De beste vaatwasser huren voor de laagste prijs in Rotterdam!

Huur een Miele vaatwasser vanaf EUR 15,95 per maand Bekijk vaatwasser
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

De Beste vaatwasser huren in Rotterdam

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Vaatwasser huren in Rotterdam? Kies voor Bundles. Uit een onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat Bundles tot wel 50% goedkoper is als het gaat om het huren van vergelijkbare vaatwassers bij andere partijen.

Dat komt omdat Bundles alleen gebruik maakt van apparaten van hoge kwaliteit. Omdat we de vaatwassers zo lang kunnen gebruiken blijven de kosten per maand voor jou laag.

Bovendien zijn de vaatwassers enorm zuinig. Ze gebruiken minder water en stroom dan gemiddeld waardoor je ook daarop geld bespaart.

Bekijk vaatwasser prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de vaatwasser die bij jou past. Kies voor een vrijstaande vaatwasser vanaf  EUR 15,95 of een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in Rotterdam. We bouwen je vaatwasser eventueel in en nemen je oude vaatwasser mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

Weet je hoe veel wasmachines, drogers en vaatwassers er per jaar in Nederland worden weggegooid? Meer dan 1 miljoen. Ontzettend zonde en dit gaan we daarom tegen.

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Op die manier wordt afval en verspilling voorkomen.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Vaatwasser huren Rotterdam

Een Miele vaatwasser leasen is het meest voordelig bij Bundles. Je huurt bij Bundles een vaatwasser in de vorm van een abonnement. Een vrijstaande vaatwasser heb je al vanaf EUR 15,95 p/m en een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95 p/m. Miele vaatwassers zijn van de beste kwaliteit! Je vaatwas wordt altijd goed schoon en jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Miele vaatwassers gaan veel langer mee dan een gemiddelde vaatwasser. Gaat er toch iets mis? Dan komen wij hem maken!

Vaatwasser huren Rotterdam: verschillen met een Bundles abonnement?

Bij Bundles hebben we kritisch gekeken naar de Nederlandse huurmarkt voor huishoudelijke apparaten. We besloten dat het beter kon. Er is een cultuur ontstaan waarbij gekozen wordt voor apparaten van lage kwaliteit, ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn goedkope apparaten die snel stuk gaan. Op de korte termijn lijkt dit aantrekkelijk omdat je geen grote investering hoeft te doen. Echter ben je op de lange termijn duurder uit omdat je na een paar jaar alweer een nieuwe vaatwasser aan moet schaffen.

Een aantal voordelen van Bundles op een rij:

  • Bundles voordelig. Dat komt omdat we samen met Miele én met jou zorgen dat de vaatwassers goed worden onderhouden. Ze gaan enorm lang mee waardoor de kosten per maand laag blijven. 
  • Je blijft flexibel. Dat betekent dat je het abonnement per maand kunt opzeggen. Ook bij ingebouwde vaatwassers. Je zit dus niet vast aan lange wurgcontracten.
  • Je kunt genieten van de beste service. Dat betekent geen onverwachte kosten of andere verwachtingen. Wij zorgen dat de vaatwasser vlekkeloos werkt.
  • Wist je dat je ontzettend duurzaam bezig bent als een vaatwasser gebruikt in een Bundles abonnement? Je gebruikt namelijk weinig energie en water en wij zorgen dat de vaatwasser lang mee gaat en niet op de afvalberg belandt.

Vaatwasser huren

Vaatwasser huren Rotterdam: waarom huren goedkoop kan zijn

Wil je gebruik maken van de beste kwaliteit, maar heb je geen zin om meer dan duizend euro te besteden aan een nieuwe vaatwasser? Het kopen van een goedkoop alternatief is natuurlijk een optie. Het nadeel is dat je niet weet hoe lang het duurt voor die kapot gaat en hoeveel het zal kosten om hem te repareren en voordat je hem kunt weggooien.

vaatwasser huren

Bovendien kun je significant besparen op het gebruik van energie en water als je gebruik maakt van een kwaliteitsapparaat. De Miele vaatwassers die Bundles verhuurt hebben een minimaal waterverbruik van 6,5 liter per vaat en zijn 10% zuiniger dan vaatwassers met het hoogste energielabel.

Dus wil je wel besparen op energie- en waterverbruik, niet tegen onverwachte kosten aanlopen, maar geen grote investering doen? Een vaatwasser leasen, wasmachine huren of droger huren bij Bundles is dan een prima idee!

Vaatwasser huren

Vaatwasser huren in Rotterdam en andere studentensteden

Rotterdam is een populaire stad voor het huren van witgoed waaronder vaatwassers. Dat is niet zo vreemd, in Rotterdam wonen namelijk veel studenten. Het huren van een vaatwasser kan voor studenten een goede optie zijn. Je hebt namelijk geen hoge investering maar wel een vaatwasser tegen een laag maandelijks tarief. Naast Rotterdam kan je ook een vaatwasser huren in: GroningenAmsterdam, UtrechtLeeuwardenDelft en de rest van Nederland.

Vaatwasser huren Rotterdam: hoe het werkt

Een vaatwasser huren in Rotterdam is heel makkelijk net als een vaatwasabonnement afsluiten bij Bundles. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

  1. Kies de vaatwasser die geschikt is voor jou. Wil je een ingebouwde vaatwasser of een vrijstaande vaatwasser?
  2. Sluit het abonnement af op de abonnementenpagina online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een factuur op basis van je abonnement en/of je gebruik
  4. Ontvang tips om beter gebruik te maken van de vaatwasser. Vragen? Je kunt altijd terecht bij onze Wassistente

 

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachinesMiele wasdrogersMiele vaatwassers en Siemens koffiemachine!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiezetapparaat EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso machineNespresso cups of een illy koffiemachine.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor een wasmachine huren, een wasmachine op afbetalingof een wasmachine in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasmachinegoedkope wasmachineof een wasmachine aanbieding.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetalingof een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdrogergoedkope wasdroger of een wasdroger aanbieding.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling.

Bekijk vaatwasser

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
339 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Riet Van der Sta / 02-09-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie | Bundels krijgt van mij een 10.