Slapend impact maken met Koru

Waarom een abonnement beter is dan lease?

Met de keuze voor een SlaapBundles abonnement ga je verder dan wanneer je een boxspring least. Je bent niet duurder uit, maar je maakt wél impact met deze keuze. Je kiest namelijk voor het beste bed, waarmee wij jou een goede slaap gaan leveren. De ingebouwde Buddy bewaakt de kwaliteit van het bed, om zo geen loze belofte te willen doen. Je hebt bij een SlaapBundles abonnement dan ook eindeloze garantie. En als jij dat wilt, kunnen wij jou – dankzij die Buddy – ook gerichte slaapadviezen geven.

Bekijk hieronder direct de verschillende abonnementskeuzes of lees verder voor meer informatie over Koru.

Onze abonnementen

Kwaliteit staat voorop

Je zoekt vooral een nieuw bed omdat je goed wilt slapen. Met een boxspring en matras van Koru wordt er een bed bij je thuis geleverd, waarin meer dan een 60 jaar aan ervaring is verwerkt. Een bed dat samengesteld is uit de beste materialen, om jou elke morgen uitgerust te laten opstaan.

Circulair en modulair

Samen met Koru stellen wij jou het eerste bed voor, dat is opgebouwd zonder lijm, zonder nietjes, en zonder schuim. Een bed dat aan het eind van het abonnement teruggaat naar de fabriek, waarbij er niets meer weggegooid wordt. Tussentijds aanpassen kán, omdat het bed zich voegt naar de maat van jóuw leven.  Leverbaar in 3 hardheden, en in vele maten en kleuren.

Wij geloven in goede slaap

Naast meer bewegen en goed eten is ook een goede slaap ongelooflijk belangrijk om goed te kunnen functioneren. Daarom heb je bij ons SlaapBundles abonnement ook oneindige garantie. En helpen wij je met 1-op-1 slaapadviezen. Afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden.  Wij willen je elke maand opnieuw bewijzen dat je met ons abonnement beter slaapt, dieper slaapt en frisser aan de dag begint.

Ook voor morgen

Koru is eigendom van een West-Europese familie. De 3e generatie, die nu aan het roer staat,  toont met dit nieuwe bed aan klaar te zijn voor de toekomst. Anders ontworpen, slimmer uitgewerkt, met een zeer mooi bed als resultaat.

Bekijk de mogelijkheden

Wil je ook slapend impact gaan maken met Koru? Het Koru bed kan bij ons op afspraak bewonderd worden in de showroom kamer in Waalwijk!

Bekijk hieronder de verschillende abonnementskeuzes.

Bekijk abonnementen