Goedkope Warmtepompdroger & Goedkope Wasdroger: nu in een Bundles abonnement!

Goedkope warmtepompdroger vanaf € 16,95 p/m. Bespaar meer dan € 50,- energiekosten per jaar. Bekijk warmtepompdroger
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste service

Goedkope wasdroger: Miele!?

Je kunt nu de beste kwaliteit gebruiken voor een kleine prijs. Ben je op zoek naar een goedkope warmtepompdroger? Bekijk dan eens onze abonnementen.

Met een Bundles abonnement gebruik je de beste apparaten zonder dat je ze hoeft te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag – vanaf 16,95 per maand – en je bespaart direct energiekosten. Die besparing kan oplopen tot wel € 50,- per jaar.

Bekijk Miele droger
Wasdroger aanbieding

De beste prijs

Goedkope warmtepompdroger kopen? Je hoeft geen grote investering te doen en je profiteert wel direct van een lage energierekening.

Bovendien hoef je geen rekening te houden met reparatie en onderhoud want dat regelen wij voor je. Bevalt het je niet? Dan kan je het abonnement elke maand opzeggen of je kunt het apparaat alsnog van ons kopen tegen de dagwaarde.

Bekijk de prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic warmtepompdroger vanaf 16,95 of de Miele T1 vanaf 19,95.

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen de oude warmtepompdroger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Geniet van de beste service

Ken je dat? Je koopt een goedkope warmtepompdroger en vervolgens heb je allerlei problemen. Je was komt nat uit de warmtepompdroger, hij maakt veel geluid en je hebt een hoge energie rekening.

Als je een monteur laat komen betaal je hoge voorrijkosten en moet je de hele dag thuis blijven. Nu niet meer! Met een Bundles abonnement ben je verzekerd van een werkend apparaat en een lage energierekening.

Bekijk beoordelingen
Wasmachine huren Leeuwarden

Goedkope wasdroger? Wist je dat je een warmtepompdroger gezocht? Goedkoop is duurkoop!

Ben je toe aan een nieuwe warmtepompdroger, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Ben je op zoek naar een goedkope wasdrogergoedkope wasmachinewasmachine aanbieding of een wasdroger aanbieding?

Een warmtepompdroger op marktplaats zoeken is een optie. Maar een goedkope wasdroger kan ook voor problemen zorgen! Met een beetje geluk heb je voor een goede prijs een goed werkend apparaat. Het risico is dat je niet weet hoe lang het apparaat nog meegaat. Heeft de vorige eigenaar er wel goed voor gezorgd?

 

goedkope droger

 

Je kunt natuurlijk ook online zoeken naar een warmtepompdroger aanbieding. Je zult waarschijnlijk tal van aanbiedingen van webwinkels zien die claimen warmtepompdrogers met korting te verkopen. Let wel goed op en vergelijk de prijzen met elkaar want soms wordt prijs is verhoogd voordat er een korting aangehangen wordt.

Je kunt natuurlijk ook naar een fysieke winkel. Of denk eens aan een outlet of een winkel waar gerefurbished warmtepompdrogers worden aangeboden. Het is helemaal mooi als je nog een aantal jaar garantie kan krijgen op een opgeknapt apparaat.

Is een goedkope warmtepompdroger wel voordelig?

Wees voorzichtig als je zoekt naar warmtepompdroger in de aanbieding. Soms komen er onverwacht veel kosten bij voor bezorging en installatie. Op die manier kunnen de totale kosten toch hoger dan verwacht uitpakken.

In de totale kosten van de warmtepompdroger moet je niet alleen rekening houden met bezorging en installatie, maar met nog veel meer. De belangrijkste aspecten van de totale kosten voor drogen zijn aanschafkosten, levensduur van de warmtepompdroger, onderhoud, reparatie, en kosten voor het gebruik van energie.

 

goedkope droger

 

Een B-merk warmtepompdroger lijkt in eerste instantie goedkoop maar als je de prijs per jaar berekent door de aanschafkosten te delen door de verwachte levensduur dan kom je misschien toch best duur uit. Vaak kan je beter kiezen voor een topkwaliteit warmtepompdroger in de aanbieding. Die gaat waarschijnlijk namelijk een stuk langer mee.

Ook onderhoud en reparatie kunnen een grote kostenpost zijn bij apparaten van mindere kwaliteit.  

Om te weten hoeveel je warmtepompdroger je in totaal gaat kosten moet je ook weten hoeveel geld je kwijt zal zijn aan onderhoud en reparatie. Dit is lastig te voorspellen. In de regel is het zo dat een goedkope warmtepompdroger meer onderhoud nodig heeft en sneller stuk gaat.

Vergeet bij het berekenen van je totale waskosten geen rekening te houden met het verbruik van energie, water en wasmiddel. Deze kosten kunnen enorm oplopen bij een goedkope warmtepompdroger omdat goedkope warmtepompdroger vaak minder energiezuinig zijn. In de illustratie van Milieu Centraal is dat goed terug te zien. 

 

goedkope droger

 

Warmtepompdroger: waarom goedkoop duurkoop is

Je kent het spreekwoord vast wel: goedkoop is duurkoop. Dit spreekwoord is enorm relevant voor warmtepompdrogers. Een groot deel van de kosten zitten namelijk niet in de aankoop van de warmtepompdroger, maar juist in de gebruiksfase door onderhoud, reparatie en het gebruik

Daarom is het kopen van een goedkope warmtepompdroger op lange termijn bijna altijd minder voordelig dan wanneer je in eerste instantie iets meer aan een warmtepompdroger uitgeeft. Houd dus rekening met de lange termijn als je investeert in een nieuwe warmtepompdroger.

Kies daarom voor een Bundles abonnement! Daarmee heb je een zuinige warmtepompdroger van topkwaliteit. Je betaald maandelijks, geen hoge aanschafkosten dus. Wij geloven in de kwaliteit van onze warmtepompdrogers. De kosten voor reparatie en onderhoud zijn daarom voor ons.

Een Bundles abonnement

Een Bundles abonnement is vergelijkbaar met een droger huren en een wasmachine huren, maar dan beter. Huren is vaak duur en je sluit een contract af voor minimaal 1 jaar. We besloten dat dit beter kan. Onze abonnementen verschillen op de volgende punten:

  • Een abonnement bij Bundles is goedkoper. We werken samen met Miele en kunnen de warmtepompdrogers voordelig aanschaffen. Miele warmtepompdrogers gaan enorm lang mee. Omdat wij de apparaten lang kunnen gebruiken zijn de maandelijkse kosten voor jou laag.
  • In tegenstelling tot veel huurcontracten zit je bij Bundles nergens aan vast! Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Als je dat doet geven wij het apparaat een opknapbeurt en plaatsen het bij een nieuwe klant.
  • Een Bundles abonnement is duurzaam. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties. Daardoor gaan de warmtepompdrogers nog langer mee. Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar of te recyclen. Ook hebben de warmtepompdrogers het energielabel A+++.
  • Je geniet van de beste service. We bezorgen en plaatsen de warmtepompdrogerdroger gratis. Binnen 3 dagen nemen we contact op voor het maken van een afspraak. Je oude warmtepompdroger? Die nemen we kosteloos mee. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

Hoe het werkt

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk. We hebben de stappen hieronder op een rij gezet:

  1. Kies het abonnement dat bij jou past
  2. Bezorging en installatie: Binnen 3 dagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in.
  3. Betaal maandelijks
  4. Ervaar de beste service en probeer eens een wasmachine huren
Bekijk warmtepompdroger

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf