Kies hét alternatief voor Nespresso Professional. Ruil de Nespresso pro capsules & Zenius, Gemini of Aguila machine in!

Echt goede koffie van verse bonen uit een steengoed apparaat zonder investering! Bekijk het CoffeeBundles aanbod

Onze koffiemissie: ruil de cups in!

Wij bieden een alternatief voor zakelijke Nespresso-machines.

✓ Duurzame kwaliteitsmachines die goed onderhouden worden en lang meegaan.
✓ Verse bonen i.p.v. afval en matige koffie door single-serve cups van plastic en aluminium.
✓ FairChain koffie en daarmee werkgelegenheid in koffielanden.
✓ De prijs van een cupje voor een kop verse koffie van topkwaliteit.

 

Kies duurzaam
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het voordeligste abonnement.

Stap 2: Als je vóór 15u bestelt kun je de volgende dag al de Siemens EQ6 ontvangen, inclusief welkomstpakket met vier verschillende koffiesmaken, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Stap 3: Zet het apparaat neer en volg de installatie-instructies in het welkomstpakket (+/- 5 minuten).

Stap 4: Ontvang je favoriete koffiebonen steeds voordat je voorraad op is. Net als met Nespresso cups betaal je per kop koffie, je betaalt achteraf voor het aantal gedronken koppen of kopjes.

Zo werkt het

Bestel nu

Verse Specialty bonenkoffie van Moyee ♡ Siemens EQ6 Volautomaat Espressomachine

  • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 2,5 kop koffie per dag
  • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 4 kop koffie per dag
  • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie, vanaf gemiddeld 10 kop koffie per dag
Bekijk abonnementen
Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups

Hét alternatief voor Nespresso zakelijk, kies voor een lekkere en gemakkelijke B2B oplossing!

Veel zakelijke gebruikers kiezen tegenwoordig voor het gemak van Nespresso Cups of een illy iperespresso machine. Wij vinden dat het zonde is dat steeds meer werknemers worden blootgesteld aan slechte kwaliteit koffie terwijl werkgevers te veel betalen. Natuurlijk is het makkelijk om als startend bedrijf te kiezen om te betalen per cupje en niet direct een volautomatische espressomachine aan te schaffen, maar wij brengen graag de alternatieven onder de aandacht!

Aanvullend blijkt dat met vaak niet tevreden is over de klantenservice van Nespresso. Op Trustpilot beoordeelt 42% van de respondenten Nespresso als ‘zeer slecht’. Goed, genoeg afgegeven over Nespresso professional. Laten we ons alternatief presenteren!

Nespresso Zenius Koffiemachine

Je kunt de Nespresso Zenius kopen vanaf € 398,- op de website van Nespresso. De Zenius machine is de lichtste in de serie zakelijke machines bestaande uit de Nespresso Zenius koffiemachine, de Nespresso Gemini koffiemachine en Nespresso Aguila koffiemachines. In de professionele Nespresso machines gaan Nespresso Pro Capsules. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers, waaronder Nespresso, voor ongeveer 50 cent per stuk. Wil jij een Nespresso Zenius kopen? Wij hopen dat je eerst ons koffieabonnement met een volautomatische Siemens koffiezetapparaat wilt overwegen!

Nespresso Zenius koffiemachine

Nespresso Gemini Koffiemachine

De Nespresso Gemini 200 serie is verkrijgbaar in een aantal modellen, Gemini CS200, CS220, CS203 en CS223. De Gemini serie is geschikt voor bedrijven vanaf rond de 10 personen. Het apparaat heeft een twee mondstukken waardoor twee kopjes tegelijk gezet kunnen worden. De Nespresso Gemini 220 kan ‘zelfs’ 2 melkzettingen tegelijk zetten. De Gemini heeft namelijk, net als ons Siemens koffiezetapparaat, een geïntegreerd melksysteem. In vergelijking met Nespresso machines voor thuis is dit anders, omdat de Nespresso machines voor thuis namelijk koffiezetapparaten met melkhouder zijn. De prijs van de Nespresso Gemini serie is extreem hoog te noemen. De apparaten zijn beschikbaar vanaf ongeveer € 2.500,-. Dit is best veel voor een koffiemachine op kantoor.

Hierbij een overzicht van de Nespresso Gemini prijzen:

  • Nespresso Gemini CS200 Professional Koffiemachine prijs: ± € 2.000,-
  • Nespresso Gemini CS220 Professional Koffiemachine prijs: ± € 2.500,-
  • Nespresso Gemini CS203 Professional Koffiemachine prijs: ± € 2.600,-
  • Nespresso Gemini CS223 Professional Koffiemachine prijs: ± € 2.750,-

Wil jij een Nespresso Gemini kopen? Wij hopen dat je eerst ons koffieabonnement met een volautomatische Siemens koffiezetapparaat wilt overwegen!

Nespresso Gemini koffiemachine

Nespresso Aguila Koffiemachine

Je kunt de Nespresso Aguila kopen op de website van Nespresso. De Aguila machine is zwaarder in de serie zakelijke machines bestaande uit de Nespresso Zenius koffiemachine, de Nespresso Gemini koffiemachine en Nespresso Aguila koffiemachines. Ook in de Aguila machine gaan dure Nespresso Pro Capsules van ongeveer 50 cent per stuk. Wil jij een Nespresso Aguila kopen? Wij hopen dat je eerst ons koffieabonnement met een volautomatische Siemens koffiezetapparaat wilt overwegen! Daarbij kan het Siemens apparaat ook heet water maken, waardoor het een koffie- en theeapparaat is.

Nespresso Aguila koffiemachine

Hierbij een overzicht van de Nespresso Pro Capsules:

  • Nespresso Zenius capsules prijs: ± € 50 cent
  • Nespresso Gemini capsules prijs: ± € 50 – 75 cent
  • Nespresso Aguila capsules prijs: ± € 50 – 75cent

Nespresso Pro Capsules

Nestlé was jaren de enige die koffie in cups verkocht. De Nespresso-capsules bestaan uit aluminium en vormen een zware belasting voor het milieu. Nespresso Pro Capsules zijn bedoeld voor de professionele apparaten zoals de Nespresso Zenius koffiemachine, de Nespresso Gemini koffiemachine en Nespresso Aguila koffiemachines.

Met zijn patent op de Nespresso Koffiecups en Nespresso Koffiemachine genoot Nespresso jaren een monopoliepositie. Toen het Europese octrooi in 2012 verviel begonnen meer dan 200 bedrijven vergelijkbare Nespresso cups te maken. Al bestaan er tal van goedkopere capsules, Nespresso blijft met 11 procent marktleider.

Nespresso Professional Capsules

De aluminium capsules van Nespresso bestaan ongeveer uit 6 gram koffie en 3 gram aluminiumverpakking. Je kan ze een keer gebruiken, daarna belanden ze in de vuilnisbak of in de recyclezak.

Het mineraal bauxiet bevat het hoogste percentage aluminiumerts. Ruim twintig landen ontginnen het. De resten daarvan veroorzaken rode modder met een hoge zuurtegraad en die is schadelijk voor de natuur. Hij kan hele gebieden ongeschikt maken voor landbouw en het grondwater vervuilen met metalen, tenzij je de grond afschraapt.

Het alternatief voor de Nespresso Zenius en Gemini: het Bundles koffieabonnement

Door samen te werken met Moyee kunnen we een aantrekkelijker alternatief bieden voor BigCoffee-bedrijven met hun enorme marketingbudgetten. We combineren de kwaliteit van een steengoede fabrikant van apparaten, een duurzame leverancier van koffie en onze slimme technologie tot een duurzaam en lekker abonnement.

Volgens de principes van de circulaire economie blijft Siemens tijdens de totale levensduur verantwoordelijk voor het koffiezetapparaat. Dat betekent dat we door efficiënt onderhoud, reparatie, refurbishment, remanufacturing en recycling meer waarde uit de apparaten halen.

Moyee produceert radically good coffee volgens de ‘FairChain’ principes. Dat betekent dat ze de koffie niet alleen verbouwen in Ethiopië, maar dat ze daar ook de bonen branden en verpakken. Daardoor ontstaat werkgelegenheid, kennis en winst. En dat is nodig!

Door het apparaat aan te sluiten op het internet zorgt Bundles dat het beste kopje koffie voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Zo kunnen we bijvoorbeeld meten hoeveel kopjes koffie je drinkt en weten we precies wanneer we de volgende lading koffie moeten verzenden zodat je altijd verse bonen in huis hebt.

Dus: topkwaliteit én FairChain koffie, altijd koffie in huis via automatische bezorging door je brievenbus, een Siemens volautomaat espressomachine, volledige onderhouds- en prestatiegarantie, geen investering én impact door een bijdrage aan de welvaart in Ethiopië en een afvalvrije circulaire wereld. En dat voor dezelfde prijs als de goedkoopste Nespresso-cup!

 

Nespresso Professional - alternatief voor Nespresso Cups
Het CoffeeBundles abonnement als alternatief voor Nespresso Zakelijk

 

Nespresso voor thuis

Nespresso koffiemachines worden ook vaak bij mensen thuis gebruikt. Deze koffiemachines zijn anders, dan de machine die worden gebruikt voor professionele Nespresso koffiemachines. Ook de cups zijn anders voor Nespresso koffiemachines voor thuis.
Het Bundles abonnement is ook een goed alternatief voor privé gebruik van Nespresso.

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf