Afwasmachine op afbetaling? Neem een Bundles abonnement!

Je hebt al een Miele afwasmachine vanaf EUR 14,95,- per maand. Geen hoge rente, wel de beste kwaliteit. Bekijk afwasmachines
wasmachine huren duurzaam

Kwaliteit

wasmachine huren duurzaam

Duurzaam

voordelig wasmachine huren

Voordelig

wasmachine huren met de beste service

Beste Service

Afwasmachine op afbetaling: De beste Miele afwasmachines!

Consumentenadviesprijs € 949,- (vrijstaand)
of € 1.549,- (ingebouwd) 

 10% zuiniger dan hoogste energie efficiëntieklasse (A+++)

 Kortste programmaduur door QuikPowerWash

 Minimaal waterverbruik: 6,5 liter!

Bekijk beoordelingen
Vaatwasser huren, vaatwasser leasen

De beste prijs

Ben je op zoek naar een afwasmachine op afbetaling? Bij een afwasmachine op afbetaling betaal je een hoge maandelijkse rente. Met een Bundles abonnement betaal je geen rente maar een lage maandelijkse prijs.

Wij geloven dat iedereen de beste kwaliteit wasmachine moet kunnen gebruiken omdat dat leuker en voordeliger is.

Jij gebruikt minder energie en water en bespaart daarom kosten. Bovendien zit je niet vast aan lange termijn contracten zoals bij de meeste verhuurders. Je blijft flexibel.

Bekijk prijzen
Wasmachine huren Leeuwarden

Hoe het werkt

Stap 1: Kies de afwasmachine die bij jou past. Kies voor vrijstaande afwasmachine vanaf  EUR 14,95 of een ingebouwde afwasmachine vanaf EUR 14,95

Stap 2: Binnen 3 dagen plannen we een gratis bezorging in. We bouwen je afwasmachine eventueel in en nemen je oude afwasmachine mee.

Stap 3: Betaal maandelijks de abonnementskosten en bespaar op water- en energieverbruik.

Stap 4: Geniet van de beste service: tips, support en natuurlijk gratis onderhoud of reparatie.

Lees hoe het werkt
wasmachine huren gratis bezorging Leeuwarden

Draag bij aan een schone wereld

In Nederland gooien we elk jaar meer dan 1 miljoen wasmachines, drogers en afwasmachines weg. Ontzettend zonde, daar gaan we wat aan doen!

Onze Miele apparaten gaan twee keer langer mee dan gemiddeld. Bovendien zorgen wij dat ze worden hergebruikt. Dat scheelt.

Zo doen we dat
Wasmachine huren Leeuwarden

Afwasmachine op afbetaling?

Ben je van plan een afwasmachine op afbetaling te kopen? Hou er dan rekening mee dat je een hoge rente betaalt. De rente bedraagt vaak tussen de 8 en 15 procent. Wij zouden je dan ook niet aanraden om een afwasmachine op afbetaling, een wasmachine op afbetaling of een wasdroger op afbetaling te kopen!

Als alternatief voor een afwasmachine op afbetaling zou je een Bundles abonnement kunnen afsluiten. Een Bundles abonnement betaal je maandelijks een verbruiksvergoeding. Je betaalt geen hoge rente, maar je kunt al vanaf EUR 14,95 een Miele afwasmachine gebruiken.

afwasmachine op afbetaling

Een Bundles abonnement is voordeliger, flexibeler, comfortabeler en duurzamer dan het kopen van een afwasmachine op afbetaling. Hieronder leggen we je precies uit wat de verschillen zijn en waarom een Bundles abonnement aantrekkelijker is.

Afwasmachine op afbetaling vs. vaatwasabonnement: wat is het verschil?

Bij een Bundles vaatwasabonnement betaal je geen hoge rente maar betaal je alleen voor het gebruik van de afwasmachine. De afwasmachine blijft eigendom van Bundles. Hierbij de voordelen van het Bundles abonnement.

Goedkoper dan een afwasmachine op afbetaling

Heb je het gevoel dat je teveel betaalt als je een afwasmachine op afbetaling koopt? Wij vinden van wel! Als je een kopen of afbetaling vergelijkt met een Bundles abonnement dan merk je dat een abonnement per maand goedkoper is. Hoe kan dat?

Bundles maakt alleen gebruik van goede kwaliteit afwasmachine. Omdat de afwasmachine lang meegaan hoeven we jou maandelijks niet de hoofdprijs in rekening te brengen.

 

afwasmachine op afbetaling

 

Om de kosten tot een minimum te beperken voorkomen we dat de afwasmachine kapot gaat. Zo hoeven wij hem niet iemand langs te laten komen om hem te repareren, dat scheelt. We doen dat door het apparaat met het internet te verbinden. We monitoren de prestatie van de afwasmachine zodat we het direct zien als er iets aan de hand is. Is bijvoorbeeld het filter verstopt dan sturen wij je een berichtje dat het schoongemaakt moet worden zodat we voorkomen dat er iets kapot gaat.

Wij hebben een belangrijke samenwerking met Miele. Miele zorgt voor onderhoud en wij zorgen voor monitoring en slimmer gebruik van de apparaten. Op die manier kunnen we onze klanten samen een mooie aanbieding doen.

Met een Bundles abonnement hoef je geen grote investering te doen. Dat voordeel heb je ook bij een vaatwasser huren of vaatwasser leasen, een wasmachine huren of een droger huren. Je hoeft dus niet in één keer een groot bedrag te betalen. Je kunt natuurlijk ook een goedkope afwasmachine kopen, maar het grote voordeel van een Miele afwasmachine is dat je enorm bespaart op energiekosten.

 

Miele afwasmachines

Wat onze abonnees van Bundles vinden

9.0
Klantenvertellen
322 beoordelingen
Totaal oordeel 8.8
Kwaliteit apparaat 9.2
Service 8.9
Duurzaamheid 8.9
Frederik / 30-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Everything's perfect, thx.
Wiim / 20-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Heerlijke koffie, met betekenis!
sandra / 19-04-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview ster

Helemaal top
Anneke / 19-03-2019 Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

Ga zo door een super concept..
ibrahim / 22-02-2019 Drogen, Koffie

review sterreview sterreview sterreview sterreview ster

super bedrijf geweldig