Wij zijn blij dat jij ons hebt gevonden en trots op Deltawind als partner.

Net als Deltawind hebben wij twee doelen: tevreden klanten en een schonere wereld. Het concept

De beste kwaliteit

Wij bieden de beste kwaliteit Miele apparaten. Het resultaat? Schone kleren die langer mooi blijven en de meest comfortabele waservaring.

De wasmachines en drogers zijn stil in gebruik en zijn zo gemaakt dat slijtage aan je kleding wordt voorkomen. Uitgebreide programmakeuze zorgt dat je voor elke uitdaging de juiste oplossing hebt.

Apparaten
wasmachine, wasdroger, vaatwasser - huren of leasen - goedkope wasmachine

Een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gebruiken weinig energie, water en wasmiddel. Bovendien gaan ze twee keer langer mee dan gemiddeld. Dat scheelt.

De feiten
wasmachine, wasdroger, vaatwasser huren of leasen - een schone wereld

Een eerlijke prijs

Met een Bundles abonnement betaal je maandelijks, geen aanschafkosten dus

Omdat je zuinige apparaten gebruikt worden je kosten voor energie, water en wasmiddel lager. Bovendien zijn er nooit onverwachte kosten voor reparatie of onderhoud.

 

Abonnementen
Wasmachine huren Leeuwarden

Vlekkeloze service

Wij regelen alles! Van het plaatsen en onderhouden van de wasmachine, droger of vaatwasser tot het bezorgen van wasmiddel (indien gewenst).

Je ontvangt tips over schoner en zuiniger wassen en als je vragen hebt over een wasprogramma of hardnekkige vlek, dan kun je altijd even onze wassistente raadplegen.

Beoordelingen
Wasmachine huren Leeuwarden

De Bundles - Deltawind campagne

Terwijl Deltawind op volle toeren werkt aan een energietransitie aan de aanbodkant van de energiemarkt, streeft Bundles ernaar om te zorgen dat de vraag naar energie wordt beperkt en dat afval wordt voorkomen. Hoe? De circulaire economie!

Wij geloven in een wereld zonder wegwerpapparaten

Op dit moment gebruiken veel apparaten meer energie, water en wasmiddel dan nodig is. Slecht voor de portemonnee en voor het milieu, onnodige verspilling. Bovendien gaan apparaten veel korter mee dan technisch zou kunnen. De meeste apparaten worden gedowncycled als ze stuk zijn. Eeuwig zonde!

De circulaire Bundles Oplossing

Betalen voor gebruik in plaats van bezit. Dat is een belangrijk principe van de circulaire economie. Producenten worden daardoor gestimuleerd om apparaten te maken die lang meegaan en goed gerepareerd kunnen worden. Dat is waar wij in geloven!

“In een circulaire economie worden alleen de beste apparaten gebruikt én hergebruikt.”

Bundles zorgt dat de Miele wasmachines, drogers en vaatwassers goed blijven werken. Door de apparaten aan het internet te koppelen verzamelen we informatie die ons leert steeds slimmer te wassen zodat onze apparaten nog langer meegaan, en minder energie, water en wasmiddel gebruiken. Ook helpt deze informatie Miele  om hun apparaten nog verder te verbeteren. Prachtig toch?

Ons aanbod

Wij bieden abonnementen op de beste huishoudelijke apparaten zodat jij de wereld schoner kan wassen in een Miele wasmachine, droger of vaatwasser.