De beste droger huren voor de laagste prijs!

Een Miele droger huren vanaf EUR 11,95 per maand. Bespaar direct op energie. Bekijk droger
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste service

De beste droger huren

Consumentenadviesprijs € 999,- (Miele Classic droger) / € 1.399,- (Miele T1)

Hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Beste geluidsarme en energiezuinige warmtepompsysteem

Minder strijken door de SteamFinish functie (alleen Miele T1)

Bekijk beoordelingen
Wasdroger aanbieding

De beste prijs

Goedkope droger huren? Wij zijn meer dan 50% goedkoper dan vergelijkbare drogers bij andere verhuurders.

Waarom? Omdat wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit moet gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is.

Omdat je een zuinige droger gebruikt bespaar je veel energiekosten. Bovendien zit je niet vast aan lange contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

 

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies het abonnement dat bij jou past. Kies voor de Miele Classic wasdroger of de Miele T1 Wasdroger

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We nemen de oude droger mee als je dat wilt.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op energie.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
wasmachine huren particulier

Droger huren bij Bundles

Droger huren? Dat kan super voordelig. Een droger huren bij Bundles doe je in de vorm van een abonnement. Je kunt bij ons al een Miele droger huren vanaf EUR 11,95 p/m. Onderhoud en reparatie zijn daarbij inbegrepen.

Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!  Bij Bundles maken we gebruik van Miele drogers. Deze drogers hebben het A+++ label en zijn super zuinig met stroom. Op dezelfde manier kan je een wasmachine huren bij Bundles.

Door een ruime keuze aan droogprogramma’s blijft jouw wasgoed ook nog eens langer mooi. Ook heeft de droger leuke extra’s. De ‘Steamfinish’ functie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je minder of niet hoeft te strijken.  Normaal gesproken is een Miele droger een flinke investering en dat is logisch. Je krijgt er een hoge kwaliteit en een lange levensduur voor terug. Toch is die investering niet voor iedereen een goede optie. Daar hebben we een oplossing voor! Tegen voordelige tarieven kun je nu een warmtepompdroger huren .

 

 

De verschillen tussen een droger huren en een Bundles abonnement 

Nee. Er zijn een aantal verschillen. Huren is vaak duur en je sluit een contract af voor minimaal 1 jaar. We besloten dat dit beter kan. Daarom kan je bij ons een droger huren in de vorm van een abonnement. Onze abonnementen verschillen met huren op de volgende punten:

  • Een abonnement bij Bundles is goedkoper dan een droger huren. We werken samen met Miele en kunnen de drogers voordelig aanschaffen. Miele drogers gaan enorm lang mee. Omdat wij de apparaten lang kunnen gebruiken zijn de maandelijkse kosten voor jou laag.
  • In tegenstelling tot veel huurcontracten zit je bij Bundles nergens aan vast! Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Als je dat doet geven wij het apparaat een opknapbeurt en plaatsen het bij een nieuwe klant.
  • Een Bundles abonnement is duurzaam. Wij zorgen voor onderhoud en reparaties. Daardoor gaan de drogers nog langer mee. Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar of te recyclen. Ook hebben de drogers het energielabel A+++.
  • Je geniet van de beste service. We bezorgen en plaatsen de droger gratis. Binnen 3 dagen nemen we contact op voor het maken van een afspraak. Je oude droger? Die nemen we kosteloos mee. Alleen als je dat wilt natuurlijk!

Op dit moment bieden we 3 soorten apparaten aan in een abonnement.

 

droger huren

 

 

Voordelig een droger huren doe je met een Bundles abonnement

Een Bundles abonnement is goedkoper dan huren. Een belangrijke reden hiervoor is onze samenwerking met Miele. Daardoor kunnen we drogers tegen voordelige prijzen aanschaffen.

Een ander voordeel is dat Miele drogers enorm lang mee gaan. Door de lange levensduur zijn de afschrijvingskosten per maand lager en de kosten voor het abonnement dus ook.

Een bijkomend voordeel is dat onze Miele drogers zuinig zijn. Ze hebben het energielabel A+++. drogers met dit label zijn gemiddeld 71,5% zuiniger dan een B-Label droger. In de illustratie van Milieu Centraal is deze mogelijkheid tot besparen duidelijk weergegeven. Let wel op, onze Miele drogers hebben een A+++ label en zijn dus zuiniger dan de droger in de illustratie.

 

droger huren
Illustratie van een mogelijke besparing door Milieu Centraal

Een Bundles droger huren is duurzaam

We zien dat Nederlanders steeds vaker kiezen voor ‘wegwerpapparaten’. Dit zijn apparaten met een lage aanschafwaarde. Helaas gaan deze apparaten vaak korter mee dan duurdere apparaten van goede kwaliteit.

Dit is enorm schadelijk voor het milieu. Door de productie van ‘wegwerpapparaten’ gebruiken we veel meer grondstoffen dan nodig. Omdat de apparaten sneller stuk gaan ontstaat er ook meer afval. Bij Bundles willen we daar iets aan doen.

We gebruiken daarom Miele drogers, deze gaan enorm lang mee. De apparaten zijn gebouwd met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur. Kapotte onderdelen kunnen makkelijk vervangen worden. Het is dus niet nodig om een droger weg te gooien omdat één onderdeel kapot is. De onderdelen worden gemaakt van duurzame materialen. Als wij iets niet kunnen maken brengen we het naar de Miele fabriek. Alle onderdelen die we niet meer kunnen gebruiken worden gerecycled.

Al onze apparatuur heeft het energielabel A+++. Dit is de hoogste energie-efficiëntieklasse. Met een Bundles droog abonnement verspil je dus niet onnodig energie.

 

droger huren

Droger huren met de beste service

Met een Bundles abonnement geniet je van de beste service. Na de bestelling nemen we binnen 3 dagen contact op. We komen de droger kosteloos brengen en installeren. Je oude droger? Die nemen we voor je mee. Alleen als je dit wilt natuurlijk. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

We verbinden de droger met het internet. Daardoor hebben we samen meer inzicht in het gebruik van de droger. We kunnen het apparaat beter onderhouden en reparaties vroegtijdig voorkomen. Ook geven we je tips om nog zuiniger en schoner te kunnen wassen en drogen.

 

wasdroger-huren-bundles-inzicht

 

Ten slotte is een droger huren bij Bundles super flexibel. Je kan het abonnement iedere maand opzeggen. Je betaald alleen een bijdrage aan de verhuiskosten van EUR 125,-.

Droger huren: Miele T1

Bij Bundles zijn we altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Wij vinden de Miele TKG 840 WP op dit moment de beste keuze als droger. We kijken daarmee naar de kwaliteit voor de gebruiker en de levensduur. Het is geen geheim dat Miele apparaten enorm lang mee gaan. De kwaliteit voor de gebruiker uit zich in wasgoed dat langer mooi blijft en een lagere energierekening.

droger huren

Droger huren: Hoe het werkt

Het afsluiten van een Bundles abonnement is heel makkelijk. We hebben de stappen hieronder op een rij gezet:

  1. Kies het abonnement dat bij jou past
  2. Bezorging en installatie: Binnen 3 dagen na je bestelling plannen we de gratis bezorging in.
  3. Betaal maandelijks
  4. Ervaar de beste service en probeer eens een wasmachine huren
Bekijk abonnementen

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf

Vragen?

Bel 085 401 19 08 of laat je nummer achter
dan nemen we contact met je op!