De beste Miele wasmachine in een abonnement

Zuinig en zorgeloos wassen vanaf EUR 14,95- per maand Bekijk abonnementen
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste service

Miele wasmachine

Miele is één van de bekendste producenten van huishoudelijke apparatuur. Het van origine Duitse bedrijf heeft (terecht) het imago van kwalitatief en onverslijtbaar. De Miele wasmachine is één van de meest gewaardeerde producten.

Miele is bekend van de slogan ‘er is geen betere’ of ‘immer besser’. Helaas staan de Miele wasmachines ook bekend als duurder dan gemiddeld. Bundles wil niets liever dan de kwaliteit van een Miele wasmachine toegankelijk maken. Iedereen moet kunnen profiteren van de beste wasmachine. Wij maken kwaliteit toegankelijk door de Miele wasmachine WKG 120 WCS aan te bieden in een abonnement.

 

Miele wasmachine

 

In dit artikel vertellen we waarom we kiezen voor Miele wasmachines, waarom een Miele wasmachine bijdraagt aan het tegengaan van verspilling en wat het Bundles concept inhoudt.

Miele wasmachines staan garant voor kwaliteit en innovatie

Waarom is het belangrijk dat iedereen Miele wasmachines gaat gebruiken? Omdat de wereld schoner moet en omdat we met zijn alle minder moeten ‘verspillen’. We gooien per jaar meer dan 1 miljoen grote witgoedapparaten weg, we spoelen 2.000 liter schoon drinkwater weg, we verspillen 150 kWh per huishouden en we verspreiden meer dan 150 miljoen liter chemicaliën.

 

Miele wasmachine milieu

 

Waarom kunnen we verspilling aanpakken als meer mensen een Miele wasmachine of droger gaan gebruiken? Miele wasmachines staan garant voor kwaliteit. Dat betekent dat ze lang meegaan, zuinig in gebruik zijn en goed geschikt zijn om hergebruikt te worden.

Het begint allemaal bij het ontwerp en de productie. Miele ontwerpt wasmachines die lang meegaan en onverslijtbaar zijn. Ze kiezen voor topkwaliteit materialen en vakkundige productie in Duitsland. Hierdoor zijn de Miele wasmachines duurder dan andere merken. Maar gezien de lange levensduur is het de investering meer dan waard als het binnen de mogelijkheden past natuurlijk.

Door het beste design, vakkundige productie en topkwaliteit materialen is de Miele wasmachine zuinig in gebruik. Door een energie-efficiënte motor en slimme wasprogramma’s verbruikt de Miele wasmachine minder energie, water en wasmiddel.

Meer weten? Bekijk onze Miele wasmachines!

 

Miele wasmachine reparatie

 

De Miele wasmachines gaan niet alleen lang mee, ze kunnen ook goed gerepareerd worden als er een mankement is en – ook heel belangrijk – de materialen kunnen goed worden hergebruikt als een wasmachine niet meer gemaakt kan worden. Een voorbeeld is het balansgewicht van de Miele wasmachine. Terwijl dit door veel fabrikanten wordt gemaakt van beton, gebruikt Miele gietijzer. In tegenstelling tot beton kan gietijzer 100% gerecycled en hergebruikt worden?

Miele wasmachine: de Miele WKG 120 WCS

De Miele WKG 120 WCS is een innovatieve wasmachine met een aantal belangrijke functies. Deze functies zorgen voor zowel gebruiksgemak als duurzaamheid. Een paar belangrijke kenmerken die centraal staan in onze keuze voor de WKG 120 WCS zijn het energielabel A+++, het TwinDos automatische wasmiddeldosering systeem en de Thermo-SoftCare-trommel. Belangrijke factoren die zorgen dat de Miele wasmachine erg zuinig is zijn de EcoFeedback Functie, de beladingsherkenning en de lage temperatuur programma’s. En dan hebben we het nog niet eens over de 23 verschillende vlekkenfuncties en de Capdosing.

 

wasmachine-huren-bundles-energielabel

 

Laten we beginnen met één van onze favorieten, het automatische wasmiddeldosering systeem TwinDos. Eén van de belangrijkste oorzaken van zowel milieuvervuiling als schade aan wasmachines is het gebruik van te veel wasmiddel. Bovendien is het niet prettig als er zeepresten achterblijven in de gewassen kleding. Door het TwinDos systeem wordt dit voorkomen! TwinDos doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment moment in het wasproces. Een kind kan de was doen!

 

 

Ook de Thermo-SoftCare-trommel is een belangrijk voordeel van de Miele WKG 120 WCS. De honingraatstructuur van de trommel zorgt voor een dun laagje water rondom de trommel waardoor kleding minder snel slijt. Het is mogelijk om de trommel aan het eind van het wasproces te verwarmen waardoor je kleding minder kreukt en strijken makkelijker wordt.

 

 

Een mooie duurzame functie van Miele wasmachines is de beladingsherkenning. Omdat de machine herkent hoeveel van de beladingscapaciteit gebruik wordt – oftewel hoeveel kleren in de wasmachine zitten – zorgt het apparaat dat het wasprogramma hierop wordt afgestemd. Zo wordt nooit te veel energie gebruikt en wasmiddel gedoseerd.

Een andere zuinige functie is de mogelijkheid om lage temperatuur programma’s te draaien en toch je kleren te reinigen. Deze programma’s zijn geschikt voor licht vervuilde kleding. De EcoFeedback tool geeft je precies inzicht in je energie- en waterverbruik voor start van het wasprogramma (prognose) en na afloop. Zo zie je precies wat het verschil is qua verbruik tussen de verschillende wasprogramma’s.

Bekijk meer specificaties van de Miele Wasmachine WKG 120 WCS

Een Miele wasmachine met het slimme van Bundles

Een Miele wasmachine is dus duurzaam omdat die lang meegaat, zuinig is in gebruik en omdat de materialen goed kunnen worden hergebruikt. Perfect dus! Helaas gebruikt niet iedereen een Miele apparaat of witgoed van een vergelijkbare kwaliteit. Sterker nog, er worden steeds meer apparaten verkocht die snel kapot gaan, niet efficiënt in gebruik zijn en slecht kunnen worden hergebruikt. ‘Wegwerpapparaten’ noemen we dit.

 

Miele wasmachine

 

Deze trend willen wij met Bundles een halt toeroepen. Om dat te realiseren willen we kwaliteit voor iedereen beschikbaar maken. Hoe doen we dat? In de eerste plaats door de grootste drempel weg te nemen: de aanschafprijs. Daarom bieden wij de beste Miele wasmachines aan in een abonnementsmodel. Dat betekent dat jij een Miele wasmachine thuis krijgt zonder deze te hoeven kopen. Wij zorgen dat het apparaat werkt en – indien nodig – onderhouden en gerepareerd wordt terwijl jij profiteert van een vlekkeloze service.

In plaats van een wasmachine te kopen betaal je per maand een vergoeding voor het gebruik van het apparaat. Wij zorgen dat het apparaat extra lang meegaat. Af en toe zullen we jou vragen om klein onderhoud uit te voeren, bijvoorbeeld het filter schoonmaken of een hete was draaien om alles even goed schoon te maken. Gaat de wasmachine kapot? Dan komen wij langs om het apparaat te repareren. Zo zorgen we dat het maximale uit de apparaten wordt gehaald. Kosten effectief en goed voor het milieu. Samen wassen we de wereld een stukje schoner.

 

Miele wasmachine wassen

 

Hoe het kan dat we precies weten hoe het apparaat functioneert en wanneer welke actie uitgevoerd moet worden? We koppelen de wasmachine aan het internet zodat we het apparaat continu kunnen monitoren. Onze slimme algoritmes zien of alles nog volledig naar behoren functioneert of dat er iets vervangen moet worden. Ook herkennen we mogelijkheden om zuiniger en efficiënter te wassen op basis van jouw gegevens. Wij houden je hier natuurlijk van op de hoogte als je dat leuk vindt!

Het Bundles concept in de praktijk

Dat klinkt leuk, maar wat betekent het precies voor jou als je een abonnement afsluit? Een Bundles wasabonnement werkt heel simpel. Dit zijn de stappen die je doorloopt.

  1. Kies de juiste wasmachine
  2. Sluit het abonnement online af en plan een bezorgdatum in
  3. Je betaalt maandelijks op basis van het gebruik van de afgelopen maand
  4. Je ontvangt een vlekkeloze service, voor vragen en tips ben je bij ons aan het juiste adres

 

Miele wasmachine gebruiken

 

De vergoeding bestaat uit een vaste component en een gebruikscomponent. Vaste kosten starten bij EUR 14,95 en de verbruiksvergoeding is EUR 0,40.

Rekenvoorbeeld

Je hebt 20 keer gewassen in een bepaalde maand

Het vaste maandbedrag is EUR 14,95,-

De gebruiksvergoeding is 12 x EUR 0,40 = EUR 4,80

De totale abonnementskosten zijn EUR 19,75

Mocht je het contract onverhoopt willen beëindigen dan is dat geen probleem. Wij geloven namelijk niet in contacten waar je jaren aan vast zit. Als je bijvoorbeeld gaat samenwonen met je partner of gaat verhuizen naar het buitenland is het logisch dat je het contract wilt opzeggen. Dat kan dan ook. Als je het contract opzegt vragen we alleen een bijdrage van EUR 89,- voor het verhuizen en herplaatsen van het apparaat.

 

Miele wasmachine de beste

Slimme kwaliteit voor een circulaire economie

Wij geloven in een wereld waarin iedereen de beste apparaten gebruikt en apparaten kunnen worden hergebruikt. Wij denken dat Bundles wasabonnementen een eerste stap zijn in de goede richting. Het zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot apparaten die prettig en zuinig in gebruik zijn en tegelijkertijd wordt de milieu-impact sterk beperkt.

Op deze manier gaan wij verspilling tegen en stimuleren we producenten om spullen te maken die lang meegaan. Door apparaten te verbinden met internet monitoren wij de prestaties en leren wij over het apparaat. Deze informatie is nuttig voor ons, voor de gebruiker en voor de fabrikant. Samen zorgen we voor betere apparaten, minder afval en een schonere wereld!

Bekijk abonnementen

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
339 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Riet Van der Sta / 02-09-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie | Bundels krijgt van mij een 10.