De beste wasmachine huren voor de laagste prijs in Den Haag!

Huur een Miele vanaf EUR 14,95 per maand in Den Haag en bespaar direct op energie, water en wasmiddel. Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Voordelig

De beste wasmachines huren in Den Haag

Bij Bundles huur je een Miele wasmachine van topkwaliteit. Je hebt de keuze tussen de Miele Classic wasmachine of de Miele W1Deze huur je vanaf 14,95,- per maand.

 Beste prijs/kwaliteitsverhouding volgens de consumentenbond

 Gratis levering, installatie en onderhoud

 Besparen op energie en wasmiddel

 800+ tevreden klanten

Bekijk abonnementen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Een wasmachine huren in Den Haag doe je bij Bundles. Je huurt een Miele wasmachine vanaf EUR 14,95,- per maand. Dat is tot wel 50% goedkoper dan bij andere verhuurmaatschappijen. Dat is mogelijk omdat we bij Bundles geloven in kwaliteit. Onze apparaten gaan enorm lang mee waardoor we de kosten per maand laag kunnen houden. Dat is goed nieuws voor jou én voor het milieu! Een langere levensduur van apparaten die ook nog eens gerecycled worden zorgen namelijk voor minder afval op de afvalberg.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we ieder jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Dat is ontzettend zonde. Bij Bundles maken we daarom alleen gebruik van de beste apparaten. Onze Miele wasmachines gaan twee keer langer mee dan een gemiddeld apparaat. Bovendien zorgen wij ervoor dat de apparaten worden hergebruikt en alle onderdelen gerecycled.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Miele wasmachine huren Den Haag

Woon je in of rond Den Haag en wil je een wasmachine huren? Dat kan. Wanneer je een wasmachine bestelt komen wij hem gratis brengen en installeren. Voor de wasmachine betaal je een voordelig maandbedrag en je geniet van topkwaliteit. 

wasmachine huren Den Haag

De kwaliteit van de wasmachines is niet alleen prettig voor jou, het is ook goed voor het milieu! De wasmachines zijn zo gebouwd dat alle onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Daarnaast zijn de onderdelen gemaakt van duurzame materialen. Deze materialen kunnen makkelijk gerecycled worden. Wij zorgen ervoor dat alle oude onderdelen terug gaan naar de Miele fabriek, waar ze vandaan komen. Daar worden ze gebruikt om nieuwe wasmachines van te maken. Zo beperken we onnodige verspilling van grondstoffen en werken we aan een circulaire economie. Dit is hoe het werkt:

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom huren in Den Haag?

Den Haag is misschien niet zo’n grote studentenstad als Amsterdam of Utrecht maar er wonen toch veel studenten. We snappen dat studenten niet het geld hebben om een dure wasmachine aan te schaffen. Door een wasmachine te huren betaal je een voordelig maandbedrag en geniet je toch van een goede wasmachine. Wanneer je in Den Haag woont komen we de wasmachine gratis brengen. Ook de installatie is helemaal gratis en je hebt nooit meer onverwachte kosten voor reparatie. Dat regelen wij namelijk!

wasmachine huren Den Haag

Bij Bundles huur je een Miele wasmachines vanaf EUR 14,95,- per maand. Je betaalt dan EUR 0,40,- cent extra per wasje. Woon je in een studentenhuis in Den Haag? Dan kan je dit met je huisgenoten verdelen. Je kan er ook voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Dan betaal je EUR 20,95,- per maand.

Bundles is één van de goedkoopste verhuurmaatschappijen als het om wasmachines gaat. Het is mogelijk om voor minder dan EUR 20,95,- een wasmachine te huren maar dan heb je geen Miele wasmachine. Ook zit je bij andere maatschappijen vaak vast aan lange contracten. Bij Bundles geloven we daar niet in. Zolang onze klanten tevreden zijn blijven ze klant en dat werkt goed! We worden gemiddeld beoordeeld met een 9!

De Miele WKG 120 WCS

Op dit moment hebben wij 2 modellen. Het luxe model is de Miele WKG 120 WCS. Deze wasmachine heeft het hoogste energielabel (A+++). De automatische wasprogramma’s zorgen voor een nog lager energieverbruik. Eén van de slimste functies van de wasmachine is de Softcare trommel. Hierdoor blijft jouw kleding veel langer mooi. Ook heeft deze Miele wasmachine een automatisch doseringssysteem. Dit systeem voorkomt verspilling van wasmiddel. Goed voor je portemonnee en het milieu dus!

De Miele WDD 020 WCS

De Miele WDD 020 WCS (ook wel de Miele Classic) is ons standaard model. Hij lijkt erg op het luxe model, beide wasmachines zijn van uitstekende kwaliteit. Het verschil is dat de Miele Classic geen automatisch wasmiddel doseringssysteem heeft. Je moet dus zelf wasmiddel toevoegen bij iedere nieuwe wasbeurt. Verder heeft de Miele Classic geen speciale functies voor het verwijderen van vlekken. Het model beschikt wel over het energielabel A+++ en is daarmee heel zuinig.

 Wasmachine huren Den Haag: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk, vergelijkbaar met een wasmachine huren.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
339 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Riet Van der Sta / 02-09-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie | Bundels krijgt van mij een 10.