Op zoek naar een tweedehands wasmachine? Kies voor goedkoop en nieuw!

Een nieuwe en zuinige Miele vanaf € 14,95 per maand i.p.v. een tweedehands wasmachine! Bekijk wasmachine
tweedehands wasmachine sustainable

Kwaliteit

tweedehands wasmachine good price

Voordelig

tweedehands wasmachine best service

Beste service

tweedehands wasmachine best quality

Duurzaam

Tweedehands wasmachine gezocht?

Je kunt nu de beste kwaliteit gebruiken voor een kleine prijs. Ben je op zoek naar een goedkope tweedehands wasmachine? Overweeg eens onze abonnementen.

Met een Bundles abonnement gebruik je de beste wasmachine zonder dat je hem hoeft te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag – vanaf 14,95 per maand – en je bespaart direct energie, water en wasmiddel. Die besparing kan oplopen tot wel € 70,- per jaar!

 

Bekijk Miele wasmachines
tweedehands wasmachine W1 and Classic

Wasmachine zonder investering

Denk je dat een tweedehands wasmachine goedkoop is? Met een Bundles abonnement hoef je helemaal geen investering te doen en bespaar je wel direct kosten.

Bij een abonnement hoef je geen rekening te houden met reparatie en onderhoud want dat regelen wij voor je. Bovendien bespaar je met onze zuinige wasmachines op: water, wasmiddel, en stroom. Daarmee is een Bundles abonnement al snel goedkoper dan een goedkope wasmachine. Zie bijvoorbeeld de vergelijking hieronder.

 

Prijs Miele wasmachine
tweedehands wasmachine voordelig
Goedkope wasmachine - wasmachine aanbieding

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasmachine vanaf 14,95 of de Miele W1 vanaf 14,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen het oude apparaat mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie, water en wasmiddel.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

 

Lees hoe het werkt
tweedehands wasmachine beste service

Beter dan een tweedehands wasmachine

Ken je dat? Je koopt een tweedehands wasmachine en vervolgens heb je allerlei problemen. Je kleding raakt beschadigd, hij maakt veel geluid en je hebt een hoge energie rekening.

Als je een monteur laat komen betaal je hoge voorrijkosten en moet je de hele dag thuis blijven. Nu niet meer! Met een Bundles abonnement ben je verzekerd van een werkend apparaat en een lage energierekening.

Bekijk beoordelingen
Wasmachine huren Leeuwarden

Wees slimmer dan een tweedehands wasmachine!

Ben jij op zoek naar een goedkope wasmachine of een wasdroger aanbieding? Er zijn een aantal mogelijkheden om op een voordelige manier aan een wasmachine te komen.

Vind je het prima om een tweedehands wasmachine te gebruiken? Kijk dan eens naar het aanbod op een site als marktplaats. Je kunt hier voor een lage prijs een wasmachine op de kop tikken, maar je weet niet hoe de wasmachine door de vorige eigenaar is gebruikt. Vaak is de fabrieksgarantie afgelopen, dus dat is een risico.

Online tweedehands wasmachine zoeken

Je kunt ook online op zoek naar een tweedehands wasmachine. Google eens ‘tweedehands wasmachine’ en je vindt tal van online tweedehands wasmachine websites.

Je kunt ook naar een fysieke winkel, een wasmachine outlet of een winkel met gerefurbished wasmachines. Soms moet je wel een stukje rijden, maar dit kan wel heel voordelig uitpakken. Dit soort partijen geven vaak nog een aantal jaar garantie op de wasmachine.

Is een tweedehands wasmachine écht goedkoop?

Let wel op als je op zoek bent naar een tweedehands wasmachine. De prijzen zijn niet altijd inclusief alle kosten. Wil je de totale kosten weten voor je wasmachine? Hou dan ook rekening met:

  • De bezorging of het ophalen van de tweedehands wasmachine
  • Installatiekosten
  • De levensduur van de tweedehands wasmachine, dit is vaak erg onvoorspelbaar
  • Onderhoud
  • Reparatie, net zoals de levensduur zijn de reparatiekosten van een tweedehands wasmachine moeilijk te voorspellen.
  • Kosten voor het gebruik van: energie, water en wasmiddel

Om te weten hoeveel je wasmachine je in totaal gaat kosten moet je ook weten hoeveel geld je kwijt zal zijn aan onderhoud en reparatie. Dit is lastig te voorspellen. In de regel is het zo dat een tweedehands wasmachine meer onderhoud nodig heeft en sneller stuk gaat omdat gebreken zich vaak voordoen als de wasmachine ouder is.

Vergeet bij het berekenen van je totale waskosten geen rekening te houden met het verbruik van energie, water en wasmiddel. Deze kosten kunnen enorm oplopen bij een tweedehands wasmachines omdat ze vaak minder energiezuinig zijn. Zeker over het verloop van een aantal jaar kunnen de kosten voor het energieverbruik enorm oplopen. Bij Bundles bieden we enorm zuinige wasmachines aan vanaf EUR 14,95,- p/m.

Een goedkope tweedehands wasmachine is vaak duurkoop

Je kent het spreekwoord vast wel: goedkoop is duurkoop. Dit spreekwoord is enorm relevant voor wasmachines. Een groot deel van de kosten zitten namelijk niet in de aankoop van de wasmachine, maar juist in de gebruiksfase door onderhoud, reparatie en het gebruik. De wasmachine kan bijvoorbeeld snel kapot gaan of verstopt raken.

Daarom is het kopen van een tweedehands wasmachine op lange termijn bijna altijd minder voordelig dan wanneer je in eerste instantie iets meer aan een wasmachine uitgeeft. Houd dus rekening met de lange termijn als je investeert in een nieuwe wasmachine.

Naast hoge totale waskosten zijn er meer nadelen verbonden aan een tweedehands wasmachine. In de meeste gevallen wordt je kleding wel schoon gewassen, maar of je kleding ook goed gespoeld wordt, of de wasmachine geluidsarm is en of hij gemakkelijk is in gebruik moet je maar afwachten!

 

tweedehands wasmachine

Wat kan je verwachten van een tweedehands wasmachine?

Natuurlijk verschilt het welke tweedehands wasmachine je precies koopt, maar een paar dingen die heel waarschijnlijk overeen zullen komen:

  • Ook tweedehands wasmachines wassen schoon
  • Veel oudere tweedehands wasmachines hebben koolborstelmotoren die veel lawaai maken
  • Bij een tweedehands wasmachine is de kans groot dat hij niet energiezuinig is

Miele kwaliteit voor een kleine prijs

Miele wasmachines staan garant voor kwaliteit. Over de hele levensduur zijn ze zelfs goedkoop. Miele machines gaan gemiddeld tot wel drie keer langer mee dan alternatieven en verbruiken minder energie, water en wasmiddel.

 

Goedkope wasmachine

 

Een paar voordelen van de Miele wasmachine W1.

TwinDos: automatische wasmiddeldosering

Het systeem doseert geheel automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Het systeem zorgt dat er nooit teveel wasmiddel wordt gedoseerd zodat er geen resten achterblijven in je kleding en je niet onnodig veel wasmiddel moet kopen. Je kunt verschillende soort vloeibaar wasmiddel in het TwinDos-systeem doen.

Het Twindos systeem

 

Thermo-SoftCare-trommel voor langer schone kleding

Door de honingraatstructuur van de wastrommel komt er een dun laagje water rondom de trommel, zodat slijtage en kreukels worden voorkomen. Bij het programma ‘voorstrijken’ wordt de trommel op het laatst verwarmd zodat kleding glad uit de wasmachine komt en je bijna niet hoeft te strijken.

Miele W1 wasmachine als alternatief op een tweedehands wasmachine

 

CapDosing

Als je speciale textielsoorten wast kunnen handige capsules je enorm helpen. De caps kunnen makkelijk in de wasmiddellade worden geplaatst. De inhoud van de capsules wordt automatisch toegevoegd tijdens wasproces.

23 verschillende vlekken functies

De miele wasmachine heeft voor alle vlekken een speciale functie. Je kunt aangeven wat voor soort vlek er behandeld dient te worden en het programma wordt automatisch aangepast.

 

Een Bundles abonnement is een goed alternatief voor een tweedehands wasmachine

Een Bundles abonnement

Bundles wil de beste kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Dat doen we door Miele wasmachines aan te bieden in een abonnement. Een Bundles abonnement is vergelijkbaar met een huur wasmachine of een huur droger. Een Bundles wasabonnement is een alternatief voor een tweedehands wasmachine. Je hoeft namelijk geen grote investering te doen, maar je kan wel direct de beste wasmachine gebruiken en besparen op energie, water en wasmiddel. Dus net als een wasmachine leasen, alleen dan stukken goedkoper. Dus of je nu een tweedehands wasmachine zoekt in Amsterdam, RotterdamDen Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Tilburg, Nijmegen, Breda, Enschede of Leeuwarden, Bundles kan hierop een goed alternatief zijn.

 

Miele wasmachine

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!