door de Miele kwaliteit wordt je kleding beter schoon en blijft het langer mooi
  • Het contract is maandelijks opzegbaar
  • Je draagt bij aan een schonere wereld

Miele WDD 020 WCS

De Miele WDD 020 WCS, ook wel de Miele Classic is ons standaard model. Je huurt deze vanaf EUR 14,95 per maand. Deze wasmachine beschikt over de zuinigste energie-efficiëntieklasse (label A+++). De wasmachine beschikt over de revolutionaire Softcare trommel. Door deze trommel blijft de kleding die je ermee wast langer mooi.

Miele WKG 120 WCS

De Miele WKG 120 WCS, ook wel de Miele W1 is ons luxe model. Net als de Miele Classic beschikt de wasmachine over de zuinigste energie-efficiëntieklasse. De Miele W1 is iets stiller dan de Miele Classic en heeft een toerental van 1600. Een hoog toerental zorgt ervoor dat was relatief droog uit de trommel komt. De Miele W1 heeft 16 specifieke wasprogramma’s waaronder ook een aantal programma’s specifiek voor het verwijderen van vlekken. Een groot voordeel van de Miele W1 ten opzichte van de Miele Classic is de automatische wasmiddeldosering. Hiermee hoef je zelf geen wasmiddel meer toe te voegen en voorkom je het gebruik van teveel wasmiddel.

Wasmachine huren Eindhoven: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk, vergelijkbaar met een wasmachine huren of een wasmachine leasen.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
339 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Riet Van der Sta / 02-09-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie | Bundels krijgt van mij een 10.