Huur een Miele wasdroger van topkwaliteit!

Bij Bundles huur je heel voordelig een Miele wasdroger in de vorm van een abonnement Bekijk abonnementen

Miele wasdroger

Miele staat bekend om topkwaliteit huishoudelijke apparaten. Vooral omdat ze robuuste apparaten maken – zoals wasdrogers – die lang meegaan. De Miele wasdrogers sluiten volledig aan bij dit beeld.

Miele is bekend van de slogan ‘er is geen betere’ of ‘immer besser’. Helaas staan de Miele wasdrogers ook bekend als duurder dan gemiddeld. Bundles wil niets liever dan de kwaliteit van een Miele wasdroger toegankelijk maken. Iedereen moet kunnen profiteren van de beste wasdroger. Wij maken kwaliteit toegankelijk door de Miele wasdroger TKG 840 WP aan te bieden in een abonnement.

In dit artikel vertellen we waarom we kiezen voor Miele wasdrogers, waarom een Miele wasdroger bijdraagt aan het tegengaan van verspilling en wat het Bundles concept inhoudt.

 

Miele wasdroger recyclen

 

Miele wasdrogers staan garant voor kwaliteit en innovatie

Door Miele wasdrogers te gebruiken kunnen we de wereld met zijn allen schoner maken. We gooien per jaar meer dan 1 miljoen grote witgoedapparaten weg en we verspillen gemiddeld 150 kWh per huishouden.

De reden dat we met Miele wasdrogers en ook wasmachines verspilling tegen kunnen gaan is dat Miele wasdrogers garant staan voor kwaliteit. Dat betekent dat ze lang meegaan, zuinig in gebruik zijn en goed geschikt zijn om hergebruikt te worden.

Het begint allemaal bij het ontwerp en de productie. Miele ontwerpt wasdrogers die lang meegaan en onverslijtbaar zijn. Ze kiezen voor topkwaliteit materialen en vakkundige productie in Duitsland. Hierdoor zijn de Miele wasdrogers duurder dan andere merken. Maar gezien de lange levensduur is het de investering meer dan waard als het binnen de mogelijkheden past natuurlijk.

 

Miele wasdroger

 

Door het beste design, vakkundige productie en topkwaliteit materialen is de Miele wasdroger zuinig in gebruik. Door een energie-efficiënte motor en slimme droogprogramma’s verbruikt de droger minder energie.

De Miele wasdrogers gaan niet alleen lang mee, ze kunnen ook goed gerepareerd worden als er een mankement is en – ook heel belangrijk – de materialen kunnen goed worden hergebruikt als een wasdroger niet meer gemaakt kan worden.

Dit doen we voor wasdrogers en wasmachines. Een voorbeeld is het balansgewicht van de Miele wasdroger. Terwijl dit door veel fabrikanten wordt gemaakt van beton, gebruikt Miele gietijzer. In tegenstelling tot beton kan gietijzer 100% gerecycled en hergebruikt worden.

 

Bekijk abonnementen

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
322 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Frederik / 30-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Everything's perfect, thx.
Wiim / 20-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie, met betekenis!
sandra / 19-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview ster

Helemaal top
Anneke / 19-03-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ga zo door een super concept..
ibrahim / 22-02-2019 Drogen, Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

super bedrijf geweldig