Zo werkt Koffie

Het mooiste koffieabonnement van Nederland!

1

Kies jouw abonnement

Het unieke van CoffeeBundles: voor een laag bedrag per kop koffie een top-volautomaat in huis, volledig onderhoud en altijd Premium FairChain koffiebonen op de deurmat voordat je voorraad op is.

 • De Kleine Genieter: 47 cent per kop koffie
  • vanaf gemiddeld 2,5 koppen per dag
 • De Liefhebber: 37 cent per kop koffie
  • vanaf gemiddeld 4 koppen per dag
 • De Grootgebruiker: 26 cent per kop koffie
  • vanaf gemiddeld 10 koppen per dag
Bekijk abonnementen
Siemens koffiezetapparaat EQ6 - Volautomatische espressomachine Siemens - Siemens koffiemachine - Bundles Moyee Coffee - Koffie abonnement apparaat
2

Gratis snelle bezorging, gemakkelijke zelf-installatie

Bij je bestelling kun je aangeven wanneer je de Siemens koffiemachine met welkomstpakket geleverd wilt krijgen. Als je het abonnement vóór 15u bestelt, wordt het – indien je dat wenst – de volgende dag bezorgd (ook op zaterdag). Bij een avondlevering brengen we een bezorgbijdrage van €5,- in rekening.

Ga genieten en geef je favoriete koffiesmaak of -smaken door via de Bundles App. Heb je geen voorkeur, dan blijven we je een standaard mix sturen. We zullen je tevens (flexibel) overzetten naar een ander abonnement als blijkt dat dat voordeliger is bij jouw gebruik.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat het best een stap is, bieden we standaard een – minimaal en maximaal – twee maanden durende proefperiode aan. Bevalt het niet, dan wordt de machine weer opgehaald bij je en de borg teruggestort.

3

Vaste lage prijs per kop koffie

Omdat wij het gebruik aflezen via de SmartPlug en de Bridge kunnen we je altijd op tijd koffiebonen toesturen en je gebruik van de afgelopen maand in rekening brengen. Dit belast je WiFi-netwerk niet, dus je hebt geen last van storingen of trager internet. De bonen ontvang je in kleine zakken zodat ze precies door je brievenbus passen én lekker vers blijven!

Je kunt op elk moment het apparaat overnemen tegen de dagwaarde. Daarbij heb je het voordeel van onze inkoopprijs. Wel hanteren we een relatief lange afschrijvingstermijn van 7 jaar, wat te maken heeft met ons circulaire business model.

Bekijk onze prijzen
4

Ervaar de beste service

Onderhoud en reparaties? Dat is allemaal inbegrepen. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken: het abonnement voorziet in (aanvulling van) onderhoudsmiddelen. Functioneert je machine niet meer, dan wordt het de volgende dag omgeruild met een nieuw exemplaar. We helpen je om je favoriete smaak te ontdekken en je ontvangt tips over de lekkerste koffiebereidingen!

Koffie-als-een-service op de Bundles-manier:

 1. Circulair abonnementsmodel
 2. FairChain koffie gebrand & verpakt in land van oorsprong
 3. Samenwerking met sociale werkplaats Baanbrekers
Wat onze klanten vinden
Koffie abonnement - hoe het werkt

Opzeggen

Wij geloven in onze service en niet in lange verplichte contracten. Daarom mag je elke maand je abonnement opzeggen.
Bij ons koffieabonnement betaal je voor een hele goede kop koffie. Mocht het apparaat niet naar behoren functioneren dan komen we het de volgende dag ophalen
ter reparatie en vervangen met een (altijd splinter)nieuw apparaat. Daarvoor hoef je als klant niet extra te betalen, ook geen eigen risico.
Het defecte apparaat wordt gerepareerd, volledig schoongemaakt en weer ingezet bij een nieuwe gebruiker. Als je binnen 5 jaar opzegt dan brengen
we een ‘verplaatsbijdrage’ van €50 in rekening voor het ophalen en opknappen van het apparaat, welke we verrekenen met de borg (€50,-).
Deze verplaatsbijdrage wordt niet in rekening gebracht als je binnen (minimaal en maximaal) twee maanden besluit je standaard proefperiode
niet te verlengen, óf als je besluit het apparaat over te nemen, waarbij uiteraard ook de betaalde borg wordt teruggestort.