Investeer mee in de Bundles abonnementen en deel mee in de impact!

Iedere maand nieuwe investeringskansen om je spaargeld leuk te laten renderen. Investeer NU in Wasbundles

Waarom BundlesInvest

Door bezit te scheiden van gebruik worden fabrikanten van spullen en dienstverleners geprikkeld om betere spullen te maken. Dit leidt tot voordelen voor de consument en tot minder afval.

De kosten gaan voor de baten. De Bundles abonnementen bedrijven bezitten de spullen, maar hebben niet de financiële middelen om er voldoende aan te schaffen.

Via BundlesInvest geven zij leningen uit. Met die leningen kopen ze spullen. Uit de exploitatie betalen ze de lening af… met Rente.

Investeer hier vanaf € 1000

Waarom ik? en niet de Bank of Fabrikant?

Er wordt veel geschreven over financiering van Circular Economy verdienmodellen. Lang verhaal kort. Banken en fabrikanten kunnen/willen het nog niet, of in ieder geval niet helemaal. Niet omdat het niet voldoende rendement oplevert, maar omdat het niet helemaal past binnen de bestaande regels en normen. De afhankelijkheden van gebruikers, onderhoudspartijen en technologiepartijen zijn een andere reden om nog te aarzelen. Zonder particuliere beleggers of investeringsfondsen wordt de circulaire economie dus voorlopig niet gefinancierd. Nieuwe technologie is een belangrijke oplossingsrichting. Wil je hier meer over lezen?

Lees meer over de Drempels

Simpele obligaties - Complexe techniek

Mensen belonen voor hun inspanningen voor het behoud van materialen, daar draait het om. De financier krijgt rente, de ondernemer krijgt groei, de gebruiker krijgt besparing en de fabrikant krijgt marge. Maar de vraag is: Wie krijgt wat en wanneer? Dat is waar Bundles samen met haar partners een technische oplossing voor ontwikkeld welke wordt toegepast voor BundlesInvest.

Zo komt je rente direct op je bankrekening als iemand spullen gebruikt die met jou geld zijn gefinancierd en krijg je een signaal als de spullen minder goed gebruikt worden. BundlesInvest maakt het heel transparant.

Meer lezen over BundlesInvest obligaties

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.1
Klantenvertellen
461 beoordelingen
Totaal oordeel 9.0
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Martin / 22-05-2022 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Prima bedrijf | Prima bedrijf