Wasmachine achteraf betalen? Neem een Bundles abonnement!

Je hebt al een Miele wasmachine vanaf EUR 14,95,- per maand. Geen hoge rente, wel de beste kwaliteit. Bekijk onze Miele wasmachines
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste kwaliteit

De beste wasmachine achteraf betalen

Consumentenadviesprijs € 899,- (Miele Classic wasmachine) / € 1.299,- (Miele W1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Geen geknoei en nooit te veel wasmiddel door TwinDos Systeem (alleen Miele W1)

Minder strijken door de SoftCare trommel

 Geen rente, maar een lage maandelijkse prijs

Bekijk beoordelingen
wasmachine huren of leasen

De beste prijs

Wil je een wasmachine achteraf betalen? Meestal betaal je dan een hoge maandelijkse rente. Met een Bundles abonnement betaal je geen rente maar een lage maandelijkse prijs.

Wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit wasmachine moet kunnen gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is.

Omdat je een zuinige wasmachine gebruikt worden je kosten voor energie, water en wasmiddel lager. Bovendien zit je niet vast aan lange contracten zoals bij een huurcontract. Je blijft flexibel.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine of de Miele W1.

Stap 2: We plannen een gratis bezorging in. We nemen de oude wasmachine mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Wasmachine achteraf betalen? Neem een Bundles abonnement

Wil je een wasmachine achteraf betalen? Als je een wasmachine koopt op afbetaling dan betaal je meestal een hoge rente. Deze rentes kunnen oplopen van 8 tot wel 15 procent. Een wasmachine achteraf betalen is dan ook geen aanrader!

Gelukkig is er een alternatief. Met een Bundles abonnement kun je de beste Miele wasmachine gebruiken en betaal je geen hoge rente. Je betaalt alleen maandelijks een gebruiksvergoeding. Je kunt al een Miele wasmachine gebruiken vanaf € 14,95 per maand.

 

wasmachine achteraf betalen

 

Met een Bundles abonnement ben je voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer uit dan dat als je een wasmachine achteraf betaalt. Het is vergelijkbaar met een wasmachine huren, alleen dan voordeliger. Op deze pagina leggen we je precies uit hoe we dat doen en wat jij kan verwachten.

Wasmachine achteraf betalen vs. wasabonnement: wat is het verschil?

Terwijl een wasdroger op afbetaling of wasmachine op afbetaling duur is door de hoge rente, betaal je bij Bundles alleen voor het gebruik van de wasmachine. Wij blijven eigenaar van de wasmachine. Dit zijn de voordelen van een Bundles abonnement.

Goedkoper dan een wasmachine achteraf betalen

Vind jij een wasmachine achteraf betalen kopen ook duur? Wij wel in ieder geval! Vergelijk een Bundles abonnement eens met een wasmachine achteraf betalen. Dan zie je dat een Bundles abonnement aantrekkelijk en goedkoper is!

 

wasmachine achteraf betalen

 

Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit. De wasmachines die we gebruiken gaan lang mee waardoor het bedrag dat we jou in rekening brengen relatief laag is.

De wasmachines gaan niet alleen lang mee, we voorkomen ook nog eens dat die stuk gaat. Dat doen we door de wasmachine te verbinden met het internet en te monitoren. Op die manier kunnen we op tijd zien dat er bijvoorbeeld een filter schoongemaakt zou moeten worden. Dat scheelt reparaties, kosten en gedoe met monteurs.

 

wasmachine achteraf betalen

 

Wij werken heel nauw samen met Miele om een mooie aanbieding te kunnen doen aan onze klanten. Miele zorgt dat er apparaten worden gemaakt die lang meegaan en zorgt voor onderhoud en wij koppelen de apparaten aan het internet zodat we ze slimmer kunnen gebruiken en onderhouden.

Net als wanneer je een wasmachine achteraf betaalt kan je bij een Bundles abonnement een Miele wasmachine gebruiken zonder grote investering. Het voordeel van een Miele gebruiken – ten opzichte van een goedkoper alternatief – is dat een Miele wasmachine minder energie, water en wasmiddel gebruikt. Dat scheelt enorm in de gebruikskosten. 

Flexibeler dan wasmachine een wasmachine achteraf betalen

Als je een wasmachine koopt of afbetaling dan wordt je eigenaar van het apparaat. Maar soms zou je liever willen dat je geen wasmachine zou hebben. Als je gaat samenwonen met je partner of als je naar het buitenland gaat verhuizen dan wil je het liefst geen wasmachine hebben. Je wasmachine verkopen op een website als Marktplaats is dan vaak de enige optie.

 

wasmachine achteraf betalen

 

Als je kiest voor een Bundles abonnement blijf je flexibel. Je kunt een Bundles abonnement namelijk iedere maand opzeggen. Wij doen natuurlijks ons best om te zorgen dat jij dat niet wilt, maar als je dat toch doen dan plaatsen we het apparaat gewoon bij een nieuwe klant!

Betere service dan wasmachine achteraf betalen

Naast een topkwaliteit wasmachine ontvang je bij een Bundles abonnement de beste service. Vanaf plaatsing tot beëindiging regelen wij alles zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud of reparaties.

 

wasmachine achteraf betalen

 

Vind jij het leuk om de hele dag thuis te blijven wachten op een bezorging? Liever niet toch? Je kunt een afspraak inplannen in een tijdsvak van 3 uur zodat je weet wanneer we langs komen. Via mijnbezorgtijd.nl kun je realtime bekijken hoe laat we precies komen. Als je dat wilt voeren we jouw oude apparaat gratis af.

Door de wasmachine te verbinden met het internet zien we precies hoe het apparaat wordt gebruikt. Daarom kunnen we jouw persoonlijke tips geven om je wasmachine zuiniger en efficiënter te gebruiken.

Duurzamer dan wasmachine achteraf betalen

Wij zijn opgericht met één belangrijke reden: de wereld samen een stukje schoner wassen. Wegwerpapparaten – apparaten die snel kapot gaan en veel energie, water en wasmiddel gebruiken – zijn een belangrijke oorzaak van milieuvervuiling.

 

wasmachine achteraf betalen

 

Een hoge kwaliteit Miele wasmachine gebruiken is niet alleen goedkoper, maar ook goed voor het milieu. Deze wasmachines gaan lang mee en kunnen goed gerepareerd worden. Als apparaten lang meegaan hoeven er minder grondstoffen gebruikt te worden omdat er minder nieuwe apparaten in gebruik genomen hoeven te worden.

Abonnement op een wasmachine of een wasmachine achteraf betalen?

Je hebt een abonnement zo afgesloten. Hieronder laten we zien welke stappen je daarbij doorloopt.

  1. Kies jouw wasmachine
  2. Plan een bezorgafspraak in
  3. Betaal maandelijks voor gebruik
  4. Was zuiniger en bespaar kosten

Je bent altijd vrij om een Bundles abonnement te beëindigen als je dat wilt. Je zit dus niet aan lange contracten vast zoals bij een wasmachine huren. Natuurlijk houden we je graag als klant, maar als je van het contract af wilt, bel dan even of stuur een mailtje dan komen wij de wasmachine snel weer ophalen. We vragen een bijdrage van EUR 89,- voor verhuizing en herplaatsing.

Een Bundles Wasabonnement of wasmachine kopen met AfterPay?

Tegenwoordig bestaat er ook een betaalmethode genaamd ‘AfterPay’. Hiermee kan je de wasmachine al in huis krijgen, zonder dat je ervoor betaald hebt. Pas nadat alles is bezorgd, betaal je de wasmachine. Als je een wasmachine gaat kopen met AfterPay, dan gebeurt dit met een automatische incasso, een eenmalige machtiging of via een digitale acceptgiro. AfterPay lijkt ideaal: je betaalt pas achteraf voor je wasmachine. Echter,  je kan niet eindeloos bestellen. Je wordt bij je eerste aankoop geregistreerd, waarna er een maximaal bestelbedrag wordt ingesteld. Onhandig voor als je een wasmachine wil kopen met AfterPay, want je kan slechts een gedeelte van het totaalbedrag achteraf pas betalen. Daarbij rekenen webshops vaak extra servicekosten voor het betalen met AfterPay, wat vaak tussen de 1 en 2 euro is.

Een abonnement bij Bundles betekent geen extra kosten voor achteraf betalen, zoals wel het geval kan zijn bij AfterPay. Daarbij krijg je dus ook meer service, dan bij het kopen van een wasmachine met AfterPay. Alle reparaties en onderhoud zit bij het abonnement inbegrepen. Een abonnement is ook nog flexibeler, aangezien je maandelijks kan opzeggen.
Op deze manier heeft een Bundles abonnement meer voordelen, dan een wasmachine kopen met AfterPay.

 

Wasmachine achteraf betalen: de Miele wasmachine

Of je nou een wasmachine koopt of afbetaling, huurt of een abonnement neemt, het is altijd slim om te kiezen voor een Miele wasmachine? Het TwinDos systeem, de Thermo-Softcare-trommel, de CapDosing en de 23 verschillende soorten vlekken functies zijn enkele onderscheidende kenmerken van de Miele W1 wasmachine.

Het automatische wasmiddeldosering systeem, TwinDos, is één van onze favoriete functies. Omdat mensen vaak te veel wasmiddel gebruiken ontstaat er vaak milieuvervuiling en schade aan de wasmachine. Ook zorgt het dat er zeepresten achterblijven in je gewassen kleding. Het TwinDos systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment. Comfortabeler en goedkoper!

 

 

De Thermo-SoftCare-trommel is één van de andere in het oog springende eigenschappen. Door de honingraatstructuur van de trommel komt er een dun laagje water rond de randen van de trommel. Dit laagje water beschermt je kleding zodat het minder snel slijt. De trommel kan ook verwarmd worden waardoor je kleding minder kreukt zodat strijken makkelijker wordt.

 

 

De Miele wasmachine heeft 23 vlekken functies. Elke vlek of was heeft een specifiek wasprogramma met doelgerichte aanpak.

Wasmachine achteraf betalen? Het Bundles concept

Is het je inmiddels duidelijk wat de verschillen zijn tussen een wasmachine achteraf betalen en het Bundles concept? Toch willen we je graag nog een beetje informatie geven over Bundles. Daarom vertellen we je graag waarom we doen wat we doen.

Het is onze doelstelling om een circulaire economie te realiseren. In een circulaire economie gebruikt iedereen de beste kwaliteit apparaten op een waarvan de materialen kunnen worden hergebruikt. Wij geloven dat dit prettiger is voor de gebruiken en dat hierdoor de schade aan het milieu kan worden beperkt.

Een ander belangrijk onderdeel van ons concept is het ‘slim’ omgaan met apparaten en materialen. Wij verbinden apparaten met het internet zodat we kunnen monitoren hoe ze gebruikt worden en hoe ze presteren. Op basis van die informatie controleren we of het nodig is om onderhoud uit te voeren en onderzoeken we of er mogelijkheden zijn voor onze klanten om schoner en zuiniger te wassen.

De Miele wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf