De beste droger leasen voor de laagste prijs!

Lease een Miele wasdroger vanaf EUR 16,95 per maand en bespaar direct energiekosten Bekijk drogers
wasdroger lease duurzam

Kwaliteit

leasen wasdroger beste kwaliteit

Duurzaam

lease wasdroger goedkoop

Voordelig

droger leasen onderhoud en reparatie

Beste service

De beste droger leasen

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic droger) / € 1.399,- (Miele T1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Beste geluidsarme en energiezuinige warmtepompsysteem

Minder strijken door de SteamFinish functie (alleen Miele T1)

Bekijk beoordelingen
wasdroger leasen Miele Classic en Miele T1

De beste prijs

 Bespaar tot meer dan 50% op je leasekosten

 Bespaar flink op je energierekening

 Gratis bezorging, installatie en onderhoud

 Geen lange contracten, je zit nergens aan vast

 

Bekijk prijzen
lease droger voordelig

Hoe het werkt

Stap 1: Kies voor de Miele Classic droger vanaf 16,95 of de Miele T1 vanaf 19,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen de oude droger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
leasen wasdroger beste service

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
droger lease gemak

Droger leasen goedkoper bij Bundles

Je kunt bij ons al een droger leasen vanaf 16,95 per maand en een wasmachine leasen vanaf 12,95 per maandEen Bundles abonnement is erg vergelijkbaar met droger lease. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen waardoor een Bundles abonnement aantrekkelijker is dan het leasen van een wasdroger. Een Bundles abonnement is namelijk voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer. Hoe dat kan? Lees alles over onze abonnementen op deze pagina!

Wasdroger leasen
Bij Bundles kunt u het beste witgoed leasen

 

Een Bundles abonnement is veel voordeliger en leuker dan een droger leasen

Wij geloven dat witgoed leasen een goede optie kan zijn, maar niet zoals de traditionele partijen zoals Skala aanbieden. Dit doen wij anders: 

Goedkoper dan droger lease

Veel Nederlanders geloven dat een wasdroger leasen onnodig duur is. Als je een Bundles droogabonnement vergelijkt met een warmtepompdroger leasen bij een andere partij dan zijn wij meer dan twee keer zo goedkoop. Hoe kan dat?

Ten eerste gebruiken wij alleen de beste apparaten die lang meegaan. Omdat we weten dat de Miele wasdroger die jij gaat gebruiken lang meegaat, hoeven wij jou een minder hoog bedrag per maand in rekening te brengen.

Bij Bundles lease je alleen de beste Miele drogers

 

We kunnen de prijs extra laag houden omdat wij zorgen dat de apparaten minder snel en vaak kapot gaan. We doen dat door apparaten goed te onderhouden en te repareren als dat nodig is. Wist je bijvoorbeeld dat een verstopt filter één van de meest voorkomende oorzaken is van een storing. Door onze online technologie zien we dat een filter verstopt is en waarschuwen we je direct om erger te voorkomen. Want voorkomen is natuurlijk beter – en goedkoper – dan genezen!

Anders dan andere verhuurders werken wij nauw samen met de leverancier van de wasdrogers, Miele. Ook Miele vindt het belangrijk dat hun apparaten zo lang en zo goed mogelijk gebruikt kunnen worden. Zo kunnen we allemaal focussen op de dingen die we goed kunnen, Miele maakt hele goede apparaten en wij zorgen dat ze slimmer gebruikt en onderhouden worden.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een droogautomaat van lagere kwaliteit te leasen. Dit kan goedkoper lijken dan een Bundles abonnement. Toch is dat niet altijd aan te raden. De Miele droger die wij aanbieden heeft het A+++ label en is tot 63 procent zuiniger en goedkoper dan de energie-efficiëntieklasse A.

Wasdroger leasen

 

Flexibeler dan leasen

Ken je de verhalen van huurders die jarenlang vastzitten aan contracten waarbij ze te veel betalen per maand? Je wilt van het contract af, bijvoorbeeld omdat je gaat samenwonen met je partner of omdat je verhuist naar het buitenland, maar dat is niet mogelijk omdat je een contract voor minimaal vijf jaar hebt getekend.

Wij geloven niet in langdurige contracten. Je kunt het abonnement namelijk elke maand opzeggen. Wij denken dat je dat niet zult doen omdat wij er alles doen om jou tevreden te houden zodat je je contract helemaal niet op wilt zeggen.

Een droger leasen bij Bundles is flexibeler dan een apparaat kopen of een wurgcontract
Een droger leasen bij Bundles is flexibeler dan een apparaat kopen of een wurgcontract

 

Betere service dan leasen droger

Bij het Bundles abonnement kun je niet alleen de beste wasdroger leasen per maand, je krijgt een totaalpakket.

Het begint bij de bezorging. We komen de droger gratis brengen en installeren op een moment dat voor jou uitkomt. Onze installateurs nemen zo snel mogelijk na jouw bestelling contact op om een bezorg datum in te plannen. We spreken hierbij een tijdsvak van 3 uur af. Je hoeft dus niet een hele dag thuis te blijven voor de bezorging. Tenslotte kun je jouw bestelling live volgen via mijnbezorgtijd.nl. Je kan precies zien wanneer de wasdroger arriveert.

Naast een goede afstemming van de bezorging nemen wij – indien gewenst – gratis je oude wasdroger mee zodat jij je daar geen zorgen meer om hoeft te maken.

Wij werken samen met verschillende partijen om onze klanten een topervaring te bieden. Als je dat leuk vindt houden we je op de hoogte van aantrekkelijke acties zodat jij tegen een mooie korting bijvoorbeeld energie kan inkopen bij één van onze partners. Ook geven we je persoonlijk advies over mogelijkheden om goedkoper te drogen.

Wasdroger leasen

 

Duurzamer dan lease droger

Dat de apparaten lang meegaan en weinig energie gebruiken is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook hartstikke goed voor het milieu.

Steeds meer mensen gebruiken drogers die kort meegaan. Dat lijkt in eerste instantie goedkoper, maar komt uiteindelijk vaak duur uit door hoge kosten voor energie, onderhoud en reparatie.

Hoe minder drogers kapot gaan, hoe minder er gemaakt hoeven te worden. Apparaten die snel kapot gaan zorgen bovendien voor veel afval. Ze gaan eerder stuk en de materialen die gebruikt worden zijn moeilijker te recyclen.

wasdroger leasen bundles

 

De beste Miele droger leasen

Waarom zou je een Miele droger willen leasen? Omdat Miele er alles aan doet om wassen, drogen en strijken een makkie te maken. We nemen je graag mee in onze favoriete kenmerken van de Miele warmtepompdroger.

Onze meest favoriete eigenschap is toch wel de SteamFinish. Misschien omdat wij allemaal een hekel hebben aan strijken. Met het speciale SteamFinish programma ‘Gladstrijken’ wordt aan het eind van het droogprogramma stoom toegevoegd waardoor het wasgoed gladder wordt en je makkelijker kunt strijken.

De Steamfinish functie van de Miele T1 droger

 

Een andere belangrijke eigenschap van de Miele droger is dat kledingslijtage tot een minimum wordt beperkt. Door de SoftCare-trommel met honingraat structuur ontstaat er een luchtkussentje langs de randen waardoor kleding niet slijt als het tegen de trommelwanden aankomt.

De laatste optie die we hier uitlichten is de FragranceDos functie waarmee je het wasgoed een frisse geur kan meegeven tijdens het droogproces. We zijn erachter gekomen dat het toevoegen van geur tijdens het droogproces veel beter werkt dan tijdens het wassen. Echt een aanrader!

Het Bundles concept: een handig alternatief voor leasen wasdroger

Wij hopen dat je voldoende informatie hebt om te kunnen kiezen tussen een droogtrommel leasen en een Bundles droogabonnement. Tenslotte willen wij je heel kort vertellen waarom we begonnen zijn met het aanbieden van abonnementen en hoe we het doen.

Droger leasen volgens het Bundles concept

 

Wij geloven dat het voor iedereen beter en leuker is om goede kwaliteit apparaten te gebruiken in een abonnementsvorm. Het is prettiger voor de gebruiker, de fabrikant krijgt een eerlijke vergoeding en de impact op het milieu wordt beperkt.

Met Bundles zorgen we dat onze klanten niet alleen de beste apparaten gebruiken, maar dat dit ook op een slimme manier gebeurt. We koppelen de droger aan het internet en monitoren het apparaat zodat we op het juiste moment onderhoud kunnen uitvoeren en tips kunnen geven om het apparaat zuiniger te gebruiken.

droger leasen

 

Het koppelen aan internet doen we met behulp van een slimme stekker die het stroomverbruik meet. Deze informatie wordt naar het Bundles platform verzonden waar onze slimme algoritmes mogelijkheden herkennen om slimmer en efficiënter te werken. Omdat we zien of het apparaat nog optimaal functioneert kunnen we op tijd ingrijpen voordat er iets aan de hand is. Dat scheelt kosten en gedoe!

 

Bekijk drogers

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
322 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Frederik / 30-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Everything's perfect, thx.
Wiim / 20-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie, met betekenis!
sandra / 19-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview ster

Helemaal top
Anneke / 19-03-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ga zo door een super concept..
ibrahim / 22-02-2019 Drogen, Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

super bedrijf geweldig