Van bezit naar gebruik

Kies een abonnement op een (vaat)wasmachine, droger of koffie
De beste kwaliteit
Topkwaliteit apparaat gratis bij jou thuis geplaatst
Zorgeloze service
Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen
Flexibel
Je betaalt voor het gebruik en kunt maandelijks opzeggen
Slim
Weet wat je verbruikt en ontvang persoonlijke tips
Wouter // mede-oprichter Bundles
Dit zijn vragen die ik vaak krijg
Wat zit er in het abonnement?

Het gebruik van een topkwaliteit apparaat dat gratis bij jou thuis wordt geïnstalleerd. Bij vragen of problemen staan we elke dag van 08:00 tot 22:00 uur voor je klaar. Gratis onderhoud en reparaties zijn inbegrepen. Bovendien geven we je inzicht in je verbruik en persoonlijke tips via onze Bundles WebApp. Bij het koffie-abonnement zijn ook de koffiebonen inclusief. Bij wasmachines of vaatwassers kun je apart een wasmiddelabonnement afsluiten.

Hoe flexibel is mijn abonnement?

Wij geloven niet in lange contracten, wél in tevreden klanten. Daarom mag je elke maand je abonnement opzeggen of wisselen van abonnement. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen we een ‘verplaatsbijdrage’ in rekening voor het ophalen en opknappen van het apparaat. Deze wordt verrekend met de borg die je betaalt bij het afsluiten van het abonnement. Je kunt het abonnement ook overdragen op een nieuwe abonnee.

Wie is Bundles?

Bundles is een Nederlandse start-up sinds 2014. Wij maken hoogwaardige apparaten voor iedereen toegankelijk: de beste producten als een service. Ruim 1700 apparaten staan nu als service bij mensen thuis. Zo maken wij samen met o.a. Miele en Siemens impact op de circulaire economie.

Waarom is Bundles duurzaam?

We stimuleren het gebruik van hoge kwaliteit apparaten in plaats van ‘wegwerpapparaten’. Dus: duurzame materialen, lange levensduur, zuinig in gebruik en makkelijk te repareren. Door de apparaten met een slimme stekker te verbinden kunnen we persoonlijke tips geven voor zuinig en efficiënt gebruik.

Het Bundles concept
Van bezit naar gebruik uitgelegd in 2 minuten
All-in-one koffieabonnement
Een all-in-one koffieabonnement met met een Siemens koffiemachine en Moyee koffiebonen
Robuuste apparaten
We werken alleen samen met de beste fabrikanten. Daarom bieden we Miele wasmachines, wasdrogers en vaatwassers in een abonnement.
Comfortabele service
Kies voor het gemak van Bundles. Nooit meer zorgen over onderhoud en reparaties!

Wat onze abonnees van Bundles vinden

8.9
Klantenvertellen
408 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Naar abonnementen