Op zoek naar een tweedehands droger? Kies voor een Bundles abonnement!

Een nieuwe droger vanaf € 16,95 per maand als alternatief voor een tweedehands droger. Bekijk droger

Tweedehands droger of een nieuwe Miele!?

Je kunt nu de beste kwaliteit gebruiken voor een kleine prijs. Ben je op zoek naar een tweedehands droger? Bekijk dan eens onze abonnementen. Dat is een mooi alternatief. Een nieuwe droger bij je thuis, zonder investering

Met een Bundles abonnement gebruik je de beste apparaten zonder dat je ze hoeft te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag – vanaf 16,95 per maand – en je bespaart direct energiekosten. Die besparing kan oplopen tot wel € 50,- per jaar.

Bekijk Miele droger
Wasdroger aanbieding

De beste prijs

Ben je op zoek naar een tweedehands droger? Overweeg eens een Bundles abonnement! Je hoeft geen grote investering te doen en je profiteert wel direct van een lage energierekening.

Bovendien hoef je geen rekening te houden met reparatie en onderhoud want dat regelen wij voor je. Bevalt het je niet? Dan kan je het abonnement elke maand opzeggen of je kunt het apparaat alsnog van ons kopen tegen de dagwaarde.

Bekijk de prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic droger vanaf 16,95 of de Miele T1 vanaf 19,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen de oude droger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Geniet van de beste service

Ken je dat? Je koopt een tweedehands droger en vervolgens heb je allerlei problemen. Je was komt nat uit de droger, hij maakt veel geluid en je hebt een hoge energie rekening.

Als je een monteur laat komen betaal je hoge voorrijkosten en moet je de hele dag thuis blijven. Nu niet meer! Met een Bundles abonnement ben je verzekerd van een werkend apparaat en een lage energierekening.

Bekijk beoordelingen
Wasmachine huren Leeuwarden

Tweedehands droger gezocht? Goedkoop is duurkoop!

Ben je toe aan een nieuwe droger, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is een goedkope wasmachine of een wasdroger aanbieding een logische zoektocht.

Een droger op marktplaats zoeken is een optie. Met een beetje geluk heb je voor een goede prijs een goed werkend apparaat. Het risico is dat je niet weet hoe lang het apparaat nog meegaat. Heeft de vorige eigenaar er wel goed voor gezorgd?

 

goedkope droger

 

Je kunt natuurlijk ook online zoeken naar een droger aanbieding. Je zult waarschijnlijk tal van aanbiedingen van webwinkels zien die claimen drogers met korting te verkopen. Let wel goed op en vergelijk de prijzen met elkaar want soms wordt prijs is verhoogd voordat er een korting aangehangen wordt.

Je kunt natuurlijk ook naar een fysieke winkel. Of denk eens aan een outlet of een winkel waar gerefurbished drogers worden aangeboden. Het is helemaal mooi als je nog een aantal jaar garantie kan krijgen op een opgeknapt apparaat.

Is een tweedehands droger wel voordelig?

Wees voorzichtig als je zoekt naar droger in de aanbieding. Soms komen er onverwacht veel kosten bij voor bezorging en installatie. Op die manier kunnen de totale kosten toch hoger dan verwacht uitpakken.

In de totale kosten van de droger moet je niet alleen rekening houden met bezorging en installatie, maar met nog veel meer. De belangrijkste aspecten van de totale kosten voor drogen zijn aanschafkosten, levensduur van de droger, onderhoud, reparatie, en kosten voor het gebruik van energie.

 

goedkope droger

 

Een B-merk droger lijkt in eerste instantie goedkoop maar als je de prijs per jaar berekent door de aanschafkosten te delen door de verwachte levensduur dan kom je misschien toch best duur uit. Vaak kan je beter kiezen voor een topkwaliteit droger in de aanbieding. Die gaat waarschijnlijk namelijk een stuk langer mee.

Ook onderhoud en reparatie kunnen een grote kostenpost zijn bij apparaten van mindere kwaliteit.  

Om te weten hoeveel je droger je in totaal gaat kosten moet je ook weten hoeveel geld je kwijt zal zijn aan onderhoud en reparatie. Dit is lastig te voorspellen. In de regel is het zo dat een tweedehands droger meer onderhoud nodig heeft en sneller stuk gaat.

Vergeet bij het berekenen van je totale waskosten geen rekening te houden met het verbruik van energie, water en wasmiddel. Deze kosten kunnen enorm oplopen bij een tweedehands droger omdat een tweedehands droger vaak minder energiezuinig is. In de illustratie van Milieu Centraal is dat goed terug te zien. 

 

goedkope droger

 

Tweedehands droger: waarom goedkoop duurkoop is

Je kent het spreekwoord vast wel: goedkoop is duurkoop. Dit spreekwoord is enorm relevant voor drogers. Een groot deel van de kosten zitten namelijk niet in de aankoop van de droger, maar juist in de gebruiksfase door onderhoud, reparatie en het gebruik

Daarom is het kopen van een tweedehands droger op lange termijn bijna altijd minder voordelig dan wanneer je in eerste instantie iets meer aan een droger uitgeeft. Houd dus rekening met de lange termijn als je investeert in een nieuwe droger.

Kies daarom voor een Bundles abonnement! Daarmee heb je een zuinige droger van topkwaliteit. Je betaald maandelijks, geen hoge aanschafkosten dus. Wij geloven in de kwaliteit van onze drogers. De kosten voor reparatie en onderhoud zijn daarom voor ons.

Een Bundles abonnement

Een Bundles abonnement is vergelijkbaar met een droger huren en een wasmachine huren, maar dan beter. Huren is vaak duur en je sluit een contract af voor minimaal 1 jaar. We besloten dat dit beter kan. Onze abonnementen verschillen op de volgende punten:

  • Een abonnement bij Bundles is goedkoper. We werken samen met Miele en kunnen de drogers voordelig aanschaffen. Miele drogers gaan enorm lang mee. Omdat wij de apparaten lang kunnen gebruiken zijn de maandelijkse kosten voor jou laag.
  • In tegenstelling tot veel huurcontracten zit je bij Bundles nergens aan vast! Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Als je dat doet geven wij het apparaat een opknapbeurt en plaatsen het bij een nieuwe klant.
  • Een Bundles abonnement is duurzaam. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties. Daardoor gaan de drogers nog langer mee. Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar of te recyclen. Ook hebben de drogers het energielabel A+++.
  • Je geniet van de beste service. We bezorgen en plaatsen de droger gratis. Binnen 3 dagen nemen we contact op voor het maken van een afspraak. Je oude droger? Die nemen we kosteloos mee. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

Hoe het werkt

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk. We hebben de stappen hieronder op een rij gezet:

  1. Kies het abonnement dat bij jou past
  2. Bezorging en installatie: Binnen 3 dagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in.
  3. Betaal maandelijks
  4. Ervaar de beste service en probeer eens een wasmachine huren
Bekijk Miele drogers