Wasdroger in termijnen betalen? Neem een Bundles abonnement!

Je hebt al een Miele wasdroger vanaf EUR 16,95,- per maand. Geen hoge rente, wel de beste kwaliteit. Bekijk drogers

De beste wasdroger in termijnen betalen

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic droger) / € 1.399,- (Miele T1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Beste geluidsarme en energiezuinige warmtepompsysteem

Minder strijken door de SteamFinish functie (alleen Miele T1)

Bekijk beoordelingen
Wasdroger aanbieding

De beste prijs

Wil je een wasdroger in termijnen betalen? Betaal je een wasdroger in termijnen dan betaal je een hoge maandelijkse rente. Met een Bundles abonnement betaal je geen rente maar een lage maandelijkse prijs.

Wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit wasmachine moet kunnen gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is.

Omdat je een zuinige droger gebruikt worden je kosten voor energie lager. Bovendien zit je niet vast aan lange contracten zoals bij een huurcontract. Je blijft flexibel.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic droger vanaf 16,95 of de Miele T1 vanaf 19,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen de oude droger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Wasdroger in termijnen betalen?

Ben je van plan een wasdroger in termijnen af te betalen? Hou er dan rekening mee dat je een hoge rente betaalt als je een wasdroger in termijnen betaalt. De rente bedraagt vaak tussen de 8 en 15 procent. Wij zouden je dan ook niet aanraden om een wasmachine op afbetaling of wasdroger op afbetaling te kopen!

Als alternatief voor een wasdroger in termijnen zou je een Bundles abonnement kunnen afsluiten. Een Bundles abonnement betaal je maandelijks een verbruiksvergoeding. Je betaalt geen hoge rente, maar je kunt al vanaf EUR 19,95 een Miele T1 wasdroger gebruiken.

wasdroger in termijnen betalen

Een Bundles abonnement is voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer dan het kopen van een wasdroger in termijnen. Hieronder leggen we je precies uit wat de verschillen zijn en waarom een Bundles abonnement aantrekkelijker is.

Wasdroger in termijnen betalen vs. droogabonnement: wat is het verschil?

Bij een Bundles droogabonnement betaal je geen hoge rente maar betaal je alleen voor droge was. De wasdroger blijft eigendom van Bundles. Hierbij de voordelen van het Bundles abonnement.

Goedkoper dan een wasdroger in termijnen 

Heb je het gevoel dat je teveel betaalt als je een wasdroger in termijnen koopt? Wij vinden van wel! Als je een kopen of afbetaling vergelijkt met een Bundles abonnement dan merk je dat een abonnement per maand goedkoper is. Hoe kan dat?

Bundles maakt alleen gebruik van goede kwaliteit wasdrogers. Omdat de wasdrogers lang meegaan hoeven we jou maandelijks niet de hoofdprijs in rekening te brengen.

 

wasdroger in termijnen betalen

 

Om de kosten tot een minimum te beperken voorkomen we dat de droger kapot gaat. Zo hoeven wij hem niet iemand langs te laten komen om hem te repareren, dat scheelt. We doen dat door het apparaat met het internet te verbinden. We monitoren de prestatie van de wasdroger zodat we het direct zien als er iets aan de hand is. Is bijvoorbeeld het filter verstopt dan sturen wij je een berichtje dat het schoongemaakt moet worden zodat we voorkomen dat er iets kapot gaat.

Wij hebben een belangrijke samenwerking met Miele. Miele zorgt voor onderhoud en wij zorgen voor monitoring en slimmer gebruik van de apparaten. Op die manier kunnen we onze klanten samen een mooie aanbieding doen.

Met een Bundles abonnement hoef je geen grote investering te doen. Dat voordeel heb je ook bij een wasmachine huren of een droger huren. Je hoeft dus niet in één keer een groot bedrag te betalen. Je kunt natuurlijk ook een goedkope wasdroger kopen, maar het grote voordeel van een Miele wasdroger is dat je enorm bespaart op energiekosten. Zie ook de illustratie van Milieu Centraal over een mogelijke besparing met een zuinige wasdroger. 

 

wasdroger in termijnen betalen

 

Flexibeler dan wasdroger kopen en in termijnen betalen

Bij het afbetalen van een wasdroger in termijnen komt het apparaat in jouw bezit. Dat kan leuk zijn, maar op sommige momenten wil je liever geen wasdroger hebben. Bijvoorbeeld als je gaat samenwonen met je partner of als je haar het buitenland verhuist. Het is tenslotte een hoop gedoe en weggegooid geld om je wasdroger tweedehands te verkopen, helemaal als er nog een bedrag open staat dat je moet afbetalen.

Bij een Bundles abonnement blijf je flexibel. Je kunt het abonnement iedere maand opzeggen. Als het zover komt dan plaatsen we het gewoon bij een nieuwe klant.

Betere service dan wasdroger in termijnen

Een Bundles abonnement betekent niet alleen de beste droger, maar ook de beste service. Vanaf je bestelling tot het einde van het contract zorgen wij dat jij niets hoeft te regelen en dat je was altijd droog is!

Het begint bij de bezorging. Wij maken een afspraak in een tijdsvak van 3 uur zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Via mijnbezorgtijd.nl bekijk je live wanneer onze bezorger in de buurt is zodat je precies op de hoogte bent van de aankomsttijd. Wij voeren natuurlijk je oude apparaat gratis af.

Door de wasdroger te verbinden aan het internet weten we precies hoe die gebruikt wordt. We voorkomen dat er iets kapot gaan en we geven je persoonlijke tips om met minder energie te drogen.

 

wasdroger in termijnen betalen

Duurzamer dan wasdroger in termijnen afbetalen

Ons belangrijkste doel is om een einde te maken aan de wegwerpmaatschappij. Wat de wegwerpmaatschappij is? Een systeem waarin steeds meer apparaten, zoals wasdrogers, worden gebruik die snel kapot gaan en te veel energie gebruiken.

Het gebruik van de beste kwaliteit is goedkoper omdat je minder energie gebruikt, maar ook veel beter voor het milieu. Ook het gebruik van wasdrogers die lang meegaan heeft een positief effect. Hoe langer een droger gebruikt kan worden, hoe minder nieuwe apparaten gemaakt hoeven te worden. Dat scheelt gebruik van grondstoffen en materialen en kapotte apparaten op de afvalberg.

Abonnement op een wasdroger of wasdroger in termijnen betalen

Als je kiest voor een Bundles droogabonnement dan heb je zo een contract afgesloten. Je doorloopt de volgende stappen

  1. Kies de wasdroger die bij jou past
  2. Plan een tijdsvak van 3 uur voor bezorging
  3. Betaal maandelijks voor het gebruik
  4. Ontvang tips om zuiniger te droger en profiteer van prettige service

 

 

Het abonnement kan je op elk gewenst moment opzeggen. We zullen ons best doen om je te overtuigen om klant te blijven, maar we zullen je niet dwingen. Je kunt heel simpel opzeggen via een mailtje of een telefoontje. We vragen wel een bijdrage van EUR 89,- voor het verhuizen van het apparaat.

Wasdroger in termijnen betalen: de Miele wasdroger

Waarom gaan voor een Miele wasdroger? Omdat je dan zeker weet dat je het beste droogresultaat kunt verwachten en je kleding goed verzorgt wordt. Hier kort de hoogtepunten van de Miele warmtepompdroger.

De SteamFinish is één van onze favoriete eigenschappen. Iedereen heeft natuurlijk een hekel aan strijken. Daarom wordt bij het SteamFinish programma ‘Gladstrijken’ aan het eind van het programma stoom toegevoegd waardoor het wasgoed glad uit de droger komt.

 

 

Je kleding blijft lang goed, slijtage wordt voorkomen. Dit komt door de SoftCare-trommel met honingraat structuur. Hierdoor komt er een klein luchtkussentje rondom de rand van de trommel zodat je kleding niet langs de wand schuurt.

We hebben ontdekt dat het toevoegen van geur tijdens het droogproces enorm goed werkt! Daarom heeft de Miele T1 wasdroger de mogelijkheid met de FragranceDos functie geur flacons kan toevoegen!

Wasdroger in termijnen betalen? Het Bundles concept

Wij vergelijken het Bundles concept wel eens met een wasdroger of wasmachine huren 2.0. We hopen dat we duidelijk hebben kunnen maken wat het verschil is tussen een wasdroger kopen en in termijnen betalen en het Bundles concept. Maar we willen je graag nog even vertellen waarom we doen wat we doen!

Wij willen een systeemverandering naar een circulaire economie realiseren. In een circulaire economie worden alleen de beste apparaten gebruikt en hergebruikt. Dit zorgt voor een tevreden klant en een sterke vermindering van de milieu impact.

Hoe we dat doen? Slimme kwaliteit! Door apparaten te verbinden aan het internet blijven we precies op de hoogte van de apparaten. Zo kunnen we de waarde van de materialen behouden en voorkomen we dat apparaten te snel worden afgeschreven.

Bekijk drogers