De beste vaatwasser huren voor de laagste prijs in Delft!

Huur een Miele vaatwasser vanaf EUR 15,95 per maand Bekijk vaatwasser
wasmachine huren met de beste service

Beste service

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

De Beste vaatwasser huren in Delft

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Vaatwasser huren in Delft? Kies voor Bundles. Uit een onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat Bundles tot wel 50% goedkoper is als het gaat om het huren van vergelijkbare vaatwassers bij andere partijen.

Dat komt omdat Bundles alleen gebruik maakt van apparaten van hoge kwaliteit. Omdat we de vaatwassers zo lang kunnen gebruiken blijven de kosten per maand voor jou laag.

Bovendien zijn de vaatwassers enorm zuinig. Ze gebruiken minder water en stroom dan gemiddeld waardoor je ook daarop geld bespaart.

Bekijk vaatwasser prijzen
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de vaatwasser die bij jou past. Kies voor een vrijstaande vaatwasser vanaf  EUR 15,95 of een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in Delft. We bouwen je vaatwasser eventueel in en nemen je oude vaatwasser mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

Weet je hoe veel wasmachines, drogers en vaatwassers er per jaar in Nederland worden weggegooid? Meer dan 1 miljoen. Ontzettend zonde en dit gaan we daarom tegen.

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Op die manier wordt afval en verspilling voorkomen.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Vaatwasser huren Delft

Een Miele vaatwasser leasen is het meest voordelig bij Bundles. Je huurt al een vrijstaande vaatwasser vanaf EUR 15,95 p/m en een ingebouwde vaatwasser vanaf EUR 14,95 p/m. Miele vaatwassers zijn van de beste kwaliteit! Je vaatwas wordt altijd goed schoon en jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Miele vaatwassers zijn zuinig, stil en hebben snelle spoelprogramma’s. De vaatwassers gaan enorm lang en over onderhoud hoeft jij je geen zorgen te maken. Gaat er iets mis? Dan komen wij je vaatwasser repareren. 

Vaatwasser huren Delft: voordelen Bundles

Bij Bundles hebben we kritisch gekeken naar de Nederlandse huurmarkt voor huishoudelijke apparaten. We kwamen tot dezelfde conclusie als de Consumentenbond onlangs deed. Huren kan enorm duur zijn en er wordt veel gebruik gemaakt van goedkope apparaten. Bovendien zitten er grote prijsverschillen tussen de verschillende verhuurmaatschappijen.

We besloten dat het beter kon. Daarom maken we bij Bundles alleen gebruik van de beste kwaliteit apparaten. Deze gaan enorm lang mee waardoor er minder afval op de afvalberg belandt en waardoor de maandelijkse kosten voor jou laag blijven.

Een aantal voordelen van Bundles op een rij:

  • Bundles is voordelig. Dat komt omdat we samen met Miele én met jou zorgen dat de vaatwassers goed worden onderhouden. Ze gaan enorm lang mee waardoor de kosten per maand laag blijven. 
  • Je blijft flexibel, het abonnement kan je iedere maand opzeggen. Ook bij ingebouwde vaatwassers. 
  • Je kunt genieten van de beste service. Dat betekent geen onverwachte kosten of andere verwachtingen. Wij zorgen dat de vaatwasser vlekkeloos werkt.
  • Wist je dat je ontzettend duurzaam bezig bent als een vaatwasser gebruikt in een Bundles abonnement? Je gebruikt namelijk weinig energie en water en wij zorgen dat de vaatwasser lang mee gaat en niet op de afvalberg belandt.

Vaatwasser huren

Vaatwasser huren Delft: waarom huren goedkoop kan zijn

Wil je gebruik maken van de beste kwaliteit, maar heb je geen zin om meer dan duizend euro te besteden aan een nieuwe vaatwasser? Het kopen van een goedkoop alternatief is natuurlijk een optie. Het nadeel is dat een goedkoop apparaat ook vaak snel stuk gaat. 

vaatwasser huren

Bovendien kun je significant besparen op het gebruik van energie en water als je gebruik maakt van een kwaliteitsapparaat. De Miele vaatwassers die Bundles verhuurt hebben een minimaal waterverbruik van 6,5 liter per vaat en zijn 10% zuiniger dan vaatwassers met het hoogste energielabel.

Dus wil je wel besparen op energie- en waterverbruik, niet tegen onverwachte kosten aanlopen, maar geen grote investering doen? Een vaatwasser leasen, wasmachine huren of droger huren bij Bundles is dan een prima idee!

Vaatwasser huren

Vaatwasser huren in Delft en andere studentensteden

Delft is een populaire stad voor het huren van witgoed waaronder vaatwassers. Dat is niet zo vreemd, in Delft wonen namelijk veel studenten. Het huren van een vaatwasser kan voor studenten een goede optie zijn. Je hebt namelijk geen hoge investering maar wel een vaatwasser tegen een laag maandelijks tarief. Naast Delft kan je ook een vaatwasser huren in: GroningenAmsterdam, Utrecht, Rotterdam, Leeuwarden en de rest van Nederland.

Vaatwasser huren Delft: hoe het werkt

Een vaatwasser huren in Delft is heel makkelijk net als een vaatwasabonnement afsluiten bij Bundles. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

  1. Kies de vaatwasser die geschikt is voor jou. Wil je een ingebouwde vaatwasser of een vrijstaande vaatwasser?
  2. Sluit het abonnement af op de abonnementenpagina online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een factuur op basis van je abonnement en/of je gebruik
  4. Ontvang tips om beter gebruik te maken van de vaatwasser. Vragen? Je kunt altijd terecht bij onze Wassistente
Bekijk vaatwasser

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
322 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Frederik / 30-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Everything's perfect, thx.
Wiim / 20-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie, met betekenis!
sandra / 19-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview ster

Helemaal top
Anneke / 19-03-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ga zo door een super concept..
ibrahim / 22-02-2019 Drogen, Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

super bedrijf geweldig