De beste afwasmachine leasen voor de laagste prijs!

Lease vanaf EUR 14,95 per maand een Miele afwasmachine en bespaar direct energie en water. Bekijk afwasmachine

Afwasmachine leasen: De beste Miele afwasmachine!

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Wil je een afwasmachine leasen? Wist je dat een afwasmachine leasen bij Bundles meer dan 50% goedkoper is dan afwasmachine verhuur bij andere partijen.

Waarom? Wij vinden dat top kwaliteit toegankelijk moet zijn voor iedereen. Want dat is leuker en voordeliger.

Jij gebruikt minder energie en water en bespaart daarom kosten. Bovendien zit je niet vast aan lange termijn contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

Bekijk afwasmachines
Wasmachine huren en leasen - Amsterdam - Eindhoven - Rotterdam - Den Haag - Groningen

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de afwasmachine die bij jou past. Kies voor vrijstaande afwasmachine vanaf  EUR 14,95 of een ingebouwde afwasmachine vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We bouwen je afwasmachine eventueel in en nemen je oude afwasmachine mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

Weet je hoe veel wasmachines, drogers en afwasmachines er per jaar in Nederland worden weggegooid? Meer dan 1 miljoen. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Afwasmachine leasen doe je heel voordelig met een Bundles abonnement

Een Miele vaatwasser huren is het meest voordelig bij Bundles. Een afwasmachine leasen bij Bundles doe je in de vorm van een abonnement. Je hebt bij ons al een vrijstaande afwasmachine vanaf EUR 14,95 p/m en een ingebouwde afwasmachine vanaf EUR 14,95 p/m. Miele afwasmachines zijn van de beste kwaliteit! Je vaatwas wordt altijd goed schoon en jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Miele afwasmachines gaan veel langer mee dan een gemiddelde afwasmachine. Gaat er toch iets mis? Dan komen wij hem maken!

Afwasmachine leasen

Is een afwasmachine leasen hetzelfde als een Bundles abonnement?

Nee. Er zijn een aantal verschillen. Bij Bundles hebben we kritisch gekeken naar de Nederlandse huurmarkt voor huishoudelijke apparaten. We besloten dat het beter kon. Er is een cultuur ontstaan waarbij we steeds vaker kiezen voor ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn goedkope apparaten die sneller stuk gaan. Op de korte termijn is dit aantrekkelijk omdat je geen grote investering hoeft te doen, maar op lange termijn geldt dit niet.

 

  • Een vaatwasabonnement is goedkoper dan het leasen van een afwasmachine. Dat komt omdat we samen met Miele én met jou zorgen dat de afwasmachines goed worden onderhouden zodat ze lang meegaan en de maandelijkse kosten laag zijn.
  • Je blijft flexibel. Dat betekent dat je het abonnement per maand kunt opzeggen. Ook bij ingebouwde afwasmachines. Je zit dus niet vast aan lange wurgcontracten.
  • Je kunt genieten van de beste service. Dat betekent geen onverwachte kosten of andere verwachtingen. Wij zorgen dat de afwasmachine vlekkeloos werkt.
  • Wist je dat je ontzettend duurzaam bezig bent als een afwasmachine gebruikt in een Bundles abonnement? Je gebruikt namelijk weinig energie en water en wij zorgen dat de afwasmachine lang mee gaat en niet op de afvalberg belandt.

 

Afwasmachine leasen

 

Waarom een afwasmachine leasen goedkoop kan zijn

Wil je gebruik maken van de beste kwaliteit, maar heb je geen zin om meer dan duizend euro te besteden aan een nieuwe afwasmachine? Het kopen van een goedkoop alternatief is natuurlijk een optie. Het nadeel is dat je niet weet hoe lang het duurt voor die kapot gaat en hoeveel het zal kosten om hem te repareren en voordat je hem kunt weggooien.

 

Bovendien kun je significant besparen op het gebruik van energie en water als je gebruik maakt van een kwaliteitsapparaat. De Miele afwasmachines die Bundles verhuurt hebben een minimaal waterverbruik van 6,5 liter per vaat en zijn 10% zuiniger dan afwasmachines met het hoogste energielabel.

 

Dus wil je wel besparen op energie- en waterverbruik, niet tegen onverwachte kosten aanlopen, maar geen grote investering doen? Een vaatwasser huren, wasmachine huren of droger huren bij Bundles is dan een prima idee!

Afwasmachine leasen

 

Een afwasmachine leasen: hoe het werkt

Het is heel makkelijk om een afwasmachine te leasen en ook om een vaatwasabonnement af te sluiten bij Bundles. Doorloop hiervoor de volgende stappen:

 

  1. Kies de afwasmachine die geschikt is voor jou. Wil je een ingebouwde afwasmachine of een vrijstaande afwasmachine?
  2. Sluit het abonnement af op de abonnementenpagina online af en plan een afspraak in met één van onze installateurs
  3. Je ontvangt maandelijks een factuur op basis van je abonnement en/of je gebruik
  4. Ontvang tips om beter gebruik te maken van de afwasmachine. Vragen? Je kunt altijd terecht bij onze Wassistente
Bekijk afwasmachine