Wasmachine huren in Delft? Kies de beste kwaliteit maar laagste prijs

Je huurt al een Miele vanaf EUR 14,95 per maand Bekijk de wasmachine
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Voordelig

De beste wasmachine huren in Delft

Miele wasmachine t.w.v. € 899,- vanaf €14,95,- per maand

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Gratis bezorging én installatie

 Nooit meer onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wil je een wasmachine huren in Delft? Kies voor een Bundles abonnement! Je huurt een Miele wasmachine vanaf EUR 14,95 per maand en hebt nooit meer onverwachte kosten voor onderhoud of reparatie. Uit een onderzoek van de Consumentenbond is ook nog eens gebleken dat wij tot wel 50% goedkoper zijn dan andere verhuurmaatschappijen met vergelijkbare modellen.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Deze verspilling is onnodig. Daarom werken wij bij Bundles aan een circulaire economie. Dit is een economie waar alleen de beste apparaten worden gebruikt én hergebruikt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Miele wasmachine huren Delft

Wil je graag een wasmachine huren of leasen in Delft? Dan zit je goed bij Bundles! Wij vinden dat iedereen de beste apparaten moet kunnen gebruiken. Daarom bieden wij Miele wasmachines van uitstekende kwaliteit aan tegen een voordelig maandbedrag. Je bent niet meteen een hoog bedrag kwijt voor de aanschaf van een wasmachine maar gebruikt er wel één. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goede producten gebruikt en daar zit een duidelijk idee achter. Goede producten gaan lang mee. Dat voorkomt dat er onnodig veel apparaten op de afvalberg belanden en daarmee houden we de wereld een stukje schoner.

wasmachine huren Delft

Bij Bundles voorkomen we niet alleen afval, we werken aan een circulaire economie. Dat betekent gebruik maken van de beste apparaten en deze apparaten ook hergebruiken. Wanneer een apparaat echt kapot is gaat deze terug naar de Miele fabriek en worden de grondstoffen gebruikt voor het maken van nieuwe apparaten. Zo werkt het:

Circulaire-economie-vs-lineaire-economie-wasmachine-infographic

Waarom een wasmachine huren in Delft

Delft is een bekende studentenstad. De stad staat bekend om zijn oude binnenstad en hoge verhouding van het aantal mannen. Vooral onder studenten is dit erg bekend. Door het grote aantal studenten zien we dat er in Delft veel wasmachines gehuurd worden. Studenten wonen vaak maar voor beperkte tijd in een studentenhuis. Het heeft dan geen zin om veel geld uit te geven aan een nieuwe wasmachine. Huren is een veel aantrekkelijkere optie, zeker omdat je de kosten kan delen met je huisgenoten! Bij Bundles snappen we dat je als student niet veel te besteden hebt. Daarom huur je al een Miele wasmachine vanaf EUR 14,95 per maand. 

Wasmachine huren Delft

Er in Nederland meer verhuurmaatschappijen waar je een wasmachine kunt huren. Toch heeft het huren bij Bundles een aantal voordelen.

  • Gratis bezorging én installatie
  • Je krijgt een energiezuinige wasmachine (label A+++)
  • Door de Miele kwaliteit wordt je kleding beter schoon en blijft het langer mooi
  • Het contract is maandelijks opzegbaar
  • Je draagt bij aan een schonere wereld

Miele WDD 020 WCS

De Miele WDD 020 WCS, ook wel de Miele Classic is ons standaard model. Je huurt deze vanaf EUR 14,95 per maand. Deze wasmachine beschikt over de zuinigste energie-efficiëntieklasse (label A+++). De wasmachine beschikt over de revolutionaire Softcare trommel. Door deze trommel blijft de kleding die je ermee wast langer mooi.

Miele WKG 120 WCS

De Miele WKG 120 WCS, ook wel de Miele W1 is ons luxe model. Net als de Miele Classic beschikt de wasmachine over de zuinigste energie-efficiëntieklasse. De Miele W1 is iets stiller dan de Miele Classic en heeft een toerental van 1600. Een hoog toerental zorgt ervoor dat was relatief droog uit de trommel komt. De Miele W1 heeft 16 specifieke wasprogramma’s waaronder ook een aantal programma’s specifiek voor het verwijderen van vlekken. Een groot voordeel van de Miele W1 ten opzichte van de Miele Classic is de automatische wasmiddeldosering. Hiermee hoef je zelf geen wasmiddel meer toe te voegen en voorkom je het gebruik van teveel wasmiddel.

Wasmachine huren Delft: hoe werkt het?

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk, vergelijkbaar met een wasmachine huren of een wasmachine leasen.

  1. Je kiest het abonnement dat bij jou past
  2. Binnen 3 dagen plannen we de gratis bezorging en installatie in
  3. Je betaalt maandelijks & geniet van de beste service

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’.

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Bekijk wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
339 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Riet Van der Sta / 02-09-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie | Bundels krijgt van mij een 10.