Vaatwasser op afbetaling? Neem een Bundles abonnement!

Je hebt al een Miele vaatwasser vanaf EUR 15,95,- per maand. Geen hoge rente, wel de beste kwaliteit. Bekijk vaatwassers
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste Service

Vaatwasser op afbetaling: De beste Miele vaatwassers!

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Ben je op zoek naar een vaatwasser op afbetaling? Bij een vaatwasser op afbetaling betaal je een hoge maandelijkse rente. Met een Bundles abonnement betaal je geen rente maar een lage maandelijkse prijs.

Wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit wasmachine moet kunnen gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is.

Jij gebruikt minder energie en water en bespaart daarom kosten. Bovendien zit je niet vast aan lange termijn contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

Bekijk vaatwasser prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de vaatwasser die bij jou past. Kies voor vrijstaande vaatwasser vanaf  EUR 15,95 of een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We bouwen je vaatwasser eventueel in en nemen je oude vaatwasser mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Vaatwasser op afbetaling?

Ben je van plan een vaatwasser op afbetaling te kopen? Hou er dan rekening mee dat je een hoge rente betaalt. De rente bedraagt vaak tussen de 8 en 15 procent. Wij zouden je dan ook niet aanraden om een vaatwasser op afbetaling, een wasmachine op afbetaling of een wasdroger op afbetaling te kopen!

Als alternatief voor een vaatwasser op afbetaling zou je een Bundles abonnement kunnen afsluiten. Een Bundles abonnement betaal je maandelijks een verbruiksvergoeding. Je betaalt geen hoge rente, maar je kunt al vanaf EUR 15,95 een Miele vaatwasser gebruiken.

vaatwasser op afbetaling

Een Bundles abonnement is voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer dan het kopen van een vaatwasser op afbetaling. Hieronder leggen we je precies uit wat de verschillen zijn en waarom een Bundles abonnement aantrekkelijker is.

Vaatwasser op afbetaling vs. vaatwasabonnement: wat is het verschil?

Bij een Bundles vaatwasabonnement betaal je geen hoge rente maar betaal je alleen voor het gebruik van de vaatwasser. De vaatwasser blijft eigendom van Bundles. Hierbij de voordelen van het Bundles abonnement.

Goedkoper dan een vaatwasser op afbetaling

Heb je het gevoel dat je teveel betaalt als je een vaatwasser op afbetaling koopt? Wij vinden van wel! Als je een kopen of afbetaling vergelijkt met een Bundles abonnement dan merk je dat een abonnement per maand goedkoper is. Hoe kan dat?

Bundles maakt alleen gebruik van goede kwaliteit vaatwasser. Omdat de vaatwasser lang meegaan hoeven we jou maandelijks niet de hoofdprijs in rekening te brengen.

 

vaatwasser op afbetaling

 

Om de kosten tot een minimum te beperken voorkomen we dat de vaatwasser kapot gaat. Zo hoeven wij hem niet iemand langs te laten komen om hem te repareren, dat scheelt. We doen dat door het apparaat met het internet te verbinden. We monitoren de prestatie van de vaatwasser zodat we het direct zien als er iets aan de hand is. Is bijvoorbeeld het filter verstopt dan sturen wij je een berichtje dat het schoongemaakt moet worden zodat we voorkomen dat er iets kapot gaat.

Wij hebben een belangrijke samenwerking met Miele. Miele zorgt voor onderhoud en wij zorgen voor monitoring en slimmer gebruik van de apparaten. Op die manier kunnen we onze klanten samen een mooie aanbieding doen.

Met een Bundles abonnement hoef je geen grote investering te doen. Dat voordeel heb je ook bij een vaatwasser huren of vaatwasser leasen, een wasmachine huren of een droger huren. Je hoeft dus niet in één keer een groot bedrag te betalen. Je kunt natuurlijk ook een goedkope vaatwasser kopen, maar het grote voordeel van een Miele vaatwasser is dat je enorm bespaart op energiekosten.

 

Miele vaatwassers

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf