De beste wasdroger huren voor de laagste prijs!

Een Miele droger huren vanaf EUR 16,95 per maand kan nu bij Bundles! Bekijk drogers
wasdroger huur duurzaam

Kwaliteit

huren wasdroger beste kwaliteit

Duurzaam

wasdroger huren goedkoop

Voordelig

droger huren onderhoud en reparatie

Beste service

De beste wasdroger

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic droger) / € 1.399,- (Miele T1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Beste geluidsarme en energiezuinige warmtepompsysteem

Minder strijken door de SteamFinish functie (alleen Miele T1)

Bekijk beoordelingen
wasdroger huren Miele Classic en Miele T1

De beste prijs

 Lage maandelijkse huurprijs: 50% goedkoper dan andere droger verhuurders

 Gratis bezorging, plaatsing én installatie

 Bespaar op energie door zuinige warmtepompdroger

 Geen lange wurgcontracten: maandelijks opzegbaar

 

Bekijk prijzen
droger huren voordelig

Hoe het werkt

Stap 1: Kies voor de Miele Classic droger vanaf 16,95 of de Miele T1 vanaf 19,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen de oude wasdroger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
huren wasdroger beste service

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
droger huur gemak

Droger huren doe je bij Bundles

Ben je van plan om een wasdroger te huren? Dat kan super voordelig. Een droger huren bij Bundles doe je in de vorm van een abonnement. Je kunt bij ons al een Miele droger huren vanaf EUR 16,95 per maand. Bij Bundles maken we gebruik van Miele drogers. Deze warmtepompdrogers hebben het A+++ label en zijn super zuinig met stroom. Heb je geen aansluiting voor de droger op de water Op dezelfde manier kan je een wasmachine huren bij Bundles.

De verschillen tussen een wasdroger huren en een Bundles abonnement 

Is een droger huren hetzelfde als een Bundles abonnement? Nee, er zijn een aantal verschillen. Huren is vaak duur en je sluit een contract af voor minimaal 1 jaar. We besloten dat dit beter kan. Daarom kan je bij ons een wasdroger huren in de vorm van een abonnement. Onze abonnementen verschillen met huren op de volgende punten:

  • Een abonnement bij Bundles is goedkoper dan een droger huren. We werken samen met Miele en kunnen de drogers voordelig aanschaffen. Miele drogers gaan enorm lang mee. Omdat wij de apparaten lang kunnen gebruiken zijn de maandelijkse kosten voor jou laag.
  • In tegenstelling tot veel huurcontracten zit je bij Bundles nergens aan vast. Geen lange wurgcontracten dus! Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Als je dat doet geven wij het apparaat een opknapbeurt en plaatsen het bij een nieuwe klant.
  • Een Bundles abonnement is duurzaam. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties. Daardoor gaan de drogers nog langer mee. Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar of te recyclen. Ook hebben de drogers het energielabel A+++.
  • Je geniet van de beste service. We bezorgen en plaatsen de wasdroger gratis. Binnen 3 dagen nemen we contact op voor het maken van een afspraak. Je oude droger? Die nemen we kosteloos mee. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

Droger huren volgens het Bundles concept

 

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk. We hebben de stappen hieronder op een rij gezet:

  1. Kies het abonnement dat bij jou past
  2. Bezorging en installatie: Binnen 3 dagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in.
  3. Betaal maandelijks
  4. Ervaar de beste service en probeer eens een wasmachine huren

De Miele Classic droger of de Miele T1 droger huren 

Beide drogers zijn van top kwaliteit. Dat betekent geen slijtage aan je kleding en lage maandelijkse energiekosten. Ook hebben de drogers leuke extra’s. De ‘Steamfinish’ functie van de Miele T1 zorgt er bijvoorbeeld voor dat je minder of niet hoeft te strijken.

De Steamfinish functie van de Miele T1 droger

Huren wasdroger is voordelig in een Bundles abonnement

Een Bundles abonnement is goedkoper dan huren. Een belangrijke reden hiervoor is onze samenwerking met Miele. Daardoor kunnen we drogers tegen voordelige prijzen aanschaffen. Een ander voordeel is dat Miele wasdrogers enorm lang mee gaan. Door de lange levensduur zijn de afschrijvingskosten per maand lager en de kosten voor het abonnement dus ook.

Een bijkomend voordeel is dat onze Miele wasdrogers zuinig zijn. Ze hebben het energielabel A+++. Wasdrogers met dit label zijn gemiddeld 71,5% zuiniger dan een B-Label wasdroger. In de illustratie van Milieu Centraal is deze mogelijkheid tot besparen duidelijk weergegeven. Let wel op, onze Miele drogers hebben een A+++ label en zijn dus zuiniger dan de droger in de illustratie.

wasdroger huren
Illustratie van een mogelijke besparing door Milieu Centraal

Huren droger bij Bundles is duurzaam

We zien dat Nederlanders steeds vaker kiezen voor ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn apparaten met een lage aanschafwaarde. Helaas gaan deze apparaten vaak korter mee dan duurdere apparaten van goede kwaliteit.

Dit is enorm schadelijk voor het milieu. Door de productie van ‘wegwerpapparaten’ gebruiken we veel meer grondstoffen dan nodig. Omdat de apparaten sneller stuk gaan ontstaat er ook meer afval. Bij Bundles willen we daar iets aan doen.

De meest duurzame Miele drogers

 

We gebruiken daarom Miele wasdrogers, deze gaan enorm lang mee. De apparaten zijn gebouwd met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur. Kapotte onderdelen kunnen makkelijk vervangen worden. Het is dus niet nodig om een wasdroger weg te gooien omdat één onderdeel kapot is. De onderdelen worden gemaakt van duurzame materialen. Als wij iets niet kunnen maken brengen we het naar de Miele fabriek. Alle onderdelen die we niet meer kunnen gebruiken worden gerecycled.

Al onze apparatuur heeft het energielabel A+++. Dit is de hoogste energie-efficiëntieklasse. Met een Bundles droog abonnement verspil je dus niet onnodig energie.

Wasdroger huren met de beste service

Met een Bundles abonnement geniet je van de beste service. Na de bestelling nemen we binnen 3 dagen contact op. We komen de wasdroger kosteloos brengen en installeren. Je oude wasdroger? Die nemen we voor je mee. Alleen als je dit wilt natuurlijk. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

wasdroger huren
Door slimmer gebruik kunnen we apparaten duurzamer gebruiken en betere service leveren

 

We verbinden de droger met het internet. Daardoor hebben we samen meer inzicht in het gebruik van de wasdroger. We kunnen het apparaat beter onderhouden en reparaties vroegtijdig voorkomen. Ook geven we je tips om nog zuiniger en schoner te kunnen wassen en drogen.

Ten slotte is een wasdroger huren bij Bundles super flexibel. Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Je betaald alleen een bijdrage aan de verhuiskosten van EUR 89,-.

wasdroger huren
Bij Bundles kun je de beste wasmachine en droger huren
Bekijk abonnementen

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!