Twee maanden gratis wassen met Club Staatsloterij

Profiteer van een mooie korting op een abonnement op een Miele wasmachine, droger of vaatwasser Bekijk abonnementen

De beste kwaliteit

Wij bieden de beste kwaliteit Miele apparaten in een abonnement. Het resultaat? Schone kleren en schone vaat en de meest comfortabele waservaring.

De wasmachines en drogers zijn stil in gebruik en zijn zo gemaakt dat slijtage aan je kleding wordt voorkomen. Uitgebreide programmakeuze zorgt dat je voor elke uitdaging de juiste oplossing hebt.

Bekijk onze apparaten
wasmachine huren

De beste prijs

Wij zijn meer dan 50% goedkoper dan andere verhuurders voor apparaten met een vergelijkbare aanschafprijs aanbieden!

Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit moet gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is.

Omdat je een zuinige wasmachine gebruikt worden je kosten voor energie, water en wasmiddel namelijk lager. Bovendien zit je niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

Bekijk prijzen
wasmachine, wasdroger, vaatwasser huren of leasen - een schone wereld

Hoe het werkt

Stap 1: Bestel je kortingsvoucher op Club Staatsloterij.

Stap 2: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor een maandelijks vast tarief of betaal per keer dat je hem gebruikt.

Stap 3: Gebruik de code op de kortingsvoucher in de winkelwagen na het aanvinken van ‘kortingscode’. Je betaalt nu alleen de borg. De eerste maand korting word direct verrekend, de volgende maand is ook gratis!

Stap 4: We plannen een gratis bezorging in en nemen je oude apparaat mee als je dat wilt. Bespaar energie kosten en geniet van de beste service.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden