Twee maanden proefperiode
Maandelijks opzegbaar
Machine voordelig over te nemen
Met "Machine Only" en koopopties

Zo werkt CoffeeBundles

Het mooiste koffieabonnement
van Nederland!

1

Kies abonnement of koopoptie

Het unieke van CoffeeBundles: je betaalt per kop voor een top-volautomaat, volledig onderhoud én FairChain koffiebonen op de deurmat voordat je voorraad op is:

 • Classic: vanaf €32,25 p.m. (75 koppen à 43 cent)
  • meergebruik wordt steeds goedkoper
 • Luxe: vanaf €35,25 p.m. (75 koppen à 47 cent)
  • meergebruik wordt steeds goedkoper
 • Platinum: vanaf €44,25 p.m. (75 koppen à 59 cent)
  • meergebruik wordt steeds goedkoper
 • Extra: Classic Machine Only en Luxe Machine Only
  • voor resp. €19,95 en €23,95 per maand
Bekijk abonnementen en koopopties
2

Gratis snelle bezorging, supereenvoudige installatie

Bij je bestelling kun je aangeven wanneer je de Siemens EQ6 Plus of Siemens EQ700 Integral met welkomstpakket wilt ontvangen. Als je het abonnement vóór 15u bestelt, lukt levering de volgende dag. Bij een avondlevering verrekenen we een bezorgbijdrage van €5,-.

Geef je favoriete smaken door via de Bundles App, of ontvang de mix. Twee maanden per jaar kun je de minimale afname pauzeren.

Tenslotte is er altijd een proefperiode van twee maanden. Bevalt het niet, dan wordt de machine opgehaald en de borg teruggestort.

3

Lage prijs per kop koffie

Omdat wij het gebruik doorkrijgen (Classic: eens per maand van jou, Luxe: via de Bundles SmartPlug, Platinum:  via de Home Connect-interface van Siemens) kunnen we je altijd op tijd koffiebonen toesturen en je gebruik van de afgelopen maand in rekening brengen. De bonen ontvang je in kleine zakken zodat ze precies door je brievenbus passen én lekker vers blijven!

Je kunt op elk moment het apparaat overnemen tegen de dagwaarde. Daarbij heb je het voordeel van onze inkoopprijs. We hanteren een afschrijvingstermijn van 7 jaar, wat te maken heeft met ons circulaire business model.

Bekijk onze prijzen
4

Ervaar de beste service

Het abonnement voorziet in onderhoudsmiddelen; functioneert je machine niet meer naar behoren en kunnen we het telefonisch niet oplossen, dan wordt het omgeruild met een ander exemplaar (beide ook voor “Machine Only”). We helpen je om je favoriete smaak te ontdekken en je ontvangt tips over de lekkerste koffiebereidingen.

Koffie-als-een-service op de Bundles-manier:

 1. FairChain koffie gebrand & verpakt in land van oorsprong
 2. Samenwerking met sociale werkplaats Baanbrekers
 3. Duurzaam circulair abonnementsmodel
Wat onze klanten vinden
Moyee koffie: hét alternatief voor Nespresso cups

Opzeggen

Wij geloven in onze service en niet in lange verplichte contracten. Daarom mag je elke maand je abonnement opzeggen.
Bij ons koffieabonnement betaal je voor een hele goede kop koffie. Mocht het apparaat niet naar behoren functioneren dan komen we het de volgende dag
ophalen ter reparatie en vervangen met een ander apparaat. Daarvoor hoef je als klant niet extra te betalen, ook geen eigen risico.
Het defecte apparaat wordt gerepareerd, volledig schoongemaakt en weer ingezet bij een nieuwe gebruiker. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen
we een ‘verplaatsbijdrage’ van €50 in rekening voor het ophalen en opknappen van het apparaat, welke we verrekenen met de borg (€50,-).
Deze verplaatsbijdrage wordt niet in rekening gebracht als je binnen (minimaal en maximaal) twee maanden besluit je proefperiode
niet te verlengen, óf als je besluit het apparaat over te nemen, in welke gevallen de borg wordt teruggestort.